2012 kasım bebekleri büyüyor..

valla aynı durum bizde de söz konusu..
ben kızıyorum ama babası ve babaannesi hiz söz dinlemiyo ki..
oturtuyorlar da ayaklarının üzerine de duruyo..
ne yapsam ne desem boş çünkü benim kıza da babaanesi bakıyor..
Allah' a emanet dediğin gibi..

haha hafta ıcının acısını cıkarıyo desene kucuk hanım
ay arasta bıyere gıdıceksem ınadını bı uyur kı sorma sabah ben uyucam desem kalkar kocaman da bakar

tatlım hıc canını sıkma bız 3.5 aydan sonra kucakta oturtmaya basladık dr muzda destekledı
ayaklarının uzerındede tutuyoruz 4 aydan ıtıbaren cocuk kendının bellı edıyo eger tuttugunda yıkılmıyosa ayakları bebek hazır cnm
aras 5 atlık olucak yarın yere bastırınca adım atıyo 2 haftadır

ay arasta bıyere gıdıceksem ınadını bı uyur kı sorma sabah ben uyucam desem kalkar kocaman da bakar

evet ya mesela cuma günü misafir gelecekti bize ayy hiç bi iş yapammadım biliyomusun inanılmazdı yani şaka gibi hehe:
bide bu ara omuzumda uyumaya başladıhaniımefendi ama o çok hoşuma gidiyo
bide benim kucağımda herkese gülüyo ama başkası kucağına alınca o dudak bikere bükülüyo hehehe:
buda benim çok hoşuma gidiyo açıkçası

benim sıpada öyle canım ya..
yatırınca basıyo çığlığı.
oturacak veya ayakta duracak..
ama ne biliyim ya bişey olur mu diye de düşünmeden olmuyo işte..
Allah' e emanet kuzucuklarımız.
Aras paşa nasıllar?

evet canım onlar zaten sen istemesende basıyolarki
mesela nil hep kalkmak istiyo yatarkende kafasını kaldırıyto otturacakmış hanfendi hiç yatmıyo ya oturacak yarım yada ayakta duracak asla yatıramazsın kıyamet kopuyo ..

ya kızlar size bişey sorucam ben artık nile sebze haşlamaya başlıyacam ama bunu buharda yapmak istiyorum yanlız baktığım pişiriciler genelde elektirikli bende aygazın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum bunun başka bi yolu varmı
tecrubeli annelerden fikir istiyorum..

bız o yatma olayını nerdeyse sadece uykuda kullanıyoruz yoksa basıyo cıglıgı
yere yorgan atıyorum ondada sabıt duramıyo donmekten zaten
hacıyatmaz dıyorum bızımkısıne
bıde esım bı kucaga alıstırdı gık dese kucagında ana kucagında olsun babasını gorunce basıyo cıglıgı e yapcaz bılmem

cnm ben hep duduklude yapardım yarene hem besın degerını kaybetmıyo hemde cok kısa surede hazır oluyo 2 gunluk yapardım en fazla

benim kız dün çok huzursuzdu.
Santafer isimli demir damlasını kullanmaya başladım. acaba o yapabilir mi?
dişide mi gelecek bilmiyorum ki.
şaşırdım valla ya
çok mutsuz kuzum

ah cnm benım ya en sevdıgım pozısyondur ufakken yapardı ama sımdı tarzı degıl bocuk bocuk heryere bakınmak ıstıyo omzuma gelınce
senın ufaklık yabancılıgamı basladıkı yaren oleydı bızım 4 aylıkken basladı
cumartesı oturmaktaydık arasın gamzeler hep meydandaydı herkese guluyo kucaktan kucaga

Santafer isimli demir damlasını kullanmaya başladım. acaba o yapabilir mi?
dişide mi gelecek bilmiyorum ki.
şaşırdım valla ya
çok mutsuz kuzum

tatlım bız baslamadan önce dr muz uyardı huzursuzluk yapabılır dıye
ondan sebep bırden baslamadık cnm ılk 3 gun 3 damla sonra 4 5 6 7 8 dıye cogattık
kaka rengunde degısıklık ve kabız yapabılırmıs ılk gun bızımkıde mzırdandıı sonra alıstı sanırım
bız ferrum kullanıyoruz

kızlar ben sımılık kacıyorum pasa uyurken kahvaltımızı yapalım yoksa babamızın kucagından ınmıyoruz
bıde ben cay dokulur falan dıye yedıgım den de bısey anlamıyorum k.ı.b

demir damlasında herkes damla sayısını farklı söylüyor anlamış değilim
sağlık ocağı kilosuna göre diyor
ama ilaç içerisinde ise 1 yaşa kadar 6 damla diyor
bende ilaç prospektüsüne göre kullanıyorum

yeni uyanmadım gerçi çokta olmadı ama üç gündür oğlumda bir haller var , emmiyor bende mamada vermiyorum gününü aç geçiriyor uyku zaten yok ne oldu anlamadım ...
mesela dün sabah emzirdim yarı uyku sersemiyken yatırdım uyur diye uyumadı bir buçukta uyudu yirmi dakika saat iki buçukta zorlayarak emzirebildim babası su şişesi sallıyor bir yandan kafasını tutuyor ben ağzına memeyi tepiyorum birkaç kez çekti bıraktı sonra bir daha gece emdi :s toplam üç defa çok üzülüyorum üç gündür böyle bugünde farklı durmuyor . hava değişiminden midir nedir anlamadım sizde de var mı böyle durumlar

off biz hala dönemiyoruz tombiş bacaklardan galiba..

cnm ben hep duduklude yapardım yarene hem besın degerını kaybetmıyo hemde cok kısa surede hazır oluyo 2 gunluk yapardım en fazla

peki canım düdüklüde normalmi pişiriyodun yoksa buhharlamı..

Santafer isimli demir damlasını kullanmaya başladım. Acaba o yapabilir mi?
Dişide mi gelecek bilmiyorum ki.
şaşırdım valla ya
çok mutsuz kuzum

bizimkide aksine çok sakin bu ara neden bilmiyorum ama ben ferrum kullanıyorum damlasını..

günaydın annecikler ...

günaydın..

ee bizde doktorumuz 5 damla dedi canımya.

evet ya herkes başka bişey söylüyo arkadaşım 8 damla kullanıyomuş ben 5 anlamadımki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…