2012 kasım bebekleri büyüyor..

Plesebo canim bende birinden duydum damardan dir dedi nebileyim ben dr'a tam sormadim okadar.. ogun cok moralim bozuldu nasil ciktigimi bile bilmiyorum odadan..

Belki bizede sizinki gibi sondayla verirler... Off off ne zor bu isler...
Sen cocuk cerrahiyla gorustunmu hic yada cocuk urologunami gitmek daha mantikli...

bakteri temizse cocuk cerrahina gidecekmisiz film cekilcek o degerlendiricekmis...
Bende cocuk urologu var prof duruma gore onada giderim hatta her halukarda giderim..

Bakalim bizim sorun ne cikicak...
Artik tecrubekerimizi paylasiriz bu konuda belki birbirimize faydamiz dokunur...

Insallah bebekletimiz atlatir bu durumu ...

Cnm oturmayi sordum ama bu aklima gelmedi persembe kontrolde sorsyim ama biz bastiriyoruz 5 aylik olduk gerci adim bile atiyo

bende kollarından tutup bastırıyorum ama ağırlığı bende oluyo tabıkı,sız nasıl bastrıyosunuz

Songul canim sorarsan cok sevinirim.ben yarin ankaraya gidecegim icin bu ay kendi druma goturemeyecegim.ben kollarindan tutuyorum o basiyor.ben istemesemde basiyor.millet kucagina alinca oturtuyor.ilk baslatda soyluyorsum ama artik siylemiyoeum

biz bu takibi zaten çocuk cerrahıyla yapıyoruz canım.. önce sünnet önerdi işte hem enfeksiyon riskini azaltır hemde filmin çekilmesini kolaylaştırır dedi
sünneti yaptırdık iyileşince kültür verdik tekrar enfeksiyon olmuş ilaç kullandık geçti öyle yaptırdık filmi
filimdede reflü olmadığı ortaya çıktı reflü olursa hemen ameliyat oluyomuş sanırım
biraz bekleyeceğiz işte her ay kültür ve ultrason bakılacak bide koruyucu antibiyotik kullanıyoruz şimdi
o film çok önmli işte nasıl bi tedavi uygulanacağını ona göre seçiyo doktor
baya stresli zor şeyler gerçekten Allah yardımcımız olsun

Kizlar bebislerimiz her gecen gun buyuyor ve yaptiklariyla bizleri sasirtiyor.dun aksam kizimi babaannesine biraktik arkadasimiza oturmaya gittik esimle.dondugumuzde babaanne ve dedesinin hasati cikmisti.bizden sonra uyanmis.karnini doyurmuslar,altini degistirmisler,oyunkar oynamislar ama kizim beni aramis.ne yaptiysak seni aklindan cikarmadi dediler.beni gorunce bi atilmasi vardi anlatamam.icim sizladi.birbirlerine alissinlar diye birakmistim ama zor olacak.ise baslayinca daha da zor olacak.3saatte zirlandiklarina gore 8saat ne yapacaklar.yavrumu birakmanin ne kadar kotu olaagini bii kez daha gordum. Allahim yardim etsin.ise baslamayi hic istemiyorum artik.ama hersey ona daha iyi bi gelecek saglamak icin... Kaynanam o kadar zorlanmiski "aman allah dort gozle versin.ben bakarim ama yinede sen diyor baska bisey demiyor" dedi.

