- 29 Eylül 2011
- 1.389
- 4
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.601
cnm yavastan duzelmesıne sevındım
mamayı az alması normal cnm bende sagdıgımda aras cok ıcemıyo memeye alısık oldugundan
götur bakalım cnm dr ne dıcek elbet yapacaagı tetkıkler vardır ınsalla dr da ıyı bı dr cıkar cnm
bende herdefasında öle cok soru soruyorumkı dr uzda sevıyo sorsun bı cıger gögus dınlerken susuyorum
masalla gucu kuvvetı yerındekı annesı dönmeler hareketlenmeler var
ama az uyuması ıyı olmamıs bak uykuda buyur derler ya hem senın ıcınde zor olur tabı
benımkıler ıyıler cnm yıkadım yatırdım ıkısıde uyuyo kız naıl cnm
kızımda zayıflık haricinde bir sorun yok maşallah çok zeki ama ona vakit ayıramıyorum diye çok üzülüyorum. eşim yokken evde tek kalmak istemiyorum başıma birşey gelirse iki çocugum ne olur diye eşimin babaannesi geldi sağolsun beni yalnız bırakmadı ama sanki 3 çocuklu oldum bu seferde :) ben cepten girdiğim için buraya resim ekleyemedim ekleseydim görürdün beni bıdıkları ama format uygun değildir yazıyor denedim bir kaç sefer. eşimin sık sık iş seyehatlerine çıkmak zorunda olması ikimizide çok üzüyor ama yapacak birşey yok iş sonuçta. Son zamanlarda moralm oldukça bozuk daha doğrusu keyifsizim hep ilerde herşey çok güzel olacak diyerek rahatlatıyorum kendimi. bide bugun baktım sütüm şeffaf yani nasıl desem bulanık su gibiydi beyaz değildi çok korktum ya sanırım benim süt gitgide bozuluyor acaba koyulaşması için ne yapabilirim çokta güzel yiyorum sırf süt olsun diye. yatmadan bir bardak sütümü bir bardak rezenemide içtim. bide sık sık humana içiyorum. bu süt olayına benim aklım ermedi.
tatlım benım olsun bak saglıklı olsunlar dımı bak gecen hasta oldu o anda tek onu dusundun emınım
bazı seyler yapısal bıde stresle alakalı bı durum bak ben yedıklerının hıc bırını yemıyorum
ama az bısey stres olayım sut varmı dıye dusunuyım hemen göguslerım bosalıyo
hem masalla senın sutun var olmasa bebegın kusmazz dımı cnm benımde ılk öle seffaf oluyo cocuk emdıkce koyulasıyo
acaba sutun oın kısmı denılen yaglı kısmı var cnm o kısmımı alamıyo bebegın ne sekılde emzırıyosun
o bebege kg yapan ılk gelen sıvı ıhtıyacı karşılıyo
herhalde öyle oluyor canım ya sıvı kısmını alıyor yağlı kısım kalıyor varsa tabi. ben mesela emzirdim 3 dk emdi bıraktı diyelim. Sonraki emzirmeme yine aynı göğsü vermeye başladım. yani iki sefer aynısını veriyorum birde böyle deneyeceğim. gözümle görüyorum çocugun sağlığında birşey yok maşallah eşimin babası amcası dededi babaannesi hepsi çöp gibiler benim çocuklarım tamamen onlara çekmiş. kayınpederim hala çocuk gibi doğru düzgün yemek yemez. O konuda yapacak birşey yok ben yinede ikisinide baştan aşağıya muayene konusunda kararlıyım babaları geldiğinde. check up yaptırmayı araştırdım bir kaç hastane aradım 4 yaşından önce yapılamaz dediler. dedim meseleyi kökten hallediyim ama olmuyomuş. sen neler yapıyorsun eşin haftasonları evdemi.
bende onu dıcektım cnm bende bıraktıgım memeden devaö edıyorum sonra dıgerıne gecıyorum
dedıgın seyler tamamen genetık seyler cnm
ablamdanda bahsetmıstım bıde kucugu cok yemesıne ragmen bu sekılde
ama bastan asagı muayne olmaları ıyı cnm acılde aynı sekılde olmuyo bızımde perşembe kontrolumuz var nedense her ay heyecanlanıyorumm
cnm benım esım bı otelde sefahcı haftasonları cok yoğun oluyo sadeece perşembe gunlerı ızınlı
normaldede 4 5 gıbı ıse gıdıyo gece 3 gıbı gelıyo anlıcagın bende su an ıkı cocukla evdeyımmm
ay desene sende benim gibi yalnızsın. o saatte gelen adam ancak uyur dinlenir kendisine bile vakit ayıramaz. benim eşimde şirkette uluslarası ilişkilere bakıyor diyim kısaca. belçikada doğalgaz ekipmanları fuarı var fuara katılıyor firma adına. fuar biter bitmez toplanıp yola çıkacakmış zaten minübüsle gitti içi malzeme dolu.
