- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.901
Yaa yıkarımda ben bebeği soyarken eşim banyo malzemelerini hazırlıyor, sonrada hepsini topluyor buda benim çok işime geliyor :) şimdi bir kere kendim yıkarsam ben yıkayabiliyorum diye sallamaya başlayacak oda işime gelmiyor :)
Yaa yıkarımda ben bebeği soyarken eşim banyo malzemelerini hazırlıyor, sonrada hepsini topluyor buda benim çok işime geliyor :) şimdi bir kere kendim yıkarsam ben yıkayabiliyorum diye sallamaya başlayacak oda işime gelmiyor :)
Slm kuzlar.tekrar kendi topigimizdeyiz.gununuz umarim iyi gecmistir
Henüz almadım ama almayı düşünüyorum.kızlar mama sandalyesi aldınız mı?
alıcak mısınız?
:26:
HEY KIZLAR YUVAYA DÖNUŞ GERCEKLEŞTI
PAYLAŞIMIN COK OLMASINI ISTERKEN HATA YAPMISIZ
KIMSE SORUSUNA CEVAP BULAMAZ DURUMA GELDI
ESKI SAKIN GUNLERE DEVAM ANLIYACAGINIZ
ORDAKI AKTIVITEYI BURDADA BEKLIYORUZ
KOCAMAN OPULDUNUZ
Biz kullanıyoruz demir damlasını canım. Sen neden başlamadın?
ekim annelerinde yazdıklarıma hiç kayıtsız kalınmıyordu , daha iyi cevap alıyordum o karmaşada :s
oğlum ateşlendi ve sürekli ağladı hala ağlıyor. şuan ellerini kollarını sardım ,hızlı hızlı küçük küçük sallıyorum.fitil verdim.ağlarken morardı resmen çok korktum
oğlum ateşlendi ve sürekli ağladı hala ağlıyor. şuan ellerini kollarını sardım ,hızlı hızlı küçük küçük sallıyorum.fitil verdim.ağlarken morardı resmen çok korktum
ekim annelerinde yazdıklarıma hiç kayıtsız kalınmıyordu , daha iyi cevap alıyordum o karmaşada :s
heh şöyle yasonunda meselenin ekime gitmek aralıkta kalmak eylüle kaçmak olmadığını anladınız