2012 kasım bebekleri büyüyor..

bizimkide aksine çok sakin bu ara neden bilmiyorum ama ben ferrum kullanıyorum damlasını..

ee bizde doktorumuz 5 damla dedi canımya.

evet ya herkes başka bişey söylüyo arkadaşım 8 damla kullanıyomuş ben 5 anlamadımki..

valla bende anlamış değilim canım ya.
insan kime inanacağını, kimi dinleyeceğini, neyi nasıl kullanacağını şaşırıyor..
herşeyin sonu aynı cümle herhalde.
Allah' a emanet..

yeni uyanmadım gerçi çokta olmadı ama üç gündür oğlumda bir haller var , emmiyor bende mamada vermiyorum gününü aç geçiriyor uyku zaten yok ne oldu anlamadım ...
Mesela dün sabah emzirdim yarı uyku sersemiyken yatırdım uyur diye uyumadı bir buçukta uyudu yirmi dakika saat iki buçukta zorlayarak emzirebildim babası su şişesi sallıyor bir yandan kafasını tutuyor ben ağzına memeyi tepiyorum birkaç kez çekti bıraktı sonra bir daha gece emdi :s toplam üç defa :KK43: çok üzülüyorum üç gündür böyle bugünde farklı durmuyor . Hava değişiminden midir nedir anlamadım sizde de var mı böyle durumlar

bazen ola bilir belki bebeklerde canım bu istersen bide sütüğnü sağıp dene belki faydası olur..

Insan kime inanacağını, kimi dinleyeceğini, neyi nasıl kullanacağını şaşırıyor..
Herşeyin sonu aynı cümle herhalde.
Allah' a emanet..

aynen öyle cnm aynen..
Allaha emanetler

yeni uyanmadım gerçi çokta olmadı ama üç gündür oğlumda bir haller var , emmiyor bende mamada vermiyorum gününü aç geçiriyor uyku zaten yok ne oldu anlamadım ...
mesela dün sabah emzirdim yarı uyku sersemiyken yatırdım uyur diye uyumadı bir buçukta uyudu yirmi dakika saat iki buçukta zorlayarak emzirebildim babası su şişesi sallıyor bir yandan kafasını tutuyor ben ağzına memeyi tepiyorum birkaç kez çekti bıraktı sonra bir daha gece emdi :s toplam üç defa :KK43: çok üzülüyorum üç gündür böyle bugünde farklı durmuyor . hava değişiminden midir nedir anlamadım sizde de var mı böyle durumlar

İnanki gece hiç emmedi. sabah 9 gibi 1 dakika emdi. hala emmiyor uykudan gözleri kapanıyor ve uyumuyorda anlayamıyorum hep bu tür çocuklar banamı denk geliyor

bence de en iyisi tevekkül ... oğlumda planladığımız bebek değildi ,
ben hamileymişim ve haberim yoktu arkadaşım gelmişti hamilelikten şüphelenip test yaptırmış sonuç negatif çıkmış çıkışta da bize gelmişti. bana sen düşünmüyor musun dediğinde ben en az 1.5 yıl max 2 yıl düşünmüyorum dediğimde meğer hamileymişim ve kısa bir süre sonra öğrendim o yüzden şimdi de benim için en iyi hayırlı ne zamansa o zaman olsun inşallah diyorum =) sizin için de ....

Aminnn sağlıklı hayırlı huzurlu mutlu evladımız hayırlı zamanda gelsin inşallah

Benim iki çocugumun arası 2 yaş 4 ay. Şuan biraz zor oluyor tekim yardım eden yok ama yinede çok güzel. Allah yardım ediyor. ikisi beraber büyüyorlar biri kız biri erkek bakalım ilerde nasıl olcak.

süpermiş seninki 2,5 yıl iyi aslında, ilki kız mı, iki duyguyu da tattırmış Allah ne güzel maaşallah

valla kızlar bir ara ben 67 68 e düşmüştüm ama o zamanlar kanamam devam ediyordu şimdide durdu kilo vermem aksine 2 kiloda aldım..ama verecem allahın izniyle..

kızlar aranızda adet olan varmı.ben doğumdan 2 ay sonra falan oldum toplam ıkı ped ı bıle doldurmadı.dun yıne oldum cok az gelıyo nıye boyle anlamıyorum tam anlamıyla olamadım daha.aranızda boyle olan varmı??