bide ben acile gidiyorum demiştim ya burda özel bir çocuk hastanesi var nöbetçi kişide çocuk doktoru ama amcam alışmış hep ayn ilaçları yazmaya istediğimi soruyorum ama yoğunluktan hep bir hadi hadicilikr adamda. ilaçları nasıl kullanacağımı bile anlatmaz. Geçen sene istanbulda sahilde gezerken bir bebek arabası görmüştük ve deli gibi ara ara bulamadık o arabayı türkiyede. eşi belçikada bulmuş aslında bebek arabamız var ama iki bebek arabası kullanamıyorum oğlanı montla kanguruya sığdıramıyorum.şuan çok kararsız kaldım bir bakarmısın acayip derecede beğenmiştim. sence nasıl https://www.google.com.tr/search?q=...oAQ&biw=480&bih=208#biv=i|5;d|JJzFaWINibELSM:
tatşım aslında ayırıyo yatıyo uyanınca kahvaltı bıkac saat bırlıkteyız haftada 5 gun spor salonuna gıdıyo duzenı oturtuk aslında daha ıyı mesela sabah dınlenık oluyo ve en enrjık zamanını bızle gecırıyo ama önceden aksam ısten geldıgınde yorgun oluyodu
su an bızım ıcın ıyı oldu
cnm bebek arabaya bayıldım bılıyormusun cok mantıklı anne tek basına rahatlıkla kullanabılır esın olmadanda cıkabılırsın bence alın derım prenses ben one oturcam dıye cazgırlık yapmassa super cnm[/]
daha oğlum dğmadan ne kadar çok aradık bu arabayı eşim nerde buldu şaka gibi. işte benimde korkum o ya ben öne oturcam derse yandık. artık bi şekilde ikna ederiz tabi babamız alabilirse. eşinin vakit ayırmasına sevindim canım bizimde eğer eşim yurtdışında değilse pazar günümüz var pazarları birlikteyiz ama pazar günü hastane vs bir çok yer kapalı o yüzden ben sıkıntı çekiyorum ama az kaldı. topu topu 4-5 sene sonra benden rahatı yok :))
Eki Görüntüle 660345 cnm ıkı cocuk bınmıs halıde cok tatı pekala on taraf yatınca arka tarafta durum nasıl olurkı
tatşım aslında ayırıyo yatıyo uyanınca kahvaltı bıkac saat bırlıkteyız haftada 5 gun spor salonuna gıdıyo duzenı oturtuk aslında daha ıyı mesela sabah dınlenık oluyo ve en enrjık zamanını bızle gecırıyo ama önceden aksam ısten geldıgınde yorgun oluyodu
su an bızım ıcın ıyı oldu
cnm bebek arabaya bayıldım bılıyormusun cok mantıklı anne tek basına rahatlıkla kullanabılır esın olmadanda cıkabılırsın bence alın derım prenses ben one oturcam dıye cazgırlık yapmassa super cnm[/]
daha oğlum dğmadan ne kadar çok aradık bu arabayı eşim nerde buldu şaka gibi. işte benimde korkum o ya ben öne oturcam derse yandık. artık bi şekilde ikna ederiz tabi babamız alabilirse. eşinin vakit ayırmasına sevindim canım bizimde eğer eşim yurtdışında değilse pazar günümüz var pazarları birlikteyiz ama pazar günü hastane vs bir çok yer kapalı o yüzden ben sıkıntı çekiyorum ama az kaldı. topu topu 4-5 sene sonra benden rahatı yok :))
lsun tatlım ısımız ımkanlarımız olsunda zamanımızdan odun vercez artık bızım gunduz evde olması en buyk sans o tarz ıslerımız rahat yuruyo
k.i.b cnm gecelerı ıcın sıkılırsa gel bak burda ıyı kötu paylasırız sıkıntıarımızı
tatlım ben kacıyorum artık emme satımız geldı
bızı habersız bırakma arabayıda kacırma derım bu markanın farklı modelını bı arkadas ıcın netten cok baktık turkıyenın hıc bı noktasında yok o alamadı malesf öp kuzularını bnım ıcın
bugün işe başladım çok canım sıkkın çoookk
cnmmm bende sana sms atıcaktım burdan gorunce burdan yazayım dedım hayırlı mesaıler cnm arkadasım emınım ılk gunler cok zor gecıcektır ama zamanla alısıcaksın ınsalla cnm
kımbılır bu saate kadar kac kere konustun mınnakının haberlerını almak ıcın nasıl bakalım erdemımız
bugün işe başladım çok canım sıkkın çoookk
aramıyorum bir kere aradım sadece araqdıkça konuştukça ağlayasım geliyo
canım merhaba ben başladım işe yaklaşık 1 ay oldu gerçekten çok zor hele ilk gün
anlatamam sana ama zamanla alışıyosun bide ufaklığın eve gidince sana bi kapris yapması varki sorma ..
ama herşey onlar için bunu unutma..
bu arada herkese günaydın kızlar bebişler nasıl bakalım?
cnm arkadasım benım kıyamam sana ben ılk gunler co zordur emınım
puf aman benımde ıcım huzunlendı bak bı an
sen nasıl oldun cnm tedavı bıttı degılmı
gunnaydın cnm nasılsın bakım nası senın mınnak kaprıslere devammı