2012 kasım bebekleri büyüyor..

evt canım çok şükür reflü yok.. her ay ultrason ve kültür yapılcak..
kalça ultrasonunda önerdi doktorumuz bide karnına bakılsın dedi ultrasonla bakınca ortaya çıktı Allahtan bakılmış belki de çok sonra farkedilecekti zaten öyle olurmuş genelde şu an böbrekte bi sıkıntı olmadığından bebekte bi değişiklik yok ancak böbreğe zarar verip bebeği rahatsız etmeye başlayınca fark edilirmiş yoksa Allah korusun bebişlerimizi

keske biz de o zaman baktirsaydik ama aklima gelmedi neyse iki ay sonra butun herseyine baktiracam hamileyken detayli ultrasonda bakildi bebegin butun organlarina ondan rahatim biraz da cunku bu varsa anne karninda cikiyo hatta anne karninda ameliyat bile olunuyo... anne olmak ne zor icime hep sknti oluyo acaba biseyi var midir diye

kızlar aranızda adet olan varmı.ben doğumdan 2 ay sonra falan oldum toplam ıkı ped ı bıle doldurmadı.dun yıne oldum cok az gelıyo nıye boyle anlamıyorum tam anlamıyla olamadım daha.aranızda boyle olan varmı??
Ben iki aydır adet oluyorum. İlk ay çok aşırı kanamam oldu ama oda normalmiş.

Doğumdan 2ay sonra adet oldum bu ay daha başlamadı düzensizlik olur diye biliyorum ama siskinlikte ayrı bi dert olsamda rahatlasam artık bende

selamlar annecikler oğluma hoppala almak istiyorum , 4 aydan itibaren kullanılabilir yazıyor üzerlerinde oğlumda hareketi seviyor , hoppalayı sever diye düşünüyorum ama erkek çocuklarına o tarz oyuncaklar iyi değil diyorlar kararsızım almayıda çok istiyorum . siz ne düşünüyorsunuz ???

selamlar annecikler oğluma hoppala almak istiyorum , 4 aydan itibaren kullanılabilir yazıyor üzerlerinde oğlumda hareketi seviyor , hoppalayı sever diye düşünüyorum ama erkek çocuklarına o tarz oyuncaklar iyi değil diyorlar kararsızım almayıda çok istiyorum . siz ne düşünüyorsunuz ???

tatlım genelde erkek bebek ıcın erken derler ama doğrusu hakkında bılgım yok
eltım 4 aylıkken falan koymustu cok guzel duruyodu cok mutluydu ama gel gelelım o ay hıc kg almadı dr yasakladı bılemedımm sımdı aSLINSA bebeklerın mutlu oldugu bısey ama benım tosunumda erırse uzulurum gecen vereyım ıstersen dedı cıx dedım

tatlım genelde erkek bebek ıcın erken derler ama doğrusu hakkında bılgım yok
eltım 4 aylıkken falan koymustu cok guzel duruyodu cok mutluydu ama gel gelelım o ay hıc kg almadı dr yasakladı bılemedımm sımdı aSLINSA bebeklerın mutlu oldugu bısey ama benım tosunumda erırse uzulurum gecen vereyım ıstersen dedı cıx dedım

sürekli koymam diye düşünüyorum ama bende emin değilim

bende ne adet oluyorum ne olmuyorum nasıl bısey bu anlamadım.az bısey gelıyor okadr normalmıdır kı yoksa anormalmı

sağol canım ya valla kafama takımıstım.normalmıs yanı ,ben de arastrmstım ama bulamamdım

tatlım doğum sonrası adet dıye gırdım cıktı puf sadece dr um ılk adetın cok sıddetlı olabılırm demıştı zaten normaldede benım adetım cok sıddetlı olur cocuk bezı keser ancak bakalım ne olcak

Gunaydin kizlar.nasilsiniz?
Benim bisorum var.dun bi arkadasimdaydim.3aylik bi bebisi var.dr sakin ayaklari uzerine bastirmayin demis.ben kizimi bastiriyorum.dra hic sormadim zararli mi diye.siz bastiriyormusunuz.ne gibi zarari olur?

Benim bisorum var.dun bi arkadasimdaydim.3aylik bi bebisi var.dr sakin ayaklari uzerine bastirmayin demis.ben kizimi bastiriyorum.dra hic sormadim zararli mi diye.siz bastiriyormusunuz.ne gibi zarari olur?

Evet canım bastırılmaması gerekiyor çünkü onların kemik gelişimi daha tam anlamıyla tamamlanmasını icin zararlı yani kemik batması gibi durumlar gözlenebiliyprmus bende sormuştum

Evet canım bastırılmaması gerekiyor çünkü onların kemik gelişimi daha tam anlamıyla tamamlanmasını icin zararlı yani kemik batması gibi durumlar gözlenebiliyprmus bende sormuştum
bizim doktor da kısa süreliğine yapsanız sıkıntı olmaz dedi bizim kız benim elleri tuttuğu anda kalkmaya çalışıyor kaldirmayinca da basıyor yaygarayı çok fena ya illa oturacak bi kalksayeg ayağa o da kurtulacak ben de :KK53:

bizimkiler artık 5.ayına girdi çokta kuvvetsiz değiller artık . sen bastırmasan ne olacak bizim babamız ilk başta bastırıyor ki , RECES sen kayınvalidene bırakıyorsun o ne yapıyor kim bilir , bir bebeği annesinden daha iyi kimse koruyamaz .Allah a emanet bebeklerimiz ...
geçen gün gezmeye gittik illa ki kucaklarına almak istiyorlar oturtuyorlar vs nasıl içim gidiyor birkaç kez söyledim ama bir dikkat ediyor ikincisinde tekrar aynı . bu geçiş dönemi bir an önce geçse oturtabilsem bir diyorum bende

Cnm oturmayi sordum ama bu aklima gelmedi persembe kontrolde sorsyim ama biz bastiriyoruz 5 aylik olduk gerci adim bile atiyo

iyi ki inanmamissin da takip etmissin ne oldugunu biliyorsun tedavi oluyor bebegin Allah korusun ama birsey olursa bile erken teshis her zaman kurtariyor biz anlamadik erken teshs olsaydi kardesim daha iyi durumda olurdu ama buna da sukur diyalize girmiyr cok sukur cunku benim teyzem diyalize giriyor ve ne kadar zor oldugunu kendi gozlerimizle gorup Allah'a sukrediyoruz bebegine rabbim sifa versin kimseye evladinin acisini gostermesin evladiyla imtihan etmesin ben hep boyle dua ediyorum bugun ogrendim bi akrabamizin kizi 2.5 yasinda 3 haftadir hep agliyomus dr lar bulamamis sebebini en sonunda sekerine bakalim demisler ve cocuk seker hastesi cikmis cok uzuldum ne gelirse Allah'tan ama kimseye kaldiramayacagi yukler yuklemesin rabbim...

Soz konusu minicik yavrum.. bide buyuk oglum kolikliydi nasil oldugunu biliyorum.. dr'a hayir bu kolik degil dedigimde ozaman buda siddetli koliktir dedi..
Yine tabi tatmin olmadim biseyler rahatsiz ediyirdu... Simdiki dr'umuza gittik oda kultur bakilmamis dedi onda bisey cikmazsa bisey yoktur dedi... Yani biraz pesine dustum hicmi susmaz bi bebek hepmi aglar uyju yok bisey yok butungun agliyor...
Bizde bakteri oldugunda hep o donem cok huysuz ve aglak oluyor...

Rabbim diyalize girenlerin yardimcisi olsun cok zor..

Elbette erken teshis cok onemli...

X