Kizlar bende hala adet olmadim.. 40 kontrolumde sordum nezamana kadar olmam lazim dedim 6 aya kadar normal sayiyoruz ondan sonra olmazsan gel dedi..
Ilk oglumda 16 ay sonra olmustum dr ada gitmedim cok sikinti yapiyordu.. Dr kendine eziyet etmissin 6 ay gecerse gel dedi..

Ben iki aydır adet oluyorum. İlk ay çok aşırı kanamam oldu ama oda normalmiş.

Doğumdan 2ay sonra adet oldum bu ay daha başlamadı düzensizlik olur diye biliyorum ama siskinlikte ayrı bi dert olsamda rahatlasam artık bende

ben tam 3 ay bitiminde adet oldum kızlar, normal adetlerim gibiydi

tanıdığım biri 16 ay emzirdi ve süt emdirdiği sürece adet olmadı, erken olmak daha iyi sanırım, göbücük erken gidiverir stres de öyle

bebekleri kaç aylıkken otutturmaya başlamak gerek uzmanlar ne diyor?

hangi ayda dönmeye başlıyorlar?

ne zaman emeklemeye başlıyorlar?

bizim ki daha 3,5 aylık

2 ay sonra bende başlicam işe kızlar az kaldı bakalım nasıl idare edicez tüm işleri

bizim ki daha 3,5 aylık

2 ay sonra bende başlicam işe kızlar az kaldı bakalım nasıl idare edicez tüm işleri

iş konusu çok zor gerçekten hem ev hem iş hemde bebiş ama en zoru iş yapmak eve gidince sadece bebeğimle vakit geçirmek istiyorum buyüzdende işleri sallıyorum sonrada çok zorlanıyorum tabi ..
mesela evim şuanda derin bi temizlik istiyo..
offff
otuturmaya gelince biz tam 4 buçuk aylığız kucağımızda oturtuyoruz tabi çok değil aradada destekleyip oturtuyoruz ama sadece 1 2 dakika kadar ama 5. aydan sonra yavaş yavaş başlıyacaklar 6 7 aydan sonrada tamamen otururlarmış..

canım merhaba ben başladım işe yaklaşık 1 ay oldu gerçekten çok zor hele ilk gün
anlatamam sana ama zamanla alışıyosun bide ufaklığın eve gidince sana bi kapris yapması varki sorma ..
ama herşey onlar için bunu unutma..

bu arada herkese günaydın kızlar bebişler nasıl bakalım?

oy oy canım ne denğirki çok zor

cnm arkadasım benım kıyamam sana ben ılk gunler co zordur emınım
puf aman benımde ıcım huzunlendı bak bı an
sen nasıl oldun cnm tedavı bıttı degılmı
bitti canım cuma günü Allaha şükür kısmen daha iyiyim çok zor songül öğlen gittim emzirdim kuzumu kucağımda uyudu kaldı :KK43: bişiler atıştırıyodum açmış gözleri bana bakıyo yavrum sevemeden geldim :KK43:

neyin vardıki beysalcım ne tedavisi geçmiş olsun..

günaydın canım evet bizimki kaprislere devam
benim evde olduğumda uykudan eser yok hanfendide ama ben işe gelince fosur fosur uyuyo hafta sonları hep erken kalktı bugün uyuyomuş ..
canım iki kürek kemiğimin ortasında fıtık çıktı onun için fizik tedavisine gittim 15 gündür.
Allah yardımcın olsun..
Ben 1 ay oldu başlayalı ama hala tam alışabilmiş değilim..
sağolasın canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

mesela dün sabah emzirdim yarı uyku sersemiyken yatırdım uyur diye uyumadı bir buçukta uyudu yirmi dakika saat iki buçukta zorlayarak emzirebildim babası su şişesi sallıyor bir yandan kafasını tutuyor ben ağzına memeyi tepiyorum birkaç kez çekti bıraktı sonra bir daha gece emdi :s toplam üç defa :KK43: çok üzülüyorum üç gündür böyle bugünde farklı durmuyor . hava değişiminden midir nedir anlamadım sizde de var mı böyle durumlar

Bizimki de ayni. Zorla emiyor. Birkac gundur böyle. Zorla liyor memeyi 2 dk sonra birakiyor. Tekra versem agliyor, almiyor. Ne oldu anlamadim. Umarım gecicidir.
Herkese merhabalar bu arada.

