- 29 Eylül 2011
- 1.389
- 4
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.601
cnm yavastan duzelmesıne sevındım
mamayı az alması normal cnm bende sagdıgımda aras cok ıcemıyo memeye alısık oldugundan
götur bakalım cnm dr ne dıcek elbet yapacaagı tetkıkler vardır ınsalla dr da ıyı bı dr cıkar cnm
bende herdefasında öle cok soru soruyorumkı dr uzda sevıyo sorsun bı cıger gögus dınlerken susuyorum
masalla gucu kuvvetı yerındekı annesı dönmeler hareketlenmeler var
ama az uyuması ıyı olmamıs bak uykuda buyur derler ya hem senın ıcınde zor olur tabı
benımkıler ıyıler cnm yıkadım yatırdım ıkısıde uyuyo kız naıl cnm
kızımda zayıflık haricinde bir sorun yok maşallah çok zeki ama ona vakit ayıramıyorum diye çok üzülüyorum. eşim yokken evde tek kalmak istemiyorum başıma birşey gelirse iki çocugum ne olur diye eşimin babaannesi geldi sağolsun beni yalnız bırakmadı ama sanki 3 çocuklu oldum bu seferde :) ben cepten girdiğim için buraya resim ekleyemedim ekleseydim görürdün beni bıdıkları ama format uygun değildir yazıyor denedim bir kaç sefer. eşimin sık sık iş seyehatlerine çıkmak zorunda olması ikimizide çok üzüyor ama yapacak birşey yok iş sonuçta. Son zamanlarda moralm oldukça bozuk daha doğrusu keyifsizim hep ilerde herşey çok güzel olacak diyerek rahatlatıyorum kendimi. bide bugun baktım sütüm şeffaf yani nasıl desem bulanık su gibiydi beyaz değildi çok korktum ya sanırım benim süt gitgide bozuluyor acaba koyulaşması için ne yapabilirim çokta güzel yiyorum sırf süt olsun diye. yatmadan bir bardak sütümü bir bardak rezenemide içtim. bide sık sık humana içiyorum. bu süt olayına benim aklım ermedi.
Son düzenleme: