2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay cnm yıne cok tatlı masalla kafa kıvırcık ay ne guzel karakafa bende aras kara kafa olsun ıstıyrum su anda kumral hala umudum var
valal bu öyle canımda eymen sarı pisi resmen dışarı çıkınca ışıl ışıl parlıyor:)

yanlız büyüyünce koyulaşırlar meraketme benim kuzanım böyleydi oda şimdi bi simsiyah saçları var görme:)

ay en cok bunu sevdım badem gözluuuuu tosun

şuan gözler öyle canım badem çekik çekik bide süpürge gibi uzun uzun kirpikleri var ben kıskanıyorum valla. öyle kirpiğim olsaydı keşke benimde:)) eymeninde gösler aynı şuan böyle çekik çekik badem ..
bir bilsen ne videolar fotolar varda pc de yok:) ben bunları facemden çaldım senin için:)

fatıhın saclarımı acık renktı cnm sonradanmı koyuldu

fatıhın saclarımı acık renktı cnm sonradanmı koyuldu

yok canım kuzeniimin öyleydi şimdi bebekliğinde sap sarı hatta öyle böyle değil .. sonra döndü simsiyah oldu..

eymende şimdi sarışın döner diyoruz biraz büyüyünce... fatihin sim siyahtı canım ohala öyle..

ıkı yakışıklı he ne guzel cnm ya bı an delıkanlılıklarını dusundum
ay ben sen hepımız yavrularımıza cok deger verıyoruz cok sevıoruz bınbır zahmetle buyutuyoruz ınsalla hepımızın evlatları hayırlı olur

ay bilmiyorum canım ya kara kara düşünüyorum rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın.. ben üzerlerine titriyorum da inşallah hayırlı evlatlar olurlar.. rabbim yokluklarını göstermesin...

yaren şekerim ben kaçıyorum malum yarın dr'a gidicez kültür vermeye.. gidiyim dinleniyim biraz kuzuları öp yerime ...

yok canım fatih ama şuan eymeni çeksem koysam tıpa tıp ikiz gibiler tek fark biri sarışın biri esmer:)

hahahaha ay azda tepkı vermedım eymen sandım fınalde masalla cnm ya fatıh bebekkende cok tatlymıs
ya benım yarenımde cok tombul yanak ve yuzdu aras kg lı vucudu bacaklar falan ama yuzu tombul degıl cnm yapımıkı babası gıbı yuztıpı

evet canım ya aras maşallah bizim gibi topiş topiş.. ama bilmiyorumki bizim hemen yanaklar toplanıyor kilo aldığımızda hala daha öyle fatih .. boy atar kilo verir hemen yanaklar süzülür kilo alır yanaklar toplar:)
uğraşma şu aras paşamla ya bi beğenemiyon bu bebyi sende nesi var gül gibi bebe.. varsın olsun yanaklar çok toplu olmasın annesi bal o ball öylede tatlı güzel...
b demekki babaya çekmiş olabilir canım..

bebeklerin hepsi çok tatlı canım ya vallabende bebek görünce dayanamıyorum:)

neyse şeker kaçtım ben çok öp kuzuyu ballı gıdısından .. 40 yılda bi pc ye oturdum valla doyamadan kalkıyorum pek özlemişim koltuğumu..

haha kız ben onn her halıne kurban olurum ama kara kafa bıde bıraz tombul yanak olsa fenada olmaz hanı ISIRMALIK valla cok özlemısız bebek cnm ya ay koklamaya oynasmaya doyamıyoruz ah ah evlar gıbısı yok ıyıkı dogırmusum dıye sevıyorum onları yarende hep guluyo o lafıma gul kokulu kızım benım

neyse kuzum saatı ıkı etmısız hıc acımıyoruz kendımıze ama arada keyıfte lazım kıb cnm

Son düzenleme:
canlarım günaydn nasılsınız ben bugün kısmen daha iyiyim ama aklım evdee

gunaydın kaasım annecıklerı bugun benımmpamugum rekor kırarak erkenden kalktı
gecenın ıkısınde yatmıs bırı olarak boncuk gözlerının ıcıne baktım uyusun dıye ama nafıle
yataktan tukuruk puskurtme seslerı gelınce umudumu kaybettım
sabahn korude olsa o gulucukler herşeye bedel
ıyıkı var benım mıs kokulu yavrucuklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…