bizim ki daha 3,5 aylık

cnm aras 3.5 aydan sonra emeklemeye basladı 3.5 aylıkkende kucakta kısa surelı oturmaya başladık
dr muzda uygun buldu kendını topluyosa onunu kesmeyın dedı

yaren 6 ay dolunca emekledı cnm
bak bu yazıda tatmın edıcı

bizim ki daha 3,5 aylık

cnm aras 3.5 aydan sonra emeklemeye basladı 3.5 aylıkkende kucakta kısa surelı oturmaya başladık
dr muzda uygun buldu kendını topluyosa onunu kesmeyın dedı

yaren 6 ay dolunca emekledı cnm
bak bu yazıda tatmın edıcı
Milliyet - Dördüncü ayda oturmaya hazırdır

bitti canım cuma günü Allaha şükür kısmen daha iyiyim çok zor songül öğlen gittim emzirdim kuzumu kucağımda uyudu kaldı :KK43: bişiler atıştırıyodum açmış gözleri bana bakıyo yavrum sevemeden geldim :KK43:

canım iki kürek kemiğimin ortasında fıtık çıktı onun için fizik tedavisine gittim 15 gündür.

oh oh daha ıyı olmana sevındım cnm
ay demek uyudu kuzum benım ya cnm bak en azından emzırme ımkanın var sartların uyuyo azda olsa depolarsın dımı ama
aksama doya doya seversın annesı babanne oıle evınde dımı cnm

çok geçmiş olsun beysalcım kim bakıyo peki yakışıklıya şimdi..

Bizimki de ayni. Zorla emiyor. Birkac gundur böyle. Zorla liyor memeyi 2 dk sonra birakiyor. Tekra versem agliyor, almiyor. Ne oldu anlamadim. Umarım gecicidir.
Herkese merhabalar bu arada.

inşallah emerler en kısa zamanda yine bebişler..

demir damlasında herkes damla sayısını farklı söylüyor anlamış değilim
sağlık ocağı kilosuna göre diyor
ama ilaç içerisinde ise 1 yaşa kadar 6 damla diyor
bende ilaç prospektüsüne göre kullanıyorum

off biz hala dönemiyoruz tombiş bacaklardan galiba..

peki canım düdüklüde normalmi pişiriyodun yoksa buhharlamı..

bizimkide aksine çok sakin bu ara neden bilmiyorum ama ben ferrum kullanıyorum damlasını..

günaydın..

ee bizde doktorumuz 5 damla dedi canımya.

evet ya herkes başka bişey söylüyo arkadaşım 8 damla kullanıyomuş ben 5 anlamadımki..

insan kime inanacağını, kimi dinleyeceğini, neyi nasıl kullanacağını şaşırıyor..
herşeyin sonu aynı cümle herhalde.
Allah' a emanet..

kızlar kg dıye bısey demedı dr muz aras 4 ay kontrolunde 8.5 kg yı 8 damla dedı yavas yavas yukselttık
selnec cnm sızın damla farklı ya acaba ondanmı az damla

beysal cnm sız nasıl kullanıyorsunuz kontro varmı yakıda yada gıttınızmı
bızım persembe gunu ay ben gebelıktekı gıbı yıne heyecan yapıyorum

kızlar kg dıye bısey demedı dr muz aras 4 ay kontrolunde 8.5 kg yı 8 damla dedı yavas yavas yukselttık
selnec cnm sızın damla farklı ya acaba ondanmı az damla

ay bılemedım cnm sımdı saglık ocaktada 8 damla dedı ebe bız baslamıstık zaten

amanya nebileyim şimdi kullanımına bakıyorum dorudürüst bişeyde yazmıyo zaten tabi netten bakıyorum ben..

çok geçmiş olsun beysalcım kim bakıyo peki yakışıklıya şimdi..

inşallah emerler en kısa zamanda yine bebişler..
babannemiz geldi mersinden 3 hafta buradalar sonra anane bakıcak

beysal cnm sız nasıl kullanıyorsunuz kontro varmı yakıda yada gıttınızmı
bızım persembe gunu ay ben gebelıktekı gıbı yıne heyecan yapıyorum

yok canım biz nisan başında gidicez biz 7 damla veriyoruz

X