- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.921
Yaa yıkarımda ben bebeği soyarken eşim banyo malzemelerini hazırlıyor, sonrada hepsini topluyor buda benim çok işime geliyor :) şimdi bir kere kendim yıkarsam ben yıkayabiliyorum diye sallamaya başlayacak oda işime gelmiyor :)
mertur acaba aç mı bebiş canım ya?:26:
aç olsa ağlamaz mı ?
ama çocuk sallana sallana mayışıyordur ..emziriyormuydn sen yoksa mama mı unuttum canım
emziriyorum arada mama takviyeli olarak ... uyumayınca sallamıyorum zaten açıyor gözlerini bana bakıyor öyle olunca sallamanın anlamı kalmıyor
dayanma gücüm yok gibime geliyor artık . dün gece zoraki uyuttum oğlumu bugünde saat 7 de uyandı biraz emdi uyudu bu şekilde yarım saat 45 dakikalık periyotla saat 9 a kadar devam etti . bir yandan da sürekli beşiğini sallıyorum ancak 9 a kadar tutabildim . şu saat oldu hala uyumadı yine , babasıda hiç mi hiç yardımcı olmuyor . bir ağlarsam kimse susturamayacak çok fena doluyum . doldum taşmak üzereyim ... =(
Canım bir derdimi var acaba? Uyumadığı zaman huzursuzmudayanma gücüm yok gibime geliyor artık . dün gece zoraki uyuttum oğlumu bugünde saat 7 de uyandı biraz emdi uyudu bu şekilde yarım saat 45 dakikalık periyotla saat 9 a kadar devam etti . bir yandan da sürekli beşiğini sallıyorum ancak 9 a kadar tutabildim . şu saat oldu hala uyumadı yine , babasıda hiç mi hiç yardımcı olmuyor . bir ağlarsam kimse susturamayacak çok fena doluyum . doldum taşmak üzereyim ... =(
bugün oğlum hiç uyumadı :s sabahtan beri iki defa 5 er dk uyudu o kadar
evet cnm ay ben bısey demedım ıcımde sıstı galıba
Aman canim ne sisecek bosver.herkes kendi kalitesini gosteriyor.bastan soyleselerdi madem oyle.biz boyle de devam ederiz.onemli olan paylasimda bulunmak.orada yada burada farketmez
Herkese iyi hafta sonları
Biz herzamankigibi evdeyizben eve cok alıştim ya. Hic dışarı cikasim gelmiyor. Bugun esimin isyerindeki arkadaşları ile kahvaltısı vardi. Cok istedi , gidesim gelmedi. Buyuk oglumla ikisini gonderdim. Biz de evde dinlendik küçüğümle. Zaten hava yağmur, soğuk. Ama benimde insan icine çıkmam gerekiyor. Herhalde gecen yillarda hic eve girmezdim, acisini cikariyorum evimin. Sizler nasılsınız?