2012 kasım bebekleri büyüyor..

öyle düşünme canım ya umutsuz oldukça herşey dahada zorlaşıyo gerçekten içini rahat tutmaya çalış sizin sonuçlarınızda iyi çıkar inaşllah canım
Annelik zor gerçekten ya kendime bişi olsa bu kadarzor olmaz yani ama bebişler çok değerli işte

ne güzel sen gidip görebiliyorsun, çoğumuzdan şanslısın.
ben sabah 7 de bırakıyorum kuzumu akşam 6da alıyorum.
akşamı iple çekiyor insan kavuşmak için.
herşey onlar için canım

bugün okula başladım...çok korkmuştum durmucak die.ama oğluşum üzmemiş ananesini.sadece biberon almamış kaşıkla idare etmişler.kızlar hiç ilk dişi köpek dişi çıkan bebiş varmı,bizimkinin köpek dişinin yeri kabarmış,beyazlık var,sivilce gbi

hiç duymadım . ilk defa duymuş olurum kızınınkiler çıkarsa =)

bende duymadım fakat dişlerin çıkış sıralaraları ya genetik yada çocukla alakalıymış yani bi sıkıntı yok bence..
sen yinede dişi çıkarsa tahmin ettiğin gibi dokyoruna gidince sora bilirsin..
kaşıklada sütü vermk zor olmuştur..
benim arkadaşım doktorburonsun biberonunu verdi kendisi işe başlayınca ccanım sen hangi biberonla veriyorsun?

canım,aslında doktora da c.tesi gttim sormayı unuttum.sadece doktoru diş yerlerini kaşıyın demişti.çıkarsa çok komik olcak,hugo gbi:)
benim biberon avent canım.

kızlar bugun dr kontrolmuz vardı bebısım sadece 400 gr almıs uzuldum acıkcası nıye bole oluyo nu aralar doğru duzgun emmıyo zaten 2 dk emıyo tamam 2 saat aramıyo bıle.bıde emdıkten 1 2 saat sonrada kusuyo dr reflu olabılır dedı.persembe tekrar gıdecem ılac baslayabılırz dedı ılac kullanan varmı acaba aranızda???
ek gıdaya baslıyoruz kılo alımı az dıye yoğrt elma suyu kasık maması bakalım nasıl olacak

cnm benım bıldıgım 3 aydan sonra 500 gr arada cok fark yok
bozde persembe gıdıcez bakalım durumlar nasıl

canım,aslında doktora da c.tesi gttim sormayı unuttum.sadece doktoru diş yerlerini kaşıyın demişti.çıkarsa çok komik olcak,hugo gbi:)
benim biberon avent canım.

cnm arasında cok kasınıyo bıde sular akıyo bakalım persembe ne dck dr
cok yakın bı zamanda duydum ılk köpek dısı cıkan ama kım dedı hatırlamıyorum bıde kafama takıldı sorma

canım nasıl 3,5 aylıkken EMEKLEDİ , yalnışmı yazdın acaba songül ne emklemesi

selamkızlar benim oğlum yaklaşık 1 haftadır zorla emiyor sanki emerken kendini geri çekiyor bacakları kıpır kıpır , bir bırakıp bir emiyor ,sonundada ağlıyor,

halbuki önceden memede uyuya kalırdı niye böyle yapıyro acaba sizlerdede varmı :18:

cnm arasta uzun sure yaptı 2 haftadır unuttu cok sukur uyurken yada ayakta gezerken emzır cnm

valla bende anlamış değilim canım ya.
insan kime inanacağını, kimi dinleyeceğini, neyi nasıl kullanacağını şaşırıyor..
herşeyin sonu aynı cümle herhalde.
Allah' a emanet..

biz mesela oğlumda demire 6 aylıkken başlamıştık.şimdi 4 diyorlar ve bana erken geliyor tahlil falan yapılmadan bu kadar çabuk başlamak.

Aynısı bizdede var canım degisebiliyor devamlı huyları merak etme

benim oğlum hiç emmiyor , kapatıyor ağzını sımsıkı sabah bir emiyor uyku sersemi sonra ikindileyin zorla emzirdim hala emme isteği yok , emzirmeye çalıştığımda yine almıyor =(

benim oğlum hiç emmiyor , kapatıyor ağzını sımsıkı sabah bir emiyor uyku sersemi sonra ikindileyin zorla emzirdim hala emme isteği yok , emzirmeye çalıştığımda yine almıyor =(

cnm ınsan ne kadar uzuluyo dımı ıkıde bır emzırme ıstgı oluyo ınsanda
sabahla ıkındı arasındada cok var 4 aydan ıtıbaren 4 saatte emmelıymıs ama sızınkı baya uzamıs cnm ya acaba sıkıntısımı var

amanya nebileyim şimdi kullanımına bakıyorum dorudürüst bişeyde yazmıyo zaten tabi netten bakıyorum ben..

Kızlar damlaların Demir icerigi ile ilgili doz farklılıkları. Ferrosanolun bir damlasında 1 mg, ferrumun bir damlasında 2 mg Demir oldugu dusunulerek doz hesaplanıyor. Cocuğun kilosuna gore kilo basına 1 mg veriliyor. Yani bebek 8 kg ise feerosanolden 8 damla, ferrumdan 4 damla kullanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…