2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın kızlar nasılsınız pek giremez oldum siteye
oysaki takip etmeyi seviyorum burayı
bebeğim kızım 3,5 aylık oldu artık şükürler olsun
resmen eve hapsoldum bir tek eşimle haftasonları çıkıyoruz
sadece bebeğe kanalize ettim haftaiçi hayatımı
izindeyim ve 2 ayım kaldı işe başlamama

3. ayda aşımız yoktu rutin muayenelere gidiyoruz 3 aydır
bundan sonra pek her ay gitmeyi düşünmüyorum açıkçası
Allah sorun vermesinde doktor yüzü göstermesin Amin
yaz da geldi kızlar tatil planları yapıyor musunuz? bebekli bebekli artık zor olacak uçuk tatil planları?

şimdi asıl sorum geliyorrr önemli bir sorum var ve hepinizin fikirlerini merak ediyorum

bebeğiniz 9 - 10 aylıkken hamile kalmaya niyet eden var mı aranızda? yaş farkı az olsun diye düşünen? artı ya da eksileri ne sizce? hem anne açısından hem bebekler açısından?
şu süt emdirme durumlarını bilen var mı? hamileyken bebeğinizi kaç aya kadar emzirebiliyorsunuz? internetten hamilelik boyunca emzirebilirsiniz yazısını okudum ama sizinde yorumlarınızı bekliyorum?

Son düzenleme:
Valla sizlere hayranim.79,5 ile hamile kaldim.90 ile dogurdum. Toplamda 10,5 kg aldim.suan78.6-78.9 arasinda gidip geliyorum 70 kg a dusersem rahatlayacagim.cunku benim boyum 1.75.cok zayif olmak istemiyorum.
Hayat ne garip.kimi vermekk kimi almak istiyor.birde hamilelikte kemiklerimin cok geniskedigini farkettim.sizde de oyle mi?. Allah saglik versin gerisini hallederiz.
Bebegimin beni gordugunde gulumsemesi butun kilolari unutturuyor zaten

sen boyunu yazmışsın bende şimdi eksilere düştüm diyen 40lı kilolarla hamile kaldım diye söyleyen anneciklerin boyunu soracaktım =)

yaz da geldi kızlar tatil planları yapıyor musunuz? bebekli bebekli artık zor olacak uçuk tatil planları?

şimdi asıl sorum geliyorrr önemli bir sorum var ve hepinizin fikirlerini merak ediyorum

bebeğiniz 9 - 10 aylıkken hamile kalmaya niyet eden var mı aranızda? yaş farkı az olsun diye düşünen? artı ya da eksileri ne sizce? hem anne açısından hem bebekler açısından?
şu süt emdirme durumlarını bilen var mı? hamileyken bebeğinizi kaç aya kadar emzirebiliyorsunuz? internetten hamilelik boyunca emzirebilirsiniz yazısını okudum ama sizinde yorumlarınızı bekliyorum?

4 aylık hamile olana kadar emziriliyor diye biliyorum.::emir_bebek:

hayırdır düşünüyormusun yoksa...:26:

sen boyunu yazmışsın bende şimdi eksilere düştüm diyen 40lı kilolarla hamile kaldım diye söyleyen anneciklerin boyunu soracaktım =)

ben 1.59 boyundayım cnm tam 40 kiloyla hamile kaldım şimdide 47 yim bende vermemek için uğraşıyorum kiloları

acıkcası ben sımdılık 2. bebeğı dusunmuyorum tabı kaza olmadğı surece.bebeğimin bı kardesı olsun ısterım tabı ama daha sonralarıı dusunuyorum olursa eğer.bence 9 10 aylıkken bıraz erken hamıle kalmak.cok zorlanır ınsan hem bedenen hem ruhen.bence yas farkı olması daha ıyı aralarında .bırı bıraz buyumusken bebek yapmak daha ıyı gıbı en azından krese falan gıder .bırde sen calısıyormussun zorlanmıcakmısın?benım fıkırlerım bunlar

merhaba erca

sadece artılarını eksilerini araştırıyorum şimdilik

bebeği sadece 4 ay mı emzirebiliyorum mmm

Tatlim bebeginin sadece senin ilgine ihtiyaciolan o kadar cok donem varki onunde olan buyugune oluyo ister isteMez cok erken donemde buyuyo abla yada abi oluyo birak doya doya yasasin tek olmayi cnm en az 3 yasina kadar

