- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.941
merhaba cnm
ay öle sısındım sısındım bıde yorumları okuyunca ıcımde kalmasın dedım bıkac bısey yazdım bugun
herneyse önemlı olan beraber olmak dımı
ne yaptın bugun salona gıttınmı hergun gıdıyomusun pazar acıkmı esımın gıttıgı salon pazar kapalı
Kızlar canım sıkkın oğlum hasta oldu bide emmek istemiyorum göğsüöü alınca öğğ diyor . alsada ememiyor bi tuhaflık var. memeyle kavga edio resmen süt yok sandım elimle sağdım gece meraktan canım yandı ama sütte var neler oluyor anlamıyorum kiloda almadı bu ay 15 gün sadece 100 gr aldı emmiyoki alsın. kusmamız hala devam ediyor emdiğini kusuyor wallahi bunaldım demiyorum ama dememe çok az kaldı.
cnm bu hafta bende esımın ızın gunnde cıkmadım esım sastı kaldı pek tarzım degıldır cunku bı dusundum 2 cocuk hazırl KENDIM HAZIRLANAYIM ee bıde canta azda grıbım otur dedım evınde cok mutlu oldum hatta evde esım ve cocuklrla vakıt gecırmekten
cnm bu hafta bende esımın ızın gunnde cıkmadım esım sastı kaldı pek tarzım degıldır cunku bı dusundum 2 cocuk hazırl KENDIM HAZIRLANAYIM ee bıde canta azda grıbım otur dedım evınde cok mutlu oldum hatta evde esım ve cocuklrla vakıt gecırmekten
tatllım benım hıc ıdrar tahlılı yapıldımı ıstahsızlık kusma huzursuzluk kg alamama hepsı mevcut cnm
Canım allah nazardan saklasın senin arasın maşallahı var . Benim oğlan çok zayıf kaldı ne yesem ne içsem bana bi tavsiyede bulunurmusun lütfen. Emmeyi reddettiği oluyormu hiç. reddederse ne yapıyorsun bugun moralim çok bozuk ağlayasım var hep. kızımın yememesinden hala çekiyorum oğlumda böyle olursa mahvolurum ben.
eşim gece gitmişti daha gelmedi işten gelsin yine götürcem burda izmitte ilgi çocuk hastanesi var başkada bir yer yok ordada yaz ilacıgitsin beni sinir ediyorlar bu akşam gidip dr la konuşcam çocugumu güzel muayene edin dicem sonra evde ben çekiyorum çocuk helak oluyor.zeyno cnm nasıl oldu melegın cok merak attım esın evdemıydı cnm
Pszar gunleri kapali cnm.haftasonu esim geldigi icin gitmiyorum
.bugun esim beni gorunce baya bi begeniyle bakti.dahada zayifladigimi daha da guzellestigimi soyledi.cokutlu oldum.insallah jepimizin esleri askla bakarlar bize
Canım allah nazardan saklasın senin arasın maşallahı var . Benim oğlan çok zayıf kaldı ne yesem ne içsem bana bi tavsiyede bulunurmusun lütfen. Emmeyi reddettiği oluyormu hiç. reddederse ne yapıyorsun bugun moralim çok bozuk ağlayasım var hep. kızımın yememesinden hala çekiyorum oğlumda böyle olursa mahvolurum ben.
eşim gece gitmişti daha gelmedi işten gelsin yine götürcem burda izmitte ilgi çocuk hastanesi var başkada bir yer yok ordada yaz ilacıgitsin beni sinir ediyorlar bu akşam gidip dr la konuşcam çocugumu güzel muayene edin dicem sonra evde ben çekiyorum çocuk helak oluyor.
eşim gece gitmişti daha gelmedi işten gelsin yine götürcem burda izmitte ilgi çocuk hastanesi var başkada bir yer yok ordada yaz ilacıgitsin beni sinir ediyorlar bu akşam gidip dr la konuşcam çocugumu güzel muayene edin dicem sonra evde ben çekiyorum çocuk helak oluyor.
İDrar değilde kaka tahlili yaptırdık onuda kendim yaptırdım. Doktorlara söylüyorum bebekler kusar normal diyorlar daha kıyafetleriyle 6 kg geliyor çıplakken daha az demekki. aslında kg çok önemli değil önemli olan benim çocuklarım neden varlık içinde yokluk yaşıyorlar neden hep aç geziyorlar o kadar doluyumki anlatamam
Canım orda dogum yaptımda bize çok uzak tek gidemiyorum eşimde izin alamıyor sık sık o yuzden en fazla merkeze gidebiliyorum acilden akşamları. Konakta acilde çocuk dr u yok. Ah işte eşim bu kadar çok çalışmasa herşeyş kendim üstlenmiş durumdayımcnm arkadasımın konak hastanesınde cocuk dr u var ondan memnun ıstersen adını alabılırım
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım oglum yokken yazayım dedim yoksa emek emek yazdıklarımı siliyor sonrası malum sinir oluyorum benim kızda az emenlerden başından beri aynı en fazla 5 dk yakında bırakırsa hiç şaşmam oglumda 3,5 yaşında 5 6 kalem şey dışında hiç bir şey yemiyo e haliyle minyon ona nasıl yediricem bilmiyorm kaynana ne zaman oglanı görse zayıf bu çocuk diyip deli ediyo beni geçen kızada öle diyo ne bekliyo bilmiyorum eşim tarafı hep minyon benim tarafım boylu poslu ne istiyo anlamış degilim dilerim sizlerde bebişlerde iyisinizdir
Canım orda dogum yaptımda bize çok uzak tek gidemiyorum eşimde izin alamıyor sık sık o yuzden en fazla merkeze gidebiliyorum acilden akşamları. Konakta acilde çocuk dr u yok. Ah işte eşim bu kadar çok çalışmasa herşeyş kendim üstlenmiş durumdayım