- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.421
Kizlar bende kilo vermeye calisiyorum.dogum kilolaeimi verdim ama hamile kalmadan omce aldigim kilolar var.8,5-9 kilo kadar vermem lazim.spora gidiyorum.insallah heekes istedigi kiloya ulasir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bende kilo vermeye calisiyorum.dogum kilolaeimi verdim ama hamile kalmadan omce aldigim kilolar var.8,5-9 kilo kadar vermem lazim.spora gidiyorum.insallah heekes istedigi kiloya ulasir
plasebo canim bebekin hayirli olsun senin bebekin benmkinden buyukmuymusbnde kilo vermek istemeyenlerdenim çok zayıftım tam normal oldum derken yeniden kilo vermeye başladım
bn mi çok az yiyorum acaba yaa bebişide sadece anne sütüyle brsliyorum emzirirkende gidiyo diolar ama bn napsam kiiii
aynen cnm benmkininde sirti yere gelince sinirleri bozuluyokızlar bnm oğlan yatarken ellerinden tutunca kendini kaldırıyo hatta oturma pozisyonuna geçiyo ellerinden tututorum sadece öyle kalabiliyo
sizce ters bişi mi yapıyorum ya sizin bebişler yapabiliyo mu böle
yoksa hiccc sexy hissetmiyoruminşallah... biz kadınlar vucudumuzu beğendikçe daha mutluyuz
plasebo canim bebekin hayirli olsun senin bebekin benmkinden buyukmuymus
bende senin gibi hamilelikteki kilolarimdan cokmemnundum
fakat dogmdan sonra eski kiloma donmekle kalmadim eski kilomun altina dustum
az yedgimi dusunmuyorum
emziren kisi 6km yol yurums kadar kalori yakiyorms emziirken
aynen cnm benmkininde sirti yere gelince sinirleri bozuluyo
hemen ayaklariyla kafasini kaldiriyor
yoksa hiccc sexy hissetmiyorum
kızlar bnm oğlan yatarken ellerinden tutunca kendini kaldırıyo hatta oturma pozisyonuna geçiyo ellerinden tututorum sadece öyle kalabiliyo
sizce ters bişi mi yapıyorum ya sizin bebişler yapabiliyo mu böle
o nasi evrimmis bee baslicam oyle evrime
dogumu yapan benm
hem 4 ay olms dogumu yapali halami tamamliyamadi bu adam evrimini
eline de salatalik veriririzz onu disler gezer
baslicam onun sagduyusuna
ayyy cnm bari ayri yatmayin kuzum iyice sogklk gircek araya
bende oglumla yatiyorum emzirmek koly oluyor diye
ama kocamdan ayri yatmanin iyi bi fikir olmadigina karar verdim
simdi oglani besikine koyuyorum emzirmek zor olsada
kocamla yatiyoruz
gerci bisi yaptigmz yok ama yinede ayri yatmiyoz
anacim daha napiyim
sexy giiyiniyorum evde
makyaj yapiyorum firsat buldukca kucagina oturuyorum ikiz kuleleri gozune sokuyorum ama hic tik yok adamda
belkide ikiz kuleler artik oglanin diye ilgilenmiyo onlara dokunamiyo diyorum
ama hicmi istek yok kardesim ya
senle nerde konuşuyoduk biz yaaaa:26:
kaç kiloyla hamile kaldın cnm sen ?
myhosun topikinde tansmstik
myhos napti dogurdumuki
50ile hamile kaldim
62ile dogurdum simdi 50nin altina dustum
myhos napti dogurdumuki
50ile hamile kaldim
myhos napti dogurdumuki
50ile hamile kaldim
aaa tamam hatırladım canım seniii
ben 40 la hamile kaldım 56 oldum ve şimdi 47 yim :)
fuuu kızz 30 çok diilmiay bende yarende 30 kg aldım cok ıstedım 10 kg kalsın yok 6 ayda eksı 31 oldum
kızzzz kulakınmı çınladııı waoww müneccim .oku yimiş gibi geldi karıdoğurmadım anam daha var
tatlım benm oğlum 1 veya 1.5 saatte acıkıyorkızlar siz kaç saat emziriyorsunuz..?? benim kızım 2 şer saat arayla emiyor ve en fazla 15 dakika emiyor..fazlasını emziremiyorum istemiyor ağlıyor..benim emzirme düzenimde bir problem mi vr ben neden kilo veremiyorum..ama diyetisyene gidicem umarım emziriyorum diye sorun yapmaz bunu..çok istiyorum kilo vermek..eski fit halime dönmek eski kıyafetlerimin içine girmek istiyorum..
abooooovvvaaa tamam hatırladım canım seniii
ben 40 la hamile kaldım 56 oldum ve şimdi 47 yim :)
ne yapcaz bu kiloları arkadaşlarbende aynı durumdayım ya 43le hamıle kaldım 56dogum yaptım en son 47dıydım gunden gune erıyorum dahada vermek ıstemıyorum braz kalsın ıstyrum ama braz zor gıbı gozukuyor
bebekten first bulup ne ara spora gidiyosun
slm guzel anneler nasılsınız ben bugun cok mutluyum ya oglum her gecen gun degısık degısık seyler yapıyor bugun halam karsıdan ona anlatmaya basladı bızımkı bır basladı sesıyle gulmeye o ses ondanmı gelıyor dye soka gırdım ya cok guzeldı yarabbım ne guzellıkler verıyor bıze butun işi gucu bırakıyorum onun ıcın cok guzeldı ya aklıma geldıkce yuzum guluyor 32 diş meydanda gezıyorum daha bır gulumsemesıne bırde anne dese ozaman ne yaparım bılmıyorum rabbım herkese nasıp etsın inşaallah ya
Canim bebisi uyutup kaynanama birakip oyle gidiyoruk.esim sehir disinda hafta icinde.bende aksam yrmegimi kaynanamda yedigim icin firsatim oluyor