cnm benım ya o bı dönemdır gecer hem hergun olunca alısır sende bebegının gelecegı ıcın calısıyosun sonucta

ama genel bı konu olarak konusmam gerekırse hayatta en nefret ettıgım sey bırıne cocugumu bıraktıgım zaman telefonla aranmam yada geldıgımde öle yaptı böylşe yaptı dıyıp soylenmesı o anda ınsan moddan dusuyo
en son mevlut olucagı zaman anneme bıraktım sut sagıp aras hele o zamanlar hepten usluydu aranmıs emmek ıstemıs karnı tok oldugu halde annem 2 defa aradı kı kendıme kıyafet ayakkabı bıseyler baktım tam 1 saat 15 dkkada eve dondum anne dedım agladımı cıx huysuzlandımı cıx ee ne ettı senı aradı emmek ıstedı
ay o gun bugundur kımsecıklere bırakmıyorum
ısımmı var yarenın topllantı vb
babası 4 e kadar evde ona bırakıyorum oda benım psıkolojımı bılıyo hep cok guzel durdu dıyo bılmem doğru bılmem ben rahat olayım dıye
en azından babası söylenme gıbı sansı yok araslada oynasıyolar edersem esıme mınnet ederım

reces senın calışma olayı falan farklı durum benım ıcım sısmıs bu konuda cıkarıverdım hahaha

cnm benım fburak ın basından berı takıp edıyordum surecını cok zor gunler gecırdı bıde bronsıt ılave oldu cnm arkadasım cok yıprandıı

sızın sorununuzu bıılmıyodum cnm cok cok gecmıs olsun rabbm evladına sıfa versın sana da guc derman versın cnm gercekten zor bı surec
rabbım dermansızını vermesın

cnm oğlunda hzursuz oluyomu eymen gıbı

sağol cnm dileklerin için

bnm oğluşumun adıda eymen :)

bnm eymenim huzursuz değil doktorun söylediğine göre onu etkileyen bi durum yokmuş şu an enfeksiyonlardada bi huzursuzluk hissetmedim bn

kızlar azönce babannemızı aradık
telın hopörlerını actım babannesı arasa hep laf attı nasıl guldu anlatamam ıkımızde okadar mutlu oldukkı anlatamam ya oğlum buyuyooooo.............

sağol cnm dileklerin için

bnm oğluşumun adıda eymen :)

bnm eymenim huzursuz değil doktorun söylediğine göre onu etkileyen bi durum yokmuş şu an enfeksiyonlardada bi huzursuzluk hissetmedim bn

sevındım cnm ya en azından yavrumun bı rahatsızlıgı yook ona yansıyan

demek bı eymen pasamız daha var
aras arkadası eymenın nınnısınde uyuyo teyzesı
Eymen Ninni - YouTube

kızlar artık bebeğim 4. ayını doldurdu. mama ile besleniyor. yavas yavas ek gıdalara baslamak istiyorum . ilk asamada neler veriyorsunuz

sevındım cnm ya en azından yavrumun bı rahatsızlıgı yook ona yansıyan

demek bı eymen pasamız daha var
aras arkadası eymenın nınnısınde uyuyo teyzesı
Eymen Ninni - YouTube

eymen doğmadan çok dinledim bu ninniyi bnde sıkıntılı bi hamileliğim oldu onu dinler ağlardım yavruma kavuşabilecek miyim diye
çok şükür geçti o günler

Banada oyle dedi ogun cocuk cerrahina gidecegiz zaten gittigim hastanede var cocuk cerrahi...

Neguzel siz atlattiniz zorlu film surecini darisi bize insallah.. sunnetten tirsmiyorum ya o isin en kolay kismi ..
Buyuk oglumda kucuktu yaptirdim...

Ah benim yasadigim stres birmiki canim alistim desem inanirmisin. Bi isim duz gitse sevinemiyorum arkasindan bisey cikacak diye...

Ocak 24 ten buyana gecmeyen bronsitimizde var 11 gun yattik hastanede.. evde ilacli buhar veriyorum hala...

Inan bunu atlatsam oh bile diyemicem sanirim tetikte beklicem ardindan ne cikacak acaba diye...

Canim bizim tanismamiza vesile olan Plesenta previamiz vardi bide .. ogunlerimi hic hatirlamak istemiyorum...
Kanamalar ve surekli yatmak zorunda oldugum gunler... Rabbim kimseye dert vermesin hele previa hic vermesin..

