2012 kasım bebekleri büyüyor..

valla canım bende hadi bi cesaret dedim ve Allah' ın izniyle yıkadım kuzucuğumu..
Ama harika bi deneyim, harika bi duygu oldu.
Çok zor olarak düşündüğüm bir şeyi başarmanın zaferi vardı..
çok fazla oyalanmadan bitirdim ben.
Bişeycikler olmaz Allah' ın izniyle.

cnm benım burda 2 3 arkadasta var aynı sorun olan hatta bırısı dıcektı esıne 40 ın cıkmadımı daha dıye
onlarda bı evrım gecırıyı cnm öle dusun
Hihiii :) evet o benim ve hala kırkı çıkmadı eşimin :) bizim daha 1 kere oldu :) bu gidişlede olmayacak zaten ayrı yatıyoruz. Bildiğin kardeş olduk :)

ben de normal doğum yaptım ilk deneme çok zor geçti bi daha olmayack sandım sonrasında da adet oldum zaten ama sonra hiç sıkıntı olmadı eşime ben yanaştım yoksa o da benim canım açıyor diye dokunmuyordu bile şimdi yine adetliyim bitmesini bekliyor ama önce spiral kontrolü var ve ben yine tirsıyorum velhasıl siz yanaşın bu işlerde gurur olmaz ama yok illa isteniyorsa keyfi bilir bir yere kadar bi de evlilikte zaman geçtikçe o cilve azalıyor galiba eşim önceden dal gibiydi taze cilveli şimdi şimdi ben bi bıraksam direk odun olacak ama ben izin vermiyorum sizde izin vermeyin

Gunaydin kizlar.
Cinsellik herkeste sorun oluyor.bizde ilk basta sorun yasadik ama karsilikli konusunca cozduk.simdi eskisine yakin bi tempoda devam ediyoruz.(defne ancak o kadarina izin veriyor)
bence sizde esinizi alinkarsiniza ve konusun.insallah herkes mutlu bi sekilde sorunu cozer

ayşeye o kadar üzüldim ki kelimeler kıfayetsiz kalıyor ..
canım arkadaşım Rabbim sabır versin, üç tane meleği vardı cennette babalarına kavuştular,
Allahım kızına uzun ömürler versin, çok acı ...

selam kızlar..doğum kilolarını veremeyen var mı aranızda?? bende kasım ayında doğum yaptım ve sadece 10 kilo verdim..ilk evlendiğim zamanki kiloma dönmek istiyorum yani 60 kiloya ama 16 kilo fazlam var..emzirirken diyetisyene gideniniz oldu mu acaba??

bnde kilo vermek istemeyenlerdenim çok zayıftım tam normal oldum derken yeniden kilo vermeye başladım
bn mi çok az yiyorum acaba yaa bebişide sadece anne sütüyle brsliyorum emzirirkende gidiyo diolar ama bn napsam kiiii

kızlar bnm oğlan yatarken ellerinden tutunca kendini kaldırıyo hatta oturma pozisyonuna geçiyo ellerinden tututorum sadece öyle kalabiliyo
sizce ters bişi mi yapıyorum ya sizin bebişler yapabiliyo mu böle

kızlar bnm oğlan yatarken ellerinden tutunca kendini kaldırıyo hatta oturma pozisyonuna geçiyo ellerinden tututorum sadece öyle kalabiliyo
sizce ters bişi mi yapıyorum ya sizin bebişler yapabiliyo mu böle

en sevdiği şey. zorla yaptıttırıyor istediğini. 1-2 dkden bişiy olmaz

bnde kilo vermek istemeyenlerdenim çok zayıftım tam normal oldum derken yeniden kilo vermeye başladım
bn mi çok az yiyorum acaba yaa bebişide sadece anne sütüyle brsliyorum emzirirkende gidiyo diolar ama bn napsam kiiii

ben vermek itiyorum eşimde bu görüntümden rahatsız..ama en önemlisi ben daha çok rahatsızım..sağlığım açısından da zayıflamak istiyorum..polikistik over var yumurtalıklarımda o yüzden kilo vermem gerek..bende sadece emziriyorum ama süt olsun diye yiyip içiyoruz bu kiloda takılıp kaldım..diyetisyenden randevu aldım..bursada oturuyorum..

aynen yaa sürekli kafayı kaldırıyo beni kaldırın diye kendini itiyo
oturtulmaz filan diyolar ya geçtik yani o dönemi demi
oto koltuğunda da oturur pozisyona yakın bir duruşları var. bizim dr.umuz sorun olmaz uzun sürmesin dedi. zaten çocuğun kasları hazırki yapabiliyor bu hareketi ki en fazla 2 dk. fazlası yok...

ben hamileliğimde 23 kilo aldım 20si emzirirken gitti. 3 kilo vermem gerek bende pkosluyum.

iyi bari yaa valla bende düşünüyodum içim rahatladı
ya benm gibi az kiloda problem inşallah herkes istedği kiloya ulaşır

cnm benım burda 2 3 arkadasta var aynı sorun olan hatta bırısı dıcektı esıne 40 ın cıkmadımı daha dıye
onlarda bı evrım gecırıyı cnm öle dusun
o nasi evrimmis bee baslicam oyle evrime
dogumu yapan benm
hem 4 ay olms dogumu yapali halami tamamliyamadi bu adam evrimini
eline de salatalik veriririzz onu disler gezer
eşim benimle doğuma da girdi buna rağmen eski tempoda devam. ama bugün 1 arkadaş daha bahsetti birkaç sayfa geride.
sanırım bazısı fazla sağduyulu....
incitmekten korkuyo da olabilir
baslicam onun sagduyusuna
Hihiii :) evet o benim ve hala kırkı çıkmadı eşimin :) bizim daha 1 kere oldu :) bu gidişlede olmayacak zaten ayrı yatıyoruz. Bildiğin kardeş olduk :)
ayyy cnm bari ayri yatmayin kuzum iyice sogklk gircek araya
bende oglumla yatiyorum emzirmek koly oluyor diye
ama kocamdan ayri yatmanin iyi bi fikir olmadigina karar verdim
simdi oglani besikine koyuyorum emzirmek zor olsada
kocamla yatiyoruz
gerci bisi yaptigmz yok ama yinede ayri yatmiyoz
anacim daha napiyim
sexy giiyiniyorum evde
makyaj yapiyorum firsat buldukca kucagina oturuyorum ikiz kuleleri gozune sokuyorum ama hic tik yok adamda
belkide ikiz kuleler artik oglanin diye ilgilenmiyo onlara dokunamiyo diyorum
ama hicmi istek yok kardesim ya

Selam herkese kızlar giremedim dünden beri
umarım keyifler iyidir
bakıyorum konu doğum sonrası erkeklerin pskolajisi vallaha bizde ondan hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…