- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.961
canım benim Allah yardımcın olsun..inşaallah bir an önce düzene girer bebeğinin uyku düzeni..bende senin gibi oluyorum bazen.ev-iş-çocuk..Rabbim sabır versin..
amin Allah razı olsun ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim Allah yardımcın olsun..inşaallah bir an önce düzene girer bebeğinin uyku düzeni..bende senin gibi oluyorum bazen.ev-iş-çocuk..Rabbim sabır versin..
Canım bir derdimi var acaba? Uyumadığı zaman huzursuzmu
Daha once ayni msj yazmistim telden. Gitmedi sandim
Mertur benim oglusta uyumuyor bu gunlerde. Eli hep agzinda. Acaba dis mi sıkıntı yapiyor.
kacak özlettın kendını ınankı
sen gıtmeden serı yazayım cnm
bu tamamen yapı meselesı dıyorum ben benm yarenım cok secıyo ama ırı bı cocuk esımının tarafı öle ee aras ta o sekılde ne sut bollugundan nede cok yedıgınden
sende bız mınyonuz onlarda mınyon de gec cnm kg cok ta ıyı bışey degıl yarende tombuldu cok bebekekn hep kalırmı dıye kafamda suphe vardı
ablamın kızı zayıf hemen ıgrenc esprıler acmı bırakıyonuz annen bakamıyomu aslında bı annenın ne kadaer hassas olucagı konular bunlar
Canim bebisinle bol bol oyna.ellerini ayaklarini hareket ettir.iyice yorulmasinisagla.o zaman uyur.benim aklima boyle bi cozum geliyor
dayanma gücüm yok gibime geliyor artık . dün gece zoraki uyuttum oğlumu bugünde saat 7 de uyandı biraz emdi uyudu bu şekilde yarım saat 45 dakikalık periyotla saat 9 a kadar devam etti . bir yandan da sürekli beşiğini sallıyorum ancak 9 a kadar tutabildim . şu saat oldu hala uyumadı yine , babasıda hiç mi hiç yardımcı olmuyor . bir ağlarsam kimse susturamayacak çok fena doluyum . doldum taşmak üzereyim ... =(
kader ıste naparsın
keske cözum aramak zorunda kaldıgımız bı ortamımız olmasaydı bızde kendı topimızde kalsaydık
benim kaynanamda bu espiriyi yapıyor beni gıcık ediyor , yatarak görsün ;annen kucağına almıyormu seni,
ağzında emzik görsün; annen meme vermiyormu sana ,
çok sinir oluyorum bu kadına bir daha derse ağzının payını vericem çok sinirleniyorum.birşey demiyprumsonrada o gittikten sonra kendimi yiyip bitiriyorum.
benim kaynanamda bu espiriyi yapıyor beni gıcık ediyor , yatarak görsün ;annen kucağına almıyormu seni,
çok sinir oluyorum bu kadına bir daha derse ağzının payını vericem çok sinirleniyorum.birşey demiyprumsonrada o gittikten sonra kendimi yiyip bitiriyorum.
kader ile ne alakası var canım benim..her giren en son hangi tarihte yazdığını bilir yazıyor zaten abone olkduğunuz konuların bildirimi geldiğinde o tarihten itibaren yazılan sorulara vs cevap vere vere gelinir yeni konuya...naçizane fikir bu tabi.artık soru sormuyorum ben mesela açık söyliyim bu güne kadar sorduğum soruların pek cevabını alamadım .anan nasıl kardeşin evlendi mi muhabbetlerinden sıra gelmedi...hatta konu ile ilgili topik sahibine msj bile gönderdim TINN...
bu da ister istemez soğuttu beni...KİŞİSEL hiç bir sıkıntım yok yanlış anlaşılmasın ..sonuçta ne sen beni tanırsın ne ayşe ne fatma öyle değil mi ?
mertur bebegın nasıl sakınlestımı bıraz
yaren sakinlikte sorun yok , uykusuzluk var sadece . bugün toplam bir saat uyudu sadece
yaren sakinlikte sorun yok , uykusuzluk var sadece . bugün toplam bir saat uyudu sadece