Bu arada dr da diyor okadar sikinti yapmaz bakteri diye.. ama bizim eymenin tahammulsuz ve yuksek tepkili bir bebek oldugunu sinek isirigina bile huzurunun bozukdugunu soyledi... Baska acukkamasi yok..

Kulturu yapturmadan hatirlarsan huzursuz cok ciglik atiyor demistim... Antibiyotige basladik cigliklarimiz 3. Igneden sonra gecti huzurumuz yerinde cok sukyr

Canim malesef benim kv soylenmeyi cok seviyor.spira gidiyorum.alti ustu 2 saat birakiyorum.onuda kizimi uyutup birakiyorum.ama gunduz benbakiyorum diyor herkese.dun baya zorlanmis anladigim kadariyla.ben calismaya baslayinca isi zir.aman neyse 3 hafta anakaradayim.kafam rahat ilacak.nesemi bizmak istemiyorum.ayrica bugun esimle cok guzel bi gun gecirdik.insallah herkesin gunu guzel gecmistir.

Canim kotu dusunme kotuyu cagirirsin.insallah film sonucunda bisey cikmaz.bakteride wn kisa zamanda aifa bulur.allaha sukret.beterin beteri var.

kızlarkucuk bı bebek damagı ınsanın memesını bu kadar acıtırsa bunun dişlisını hıc dusunemıyorum

evet buna çoooookkkkkkk yürekten katılıyorum ve bu sorunun cevabını bende merak ediyorum
benm oğlan ıyıce ısırmaya başladı
ısırdıktan sonra bıde sündürüyo
sonra yüzüme bakıyo
dişi çıktıktan sonra memeye noluyo acaba

ay sorma cnm bagırasım gelıyo ama tepkı vermemk lazımmıs devamı gelırmıs dıslı halde yandıkcok kotu oluyomus

oh cnm ankaraya ıdıyosun demek annenlerın yanınamı
ınsalla zamanla kv de alıscak cnm duzene bebıste sende
guzel pazar gecırmnıze cok sevındım cnm

cnm haftasonu benımde o sekılde oluyo ıkı tane olunca merak ettım cnm oğlun nasıl oldu anlat hele bı

Kusura bakma canım ancak girebildim. oğlumun kusması azaldı gibi yinede kusuyor ama maşallah eskisi kadar şiddetli değil. uyurken aptamil vermeye çalışıyorum genelde 90 ml hazırlıyorum ama hepsini bitirdiği hiç olmadı. kilosunda bir değişiklik yok gündüzleri emziriyorum yine 3-5 dk emip bırakıyor. bu hafta eşim yok haftaya gelcek. bende dr araştırdım bir tane buldum sonuda eşim gelince muayenehanesine gidicem iki çocugumuda baştan aşağıya bir muayene ettiricem inşallah. ayın. 22 sinde 4 ayımız doluyor. Bir hafta daha bu şekilde idare edicem doktor elbette birşeyler önercektir diyedüşnüyorum. onun dışında oğlum çok hareketlendi dönmeler kalkmak istemeler. Ve gündüz uykusu inanılmaz azaldı yarım saat bile yatmıyor şimdi not alıyorum herşeyi ikisininkinide doktora elimde kocaman bir kağıtla gidicem. sen nasılsın miniklerin nasıllar?

cnm yavastan duzelmesıne sevındım
mamayı az alması normal cnm bende sagdıgımda aras cok ıcemıyo memeye alısık oldugundan
götur bakalım cnm dr ne dıcek elbet yapacaagı tetkıkler vardır ınsalla dr da ıyı bı dr cıkar cnm
bende herdefasında öle cok soru soruyorumkı dr uzda sevıyo sorsun bı cıger gögus dınlerken susuyorum
masalla gucu kuvvetı yerındekı annesı dönmeler hareketlenmeler var
ama az uyuması ıyı olmamıs bak uykuda buyur derler ya hem senın ıcınde zor olur tabı
benımkıler ıyıler cnm yıkadım yatırdım ıkısıde uyuyo kız naıl cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…