- 24 Kasım 2010
- 716
- 13
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.441
tatlım benm oğlum 1 veya 1.5 saatte acıkıyor
dk tutmadm ama doyduğunda bırakıyor zaten ortalama 10dk falan emıyodur
neden emmesi için zorluyosunki
ağlar o zaman
çocuk doyduğunu biliyo zaten:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
abooooovvv
sen yine vermemişsin hepsini kiloların
ben eskilere düştüm
ne yapcaz bu kiloları arkadaşlar
bende günden güne hala veriyolarum kiloları
yemek yap
evi topla
sil süpür
toz al
çamaşır ser çamaşır topla katla
bulaşık mak.boşalt
koca çağırır ona koş
oğlan ağlar ona bak
derken bi koşuşturma içindeyim
ne kadar yersem yiyim yinede gidiyo kilolar
bi çare bulmalıyızz
gun gectıkce dahada guzellesıyor bu annelık cok zor ama bır okadarda guzel vakıt nasıl gecıyor anlamıyrm hergun yenı bır gulumseme oluyor yuzumde sukur rabbıme yarattıkların bu kadar guzelse sen nasıl guzelsın rabbım dıyorum her sevdıgımde :)
ayy harikaa yaa Yrrabmm tüm isteyenlere nasb etsnn
anlıyotum seni canım yaa
benm oğlumda 1.5 aylıkken gözüyle takip etmeye başladığında attığm çığlığı unutamıyorum
sonra parmağını emmeye başladığındaki mutluluğm
şimdide sesli gülmeleri başladı
insan tüm yorgunluğunu unutuyor
düşünüyorumda bide anne dese kanatlanıp uçarım heralde
bravo tatlım kendini ihmal etme
iyyyyykkk Allah muhtac etmesinde kaynoşuma oğlumu bırakmam:120:
valla benım oglan fena bıraz bırde uzerıne ıste ev ıslerı bırde mısafırım hıc bıtmıyor yatılı oluyor yoruluyrz ama bızım kadar herkes yapıyordur herhalde bu ıslerı onlar nasıl kılo alıyorlar bende onu anlamıyrm bence sorun bızde bız cabuk verıyruz bak ben bu sarkıyı soyluyorum kendıme GUNDEN GUNE ERIYORUM BIR DÜĞÜM AT KOPUYORUM CILGIN GİBİ SEVİYORUM GEBERİYORUUUMM :)AZ KALDI HA KOPTUK HA KOPUCAZ
ayy böyle düşündüğüm için seni tebrik ediyorum tatlımgun gectıkce dahada guzellesıyor bu annelık cok zor ama bır okadarda guzel vakıt nasıl gecıyor anlamıyrm hergun yenı bır gulumseme oluyor yuzumde sukur rabbıme yarattıkların bu kadar guzelse sen nasıl guzelsın rabbım dıyorum her sevdıgımde :)
bakmayı beceriyorsa için rahat ediyorsa bırakılabilir tabiiCanim bebegi uyutup biraktigim icin sorun olmuyor.birde benimki cok cesaret edemiyor herseye.tabi simdilik.bezini bile zor degistiriyor.gerci 2 defa falan degistirdi simdiye kadar.
Birde ben mecburen kv ye birakacagim cunku ise baslayinca birakacak kimsem yok.bakici ile ugrasmak istemiyorum.elim mahkum kv ye
ayy sorma yaa
aslında bizim gibi olmak isteyen çok kişi var belkide en iyisi böyle olmak şişko ve yağlı olmak istemezdim
tam bize göreymiş şarkıda
süt olduğu için göğüslerim
bide oğlumun hediye bıraktığı kalçalarım var Allah tan onlarda olmasa bişeye benzemiycem
ayy şaka maka benm moralim bozluyo ha kadın dedğin accık etli olur yaa
Valla sizlere hayranim.79,5 ile hamile kaldim.90 ile dogurdum. Toplamda 10,5 kg aldim.suan78.6-78.9 arasinda gidip geliyorum 70 kg a dusersem rahatlayacagim.cunku benim boyum 1.75.cok zayif olmak istemiyorum.
Hayat ne garip.kimi vermekk kimi almak istiyor.birde hamilelikte kemiklerimin cok geniskedigini farkettim.sizde de oyle mi?. Allah saglik versin gerisini hallederiz.
Bebegimin beni gordugunde gulumsemesi butun kilolari unutturuyor zaten
ayy böyle düşündüğüm için seni tebrik ediyorum tatlım
çok haklısın
Rabbim öyle güzellikler yaratıyorki
Alah ın güzelliği tecelli ediyor bunları görmek lazım
haklısın gerçekten çok yorucu bu annelik
sabahın 7sine hatta 9una kadar oturdğmz günleri biliyorum
artık uykudan gözlerimi açamadığm günler oldu
yorgunluktan beynimde zzzzzzz sesleri duyuyordum
ama Rabbm anneye öyle bi sabır veriyoki
ve o bebeği öyle güzel gösteriyoki bize
bi gülüşüyle herşeyi unutuyoruz:106:
bakmayı beceriyorsa için rahat ediyorsa bırakılabilir tabii
senin gibi nazik bakabilirse
benmki tutmayı beceremiyoda çocuk rahatsız oluyo o kadında
Yok canim ya bakmayi bile beceremiyor ama bakici elinede birakmak istemiyorum.zaten ben ise baslayincaya kadar 8aylik olacak.e okadarina da baksin artik.jendi annem baska sehirde.o olsa ona birakirdim ama malesef.benim kv de tutamiyor.cocugu kac kere kucagindan dusurecekti ama mecburum iste.cocugu cok seviyor ama daha tam vakamiyor .idarecedecegim artik.
