- 7 Aralık 2011
- 2.318
- 1
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.661
Banada oyle dedi ogun cocuk cerrahina gidecegiz zaten gittigim hastanede var cocuk cerrahi...
Neguzel siz atlattiniz zorlu film surecini darisi bize insallah.. sunnetten tirsmiyorum ya o isin en kolay kismi ..
Buyuk oglumda kucuktu yaptirdim...
Ah benim yasadigim stres birmiki canim alistim desem inanirmisin. Bi isim duz gitse sevinemiyorum arkasindan bisey cikacak diye...
Ocak 24 ten buyana gecmeyen bronsitimizde var 11 gun yattik hastanede.. evde ilacli buhar veriyorum hala...
Inan bunu atlatsam oh bile diyemicem sanirim tetikte beklicem ardindan ne cikacak acaba diye...
bitti canım cuma günü Allaha şükür kısmen daha iyiyim çok zor songül öğlen gittim emzirdim kuzumu kucağımda uyudu kaldıbişiler atıştırıyodum açmış gözleri bana bakıyo yavrum sevemeden geldim
sağolasın canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
bugün okula başladım...çok korkmuştum durmucak die.ama oğluşum üzmemiş ananesini.sadece biberon almamış kaşıkla idare etmişler.kızlar hiç ilk dişi köpek dişi çıkan bebiş varmı,bizimkinin köpek dişinin yeri kabarmış,beyazlık var,sivilce gbi
bugün okula başladım...çok korkmuştum durmucak die.ama oğluşum üzmemiş ananesini.sadece biberon almamış kaşıkla idare etmişler.kızlar hiç ilk dişi köpek dişi çıkan bebiş varmı,bizimkinin köpek dişinin yeri kabarmış,beyazlık var,sivilce gbi
bende duymadım fakat dişlerin çıkış sıralaraları ya genetik yada çocukla alakalıymış yani bi sıkıntı yok bence..
sen yinede dişi çıkarsa tahmin ettiğin gibi dokyoruna gidince sora bilirsin..
kaşıklada sütü vermk zor olmuştur..
benim arkadaşım doktorburonsun biberonunu verdi kendisi işe başlayınca ccanım sen hangi biberonla veriyorsun?
kızlar bugun dr kontrolmuz vardı bebısım sadece 400 gr almısuzuldum acıkcası nıye bole oluyo nu aralar doğru duzgun emmıyo zaten 2 dk emıyo tamam 2 saat aramıyo bıle.bıde emdıkten 1 2 saat sonrada kusuyo dr reflu olabılır dedı.persembe tekrar gıdecem ılac baslayabılırz dedı ılac kullanan varmı acaba aranızda???
Ek gıdaya baslıyoruz kılo alımı az dıye yoğrt elma suyu kasık maması bakalım nasıl olacak
canım,aslında doktora da c.tesi gttim sormayı unuttum.sadece doktoru diş yerlerini kaşıyın demişti.çıkarsa çok komik olcak,hugo gbi:)
benim biberon avent canım.
cnm aras 3.5 aydan sonra emeklemeye basladı 3.5 aylıkkende kucakta kısa surelı oturmaya başladık
dr muzda uygun buldu kendını topluyosa onunu kesmeyın dedı
yaren 6 ay dolunca emekledı cnm
bak bu yazıda tatmın edıcı
selamkızlar benim oğlum yaklaşık 1 haftadır zorla emiyor sanki emerken kendini geri çekiyor bacakları kıpır kıpır , bir bırakıp bir emiyor ,sonundada ağlıyor,
halbuki önceden memede uyuya kalırdı niye böyle yapıyro acaba sizlerdede varmı :18:
canım nasıl 3,5 aylıkken emekledi , yalnışmı yazdın acaba songül ne emklemesi
valla bende anlamış değilim canım ya.
insan kime inanacağını, kimi dinleyeceğini, neyi nasıl kullanacağını şaşırıyor..
herşeyin sonu aynı cümle herhalde.
Allah' a emanet..
Bizede Dr 5.ayfan itibaren kullanmaya başlayacağız dedi 4bsna görede erken ama vardır heralde bi bildikleri verdiklerine görebiz mesela oğlumda demire 6 aylıkken başlamıştık.şimdi 4 diyorlar ve bana erken geliyor tahlil falan yapılmadan bu kadar çabuk başlamak.
selamkızlar benim oğlum yaklaşık 1 haftadır zorla emiyor sanki emerken kendini geri çekiyor bacakları kıpır kıpır , bir bırakıp bir emiyor ,sonundada ağlıyor,
halbuki önceden memede uyuya kalırdı niye böyle yapıyro acaba sizlerdede varmı :18:
benim oğlum hiç emmiyor , kapatıyor ağzını sımsıkı sabah bir emiyor uyku sersemi sonra ikindileyin zorla emzirdim hala emme isteği yok , emzirmeye çalıştığımda yine almıyor =(
amanya nebileyim şimdi kullanımına bakıyorum dorudürüst bişeyde yazmıyo zaten tabi netten bakıyorum ben..