Tarcin bu arada yaz iccin esimin tatil planlaei var hemde 2 cocukla sanirim gidicez yaren 6 aylikken gitmistik cok sorunsuz gecti

Kizlar arasts bi mutsuz bugun o surat bi eksi dudaklar sarkik kurban olurum o dudaklarina oysaki bugun uyku gunumdu cok keyifki kalktim acaba intikammi aliyo anacigindan pasam neyseki uyudu kalktiginda bakim iki gamze ile mi sarkik dudaklami karsilasacagim

KiZlar bende 1.7o cm 62 kg yum 57 e geri donsem yeter herjez iyi boyun kalduriyo diyo ama bilemedim gobus gitti hemen bin sukur

ayy sorma yaa
aslında bizim gibi olmak isteyen çok kişi var belkide en iyisi böyle olmak şişko ve yağlı olmak istemezdim
tam bize göreymiş şarkıda
süt olduğu için göğüslerim
bide oğlumun hediye bıraktığı kalçalarım var Allah tan onlarda olmasa bişeye benzemiycem:KK9:
ayy şaka maka benm moralim bozluyo ha kadın dedğin accık etli olur yaa:KK31:

ayy cok hossun valla guldurdun benı :)benım kalcalar hep var zayıfta olsam sukur ben bu kıloda kalayım yeter dıyorum valla tam tıkırındayız bnce sımdı olsa ıyı olur dıyoruz ama bnce bız yaslandıkca guzellesenlerden olucaz emın ol zamanla yaz gıdınce kılo alıcaz ıstemesekte tam ayarında olucaz bende 30dan sonra anlamazsınız alırsınız dıyorlar surda 30 ane kaldıkı :):)

merhaba kızlar...:13:
bereni emziriyorum bir yandanda burdayım...ben hala adet olmadım olsam ne güzel biraz gider kilolarım en azından şişkinlik gider ya...
ben 1.60 boy 70 71 arası kilodayım..78 le doğuma gitmiştim..sadece emzirmeme rağmen yapıştı bu kaln kilolar bana..:KK5::KK5:
gitsinler yaaaa:KK4:

tarçın ben senin yerinde olsam hemen doğurmammm..bak bizde 3 yaş var tam kıvamı sayılır..inan 4 yaşta olda olurmuş diyorum bazen..ilk zamanlar baya zorlanıyordum şuaralar daha rahatım..daha az olsa yaş farkı kafayı yerdim sanırım:KK24::KK24:

merhaba kızlar...:13:
bereni emziriyorum bir yandanda burdayım...ben hala adet olmadım olsam ne güzel biraz gider kilolarım en azından şişkinlik gider ya...
ben 1.60 boy 70 71 arası kilodayım..78 le doğuma gitmiştim..sadece emzirmeme rağmen yapıştı bu kaln kilolar bana..:KK5::KK5:
gitsinler yaaaa:KK4:

bende 158 im:) 49 la hamile kalıp 72 yada 73 le doğuma gittim ::) 20 kilo verdim... şimdi 52 yim 2 kilo daha vermek yada karnımı sıkılaştırmak küçük göbeğimi yok etmek istiyorum.

diyetisyenden yardım alırsan belki daha çabuk gider. yada kuzularımız ayaklanınca gider :)

bende 158 im:) 49 la hamile kalıp 72 yada 73 le doğuma gittim ::) 20 kilo verdim... şimdi 52 yim 2 kilo daha vermek yada karnımı sıkılaştırmak küçük göbeğimi yok etmek istiyorum.

diyetisyenden yardım alırsan belki daha çabuk gider. yada kuzularımız ayaklanınca gider :)

inşallah gider canım yaa...çok canım sıkılıyor bu kilolara..60 olmam lazım en azından ilk hedefim bu..evdende çıkamıyorum...tek olsa bebek arabasına koyup gezerdim yürürdüm ama şimdi 2 bebek arabası var bizde hangi birini süreyim..

Cvp veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.. İçimi rahatlattınız:) bir sorum daha var arkadaşlar.. Bebeğime oto koltuğu almak istiyorum ama daha erkenmi.?? Şuan maci cosi taşıma ana kucağım var. 9 kiloya kadar.. Sanki bebeğim artık rahat etmiyor gibi içinde.. Ve yakında işe başlayacağım için bebeği anneme bırakacağım yani koltuk şart .. Ama bi fikrimde yok..

X