- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.461
aaaa cnm öle deme bak benımkı cok ıyı hemde cok cok sevıyorum erkezle arası o sekılde 8 senede ılla acık veırdı
Masallah canim swninkine.demekki sen sansli azinliktasin.arada iyileride var demekki.allah nazarlardan saklasin
Valla sizlere hayranim.79,5 ile hamile kaldim.90 ile dogurdum. Toplamda 10,5 kg aldim.suan78.6-78.9 arasinda gidip geliyorum 70 kg a dusersem rahatlayacagim.cunku benim boyum 1.75.cok zayif olmak istemiyorum.
Hayat ne garip.kimi vermekk kimi almak istiyor.birde hamilelikte kemiklerimin cok geniskedigini farkettim.sizde de oyle mi?. Allah saglik versin gerisini hallederiz.
Bebegimin beni gordugunde gulumsemesi butun kilolari unutturuyor zaten
Günaydın kızlar nasılsınız pek giremez oldum siteye
oysaki takip etmeyi seviyorum burayı
bebeğim kızım 3,5 aylık oldu artık şükürler olsun
resmen eve hapsoldum bir tek eşimle haftasonları çıkıyoruz
sadece bebeğe kanalize ettim haftaiçi hayatımı
izindeyim ve 2 ayım kaldı işe başlamama
3. ayda aşımız yoktu rutin muayenelere gidiyoruz 3 aydır
bundan sonra pek her ay gitmeyi düşünmüyorum açıkçası
Allah sorun vermesinde doktor yüzü göstermesin Amin
yaz da geldi kızlar tatil planları yapıyor musunuz? bebekli bebekli artık zor olacak uçuk tatil planları?
şimdi asıl sorum geliyorrr önemli bir sorum var ve hepinizin fikirlerini merak ediyorum
bebeğiniz 9 - 10 aylıkken hamile kalmaya niyet eden var mı aranızda? yaş farkı az olsun diye düşünen? artı ya da eksileri ne sizce? hem anne açısından hem bebekler açısından?
şu süt emdirme durumlarını bilen var mı? hamileyken bebeğinizi kaç aya kadar emzirebiliyorsunuz? internetten hamilelik boyunca emzirebilirsiniz yazısını okudum ama sizinde yorumlarınızı bekliyorum?
4 aylık hamile olana kadar emziriliyor diye biliyorum.:
hayırdır düşünüyormusun yoksa...:26:
sen boyunu yazmışsın bende şimdi eksilere düştüm diyen 40lı kilolarla hamile kaldım diye söyleyen anneciklerin boyunu soracaktım =)
Günaydın kızlar nasılsınız pek giremez oldum siteye
oysaki takip etmeyi seviyorum burayı
bebeğim kızım 3,5 aylık oldu artık şükürler olsun
resmen eve hapsoldum bir tek eşimle haftasonları çıkıyoruz
sadece bebeğe kanalize ettim haftaiçi hayatımı
izindeyim ve 2 ayım kaldı işe başlamama
3. ayda aşımız yoktu rutin muayenelere gidiyoruz 3 aydır
bundan sonra pek her ay gitmeyi düşünmüyorum açıkçası
Allah sorun vermesinde doktor yüzü göstermesin Amin
yaz da geldi kızlar tatil planları yapıyor musunuz? bebekli bebekli artık zor olacak uçuk tatil planları?
şimdi asıl sorum geliyorrr önemli bir sorum var ve hepinizin fikirlerini merak ediyorum
bebeğiniz 9 - 10 aylıkken hamile kalmaya niyet eden var mı aranızda? yaş farkı az olsun diye düşünen? artı ya da eksileri ne sizce? hem anne açısından hem bebekler açısından?
şu süt emdirme durumlarını bilen var mı? hamileyken bebeğinizi kaç aya kadar emzirebiliyorsunuz? internetten hamilelik boyunca emzirebilirsiniz yazısını okudum ama sizinde yorumlarınızı bekliyorum?
merhaba erca
sadece artılarını eksilerini araştırıyorum şimdilik
bebeği sadece 4 ay mı emzirebiliyorum mmm
ayy sorma yaa
aslında bizim gibi olmak isteyen çok kişi var belkide en iyisi böyle olmak şişko ve yağlı olmak istemezdim
tam bize göreymiş şarkıda
süt olduğu için göğüslerim
bide oğlumun hediye bıraktığı kalçalarım var Allah tan onlarda olmasa bişeye benzemiycem
ayy şaka maka benm moralim bozluyo ha kadın dedğin accık etli olur yaa
merhaba kızlar...:13:
bereni emziriyorum bir yandanda burdayım...ben hala adet olmadım olsam ne güzel biraz gider kilolarım en azından şişkinlik gider ya...
ben 1.60 boy 70 71 arası kilodayım..78 le doğuma gitmiştim..sadece emzirmeme rağmen yapıştı bu kaln kilolar bana..
gitsinler yaaaa
bende 158 im:) 49 la hamile kalıp 72 yada 73 le doğuma gittim ::) 20 kilo verdim... şimdi 52 yim 2 kilo daha vermek yada karnımı sıkılaştırmak küçük göbeğimi yok etmek istiyorum.
diyetisyenden yardım alırsan belki daha çabuk gider. yada kuzularımız ayaklanınca gider :)