2012 kasım bebekleri büyüyor..

haha oda guzel aslında bende bazı durumlarda bu olayı kullanırım mesela hayatım sen daha guzel yapıyosun ben snın kadar guzel yapamıyorum derken pat ıs ona kalıyo

:))))) evet; çok geçerli bir sebep!

iyi geceler kizlar herkese.. Ben minnoslarimi uyuttum evi toparladi yataktan sizlere de iyi geceler deyip yatayim dedim..biz de demir damlasini 4.ayimizda basladik gunde 7 damla seklinde..ama tadi ve kokusu igrenc ya ferro sanol..demir damlasi da onceki monovit d3 tu simdi dvit3 verdiler..hos ben artik pek kullanmiyorum onu..

slm guzel anneler uzun zamandır yazamadım fırsat bulupta hepınızın dunya kadınlar gunu kutlu olsun bız hala uyku sorununu cozemedık her aksam 1,5 2den asagı uyumuyor uyku egıtımı ıcın neler yapıyorsunuz ben dusunuyorum vermeyı ama olmuyor sadece benım ıstememle esımınde ıstemesı lazım sonucta aglayıp bagırınca benden cok esım dayanamıyor baslarım uyku egıtımıne dıyor sonrada bu arada bızım agularımız cogaldı ıyıce cok guzel anlatıyoruz maasallah bır gunde hersey degısıyor ya anlamadan bır baktımkı nasıl anlatıyor guluyor sasırdık bastan soylenerek anlatıyordu yalnız bırakmıstık korktuk bıle noluyor dıye meger anlatıyormus :)cok guzel ya oluyorum bıtıyorum onu severken ıcıme koyasım gelıyor babamızda oyle rabbım cok guzel bıseymıs evlat tum ısteyenlere nasıp etsın inşaallah

Slm kuzlar.tekrar kendi topigimizdeyiz.gununuz umarim iyi gecmistir

HEY KIZLAR YUVAYA DÖNUŞ GERCEKLEŞTI
PAYLAŞIMIN COK OLMASINI ISTERKEN HATA YAPMISIZ
KIMSE SORUSUNA CEVAP BULAMAZ DURUMA GELDI
ESKI SAKIN GUNLERE DEVAM ANLIYACAGINIZ
ORDAKI AKTIVITEYI BURDADA BEKLIYORUZ
KOCAMAN OPULDUNUZ

heh şöyle ya sonunda meselenin ekime gitmek aralıkta kalmak eylüle kaçmak olmadığını anladınız

oğlum ateşlendi ve sürekli ağladı hala ağlıyor. şuan ellerini kollarını sardım ,hızlı hızlı küçük küçük sallıyorum.fitil verdim.ağlarken morardı resmen çok korktum

Biz kullanıyoruz demir damlasını canım. Sen neden başlamadın?

daha önce de bi yerde paylaşıldı bu konu, ondan sonra aklıma takıldı.
test yapılmadan demire başlanmaması gerektiği, fazlasının zararlı olduğu..
ne biliyim işte Allah' a emanet kuzucuklarımız..

ekim annelerinde yazdıklarıma hiç kayıtsız kalınmıyordu , daha iyi cevap alıyordum o karmaşada :s

ekim annelerinde yazdıklarıma hiç kayıtsız kalınmıyordu , daha iyi cevap alıyordum o karmaşada :s

Günaydın herkese! Mertur bebeğin uyumamasi ile ilgili yazmışsınız en son. Kusura bakma ben kaçırmışım mesela neden uyumadı bebeğin? Hasta mı? Yoksa sürekli mı bu sekilde? Uyku problemi cok ciddi bir olay. Basında müdahale etmezsen o sekilde gidiyormuş.

oğlum ateşlendi ve sürekli ağladı hala ağlıyor. şuan ellerini kollarını sardım ,hızlı hızlı küçük küçük sallıyorum.fitil verdim.ağlarken morardı resmen çok korktum

Zzeyno bebeğin şimdi nasıl? Ağlarken bebekler morarabilir canım,hatta bir süre nefesi kesilebilir. Katılma ağlaması deniyor buna; genelde zararsız ve kendiliğinden düzelir. Panik olmadan cocuğu rahat bir pozisyonda tut, teskin edici seyler söyle canım.

Gecmis olsun. Benimki de ilk zamanlar hep morariyordu katilmaktan. Insan cok korkuyor. Iki aylikken gecti.

cnm benım cok uzuldum gecmış ollsun acaba nesı varkı
mutlaka yaz cnm merak ettım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…