evet haklısın
bebeğimin beni gördüğünde gülümsemeside bana çirozluğumu unutturuyor
Allah başka dert vermesin haklısın
ama bazen eşimden bile çekiniyorum valla çöp gibi geziyorm ne giysem üstümde kıyafetler kötürüm gibi duruyo
benmde kalçam genşledi biraz başka bi kemik genişlemesi olmadı
bünye meselesi
ben istesem günde 1kilo veririm
kızzzz kulakınmı çınladııı waoww müneccim .oku yimiş gibi geldi karı
Valla supermis.aslinda bende kv olmasa bu kilolari daha cabuk veririm ama kadin surekli hamur isi tatli yapiyor.bende aksamlari orada yiyince mecburen veremiyorum.birde kv yemekleri cok yagli yapiyor.bugun ben ccikolata sevdigim icin gitmis cikolata almis.gelde yeme.birde yemezsem kusuyor.hazirana kadar yavas yavas 9 kilo vermeyi planliyorum.
kulaam çınlamadı popom kaşındı
düşürecekmiydiiiAllah korusun yaa
işi bırak annem sen bence inşallah bişi yapmaz bebecike
yazık kadın heç doğurmamış heralde
vaay kaynoşa bakkkkk
nereli bu kaynoş uzaylı falanmı
bizde yok öyle kaynoş tabii veririz kiloları
benmkinin aklına esmiş bi tas çorba getirmiş
döktüm bende senin çorbana kaldık sanki
çok şükür yemeğimi yapabiliyorum[/QUOTE
Hakkini yemeyim bu konuda.allah var hic bana sende su isimi yapmadin demez.ben sabah evimde kahvaltimi yapiyorum.temizligi yapiyorum.oglen kaynanama geciyorum.kizimin karnini doyurup uyutup spora gidiyorum.5,5-6 gibi geliyorum.yemegi hazirlamis oluyor.yemegimi,meyvemi,cayimi iciyorum.saat9,5-10gibide evime geliyorum.allah var bu konuda hakkini inkar edemem.hatta bana geldiginde yapilacak is varsada yapar.haftasonu mesela bana geldi.ben temizlik yapiyordum.oda camlari sildi.amaa evime,duzenime hatta kocilia iliskime karismaya calismasinibu yaptiklari iyilikleri affettirmiyor.
Hatta ilk evlendigimizde beni resmen kumasi gibbi gordu.ama kocami benden vazgeciremeyecegini anlayinca kabullendi..yani iyi kaynana yoktur sadece kotulugunu gizleyebiken kaynana vardir....
kızlar siz kaç saat emziriyorsunuz..?? benim kızım 2 şer saat arayla emiyor ve en fazla 15 dakika emiyor..fazlasını emziremiyorum istemiyor ağlıyor..benim emzirme düzenimde bir problem mi vr ben neden kilo veremiyorum..ama diyetisyene gidicem umarım emziriyorum diye sorun yapmaz bunu..çok istiyorum kilo vermek..eski fit halime dönmek eski kıyafetlerimin içine girmek istiyorum..
fuuu kızz 30 çok diilmi
15kiloya kadar normal ama gerisi anormal
aahh keşkem bende alaydımm 20kiloooo
sorma kız 38 haftada 30 kg Allahta 51 ıle gebe kalmıstımyırttım 6 ay sonra 50 kg ydım 1.70 e hemde
oğlumdada 21 aldım 37 haftada
kızzzz kulakınmı çınladııı waoww müneccim .oku yimiş gibi geldi karı
Valla supermis.aslinda bende kv olmasa bu kilolari daha cabuk veririm ama kadin surekli hamur isi tatli yapiyor.bende aksamlari orada yiyince mecburen veremiyorum.birde kv yemekleri cok yagli yapiyor.bugun ben ccikolata sevdigim icin gitmis cikolata almis.gelde yeme.birde yemezsem kusuyor.hazirana kadar yavas yavas 9 kilo vermeyi planliyorum.
vaay kaynoşa bakkkkk
nereli bu kaynoş uzaylı falanmı
bizde yok öyle kaynoş tabii veririz kiloları
benmkinin aklına esmiş bi tas çorba getirmiş
döktüm bende senin çorbana kaldık sanki
çok şükür yemeğimi yapabiliyorum[/QUOTE
Hakkini yemeyim bu konuda.allah var hic bana sende su isimi yapmadin demez.ben sabah evimde kahvaltimi yapiyorum.temizligi yapiyorum.oglen kaynanama geciyorum.kizimin karnini doyurup uyutup spora gidiyorum.5,5-6 gibi geliyorum.yemegi hazirlamis oluyor.yemegimi,meyvemi,cayimi iciyorum.saat9,5-10gibide evime geliyorum.allah var bu konuda hakkini inkar edemem.hatta bana geldiginde yapilacak is varsada yapar.haftasonu mesela bana geldi.ben temizlik yapiyordum.oda camlari sildi.amaa evime,duzenime hatta kocilia iliskime karismaya calismasinibu yaptiklari iyilikleri affettirmiyor.
Hatta ilk evlendigimizde beni resmen kumasi gibbi gordu.ama kocami benden vazgeciremeyecegini anlayinca kabullendi..yani iyi kaynana yoktur sadece kotulugunu gizleyebiken kaynana vardir....
aaaa cnm öle deme bak benımkı cok ıyı hemde cok cok sevıyorum erkezle arası o sekılde 8 senede ılla acık veırdı