2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar bende kilo vermeye calisiyorum.dogum kilolaeimi verdim ama hamile kalmadan omce aldigim kilolar var.8,5-9 kilo kadar vermem lazim.spora gidiyorum.insallah heekes istedigi kiloya ulasir

Kizlar bende kilo vermeye calisiyorum.dogum kilolaeimi verdim ama hamile kalmadan omce aldigim kilolar var.8,5-9 kilo kadar vermem lazim.spora gidiyorum.insallah heekes istedigi kiloya ulasir

bebekten first bulup ne ara spora gidiyosun

bnde kilo vermek istemeyenlerdenim çok zayıftım tam normal oldum derken yeniden kilo vermeye başladım
bn mi çok az yiyorum acaba yaa bebişide sadece anne sütüyle brsliyorum emzirirkende gidiyo diolar ama bn napsam kiiii
plasebo canim bebekin hayirli olsun senin bebekin benmkinden buyukmuymus
bende senin gibi hamilelikteki kilolarimdan cokmemnundum
fakat dogmdan sonra eski kiloma donmekle kalmadim eski kilomun altina dustum
az yedgimi dusunmuyorum
emziren kisi 6km yol yurums kadar kalori yakiyorms emziirken
kızlar bnm oğlan yatarken ellerinden tutunca kendini kaldırıyo hatta oturma pozisyonuna geçiyo ellerinden tututorum sadece öyle kalabiliyo
sizce ters bişi mi yapıyorum ya sizin bebişler yapabiliyo mu böle
aynen cnm benmkininde sirti yere gelince sinirleri bozuluyo
hemen ayaklariyla kafasini kaldiriyor
inşallah... biz kadınlar vucudumuzu beğendikçe daha mutluyuz
yoksa hiccc sexy hissetmiyorum

senle nerde konuşuyoduk biz yaaaa:26:
kaç kiloyla hamile kaldın cnm sen ?

kızlar bnm oğlan yatarken ellerinden tutunca kendini kaldırıyo hatta oturma pozisyonuna geçiyo ellerinden tututorum sadece öyle kalabiliyo
sizce ters bişi mi yapıyorum ya sizin bebişler yapabiliyo mu böle

canım aynısını bende yapıyorum,ters bısey yapmıyoruzdur heralde ,ben elınde tutmasam bıle o sureklı kalkmaya calısıyo

Kizlar bu kaldirma oturtma olayini ben 4 aylik kontrolumuzde sordum 3.5 aylikken kisacsureli oturtnaya ve elinden tutup kaldirmaya basladik ki kucakta yatirmak be mumkun topluyodu kendini dr muz kendini topluyossa dik duruyo yikilmiyisa nr mutlu cocugun onunu kesmeyin dedi kaslarinin guclenmesi icin iyiymid kisa sureli oturtabilir kolundan tutup kaldirabilirsniz kizlar eskidenmis beli kakilir laflari

kızlar iyi akşamlar
ben ssk lı çalışıyorum 5 martta raporum bitti.ama hala paramı alamadım.ssk lı çalışıpta ücretini alan varmı?

hic gulesim yoktu Allah iyiligini versin emi ikiz kule meselesi bizde de ayni merak etme senin yerinde lsam acikca sorarim neymis derdi sonucta kocan yani demi

kızlar siz kaç saat emziriyorsunuz..?? benim kızım 2 şer saat arayla emiyor ve en fazla 15 dakika emiyor..fazlasını emziremiyorum istemiyor ağlıyor..benim emzirme düzenimde bir problem mi vr ben neden kilo veremiyorum..ama diyetisyene gidicem umarım emziriyorum diye sorun yapmaz bunu..çok istiyorum kilo vermek..eski fit halime dönmek eski kıyafetlerimin içine girmek istiyorum..

aaa tamam hatırladım canım seniii
ben 40 la hamile kaldım 56 oldum ve şimdi 47 yim :)

bende aynı durumdayım ya 43le hamıle kaldım 56dogum yaptım en son 47dıydım gunden gune erıyorum dahada vermek ıstemıyorum braz kalsın ıstyrum ama braz zor gıbı gozukuyor

slm guzel anneler nasılsınız ben bugun cok mutluyum ya oglum her gecen gun degısık degısık seyler yapıyor bugun halam karsıdan ona anlatmaya basladı bızımkı bır basladı sesıyle gulmeye o ses ondanmı gelıyor dye soka gırdım ya cok guzeldı yarabbım ne guzellıkler verıyor bıze butun işi gucu bırakıyorum onun ıcın cok guzeldı ya aklıma geldıkce yuzum guluyor 32 diş meydanda gezıyorum daha bır gulumsemesıne bırde anne dese ozaman ne yaparım bılmıyorum rabbım herkese nasıp etsın inşaallah ya

tatlım benm oğlum 1 veya 1.5 saatte acıkıyor
dk tutmadm ama doyduğunda bırakıyor zaten ortalama 10dk falan emıyodur
neden emmesi için zorluyosunki
ağlar o zaman
çocuk doyduğunu biliyo zaten:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
aaa tamam hatırladım canım seniii
ben 40 la hamile kaldım 56 oldum ve şimdi 47 yim :)
abooooovvv
sen yine vermemişsin hepsini kiloların
ben eksilere düştüm
bende aynı durumdayım ya 43le hamıle kaldım 56dogum yaptım en son 47dıydım gunden gune erıyorum dahada vermek ıstemıyorum braz kalsın ıstyrum ama braz zor gıbı gozukuyor
ne yapcaz bu kiloları arkadaşlar
bende günden güne hala veriyolarum kiloları
yemek yap
evi topla
sil süpür
toz al
çamaşır ser çamaşır topla katla
bulaşık mak.boşalt
koca çağırır ona koş
oğlan ağlar ona bak
derken bi koşuşturma içindeyim
ne kadar yersem yiyim yinede gidiyo kilolar
bi çare bulmalıyızz

Son düzenleme:

ayy harikaa yaa Yrrabmm tüm isteyenlere nasb etsnn
anlıyotum seni canım yaa
benm oğlumda 1.5 aylıkken gözüyle takip etmeye başladığında attığm çığlığı unutamıyorum
sonra parmağını emmeye başladığındaki mutluluğm
şimdide sesli gülmeleri başladı
insan tüm yorgunluğunu unutuyor
düşünüyorumda bide anne dese kanatlanıp uçarım heralde

Canim bebisi uyutup kaynanama birakip oyle gidiyoruk.esim sehir disinda hafta icinde.bende aksam yrmegimi kaynanamda yedigim icin firsatim oluyor

bravo tatlım kendini ihmal etme

iyyyyykkk Allah muhtac etmesinde kaynoşuma oğlumu bırakmam:120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…