2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yaa yıkarımda ben bebeği soyarken eşim banyo malzemelerini hazırlıyor, sonrada hepsini topluyor buda benim çok işime geliyor :) şimdi bir kere kendim yıkarsam ben yıkayabiliyorum diye sallamaya başlayacak oda işime gelmiyor :)

bebegmi hala ablam komsum yıkıyo ben daha elleyemedim.yapamam giibi geliyo :KK43:

dayanma gücüm yok gibime geliyor artık . dün gece zoraki uyuttum oğlumu bugünde saat 7 de uyandı biraz emdi uyudu bu şekilde yarım saat 45 dakikalık periyotla saat 9 a kadar devam etti . bir yandan da sürekli beşiğini sallıyorum ancak 9 a kadar tutabildim . şu saat oldu hala uyumadı yine , babasıda hiç mi hiç yardımcı olmuyor . bir ağlarsam kimse susturamayacak çok fena doluyum . doldum taşmak üzereyim ... =(

yürüteç ve mama sandalyemiz bize ablamızdan olduğu için çook rahatız...kızlar bence alın inanın çokta rahat edeceksiniz.bizdekiler ikiside sunny baby çok kullanışlı ve rahat her ikiside..
yürüteç bebek içinde faydalı üstünde bir sürü oyuncağı var ışıklı falan müzik çalıyor çıngırağı var topları var..mama sandalyeside 2 tepsili inanın çok rahat etmiştim ben büyük kızımda..ayrıca boy ve sırt kısmı kademeli..:KK34:

emziriyorum arada mama takviyeli olarak ... uyumayınca sallamıyorum zaten açıyor gözlerini bana bakıyor öyle olunca sallamanın anlamı kalmıyor

cnm merhaba aksam yazamadım kusura bakma
ıcım sıstı bıraz ama bugun rahatladım
cnm kafası terlıyo demıstın dıs sıkıntısı falnmıkı
ay arasta gece cok sık acıkır oldun her defasındada löp löp emıyo dolayısıyla sık kalkıyorum bende eklere baslayınca belkı sıkıca doyarda daha az uyanır kaldı 1.5 ay

aycacım cnm nasılsın görusmeyelı
kızlar nasıl ısler bıttımı benım bıraz daha var hem yazıp hep bakıcam

:nazar::nazar::nazar: $IMG_20130305_101414.jpg :nazar::nazar::nazar:
Teyzoşlar ben geldim...

dayanma gücüm yok gibime geliyor artık . dün gece zoraki uyuttum oğlumu bugünde saat 7 de uyandı biraz emdi uyudu bu şekilde yarım saat 45 dakikalık periyotla saat 9 a kadar devam etti . bir yandan da sürekli beşiğini sallıyorum ancak 9 a kadar tutabildim . şu saat oldu hala uyumadı yine , babasıda hiç mi hiç yardımcı olmuyor . bir ağlarsam kimse susturamayacak çok fena doluyum . doldum taşmak üzereyim ... =(

canım benim Allah yardımcın olsun..inşaallah bir an önce düzene girer bebeğinin uyku düzeni..bende senin gibi oluyorum bazen.ev-iş-çocuk..Rabbim sabır versin..

Canım bir derdimi var acaba? Uyumadığı zaman huzursuzmu

Daha once ayni msj yazmistim telden. Gitmedi sandim:-)
Mertur benim oglusta uyumuyor bu gunlerde. Eli hep agzinda. Acaba dis mi sıkıntı yapiyor.

Son düzenleme:
evet cnm ay ben bısey demedım ıcımde sıstı galıba

Aman canim ne sisecek bosver.herkes kendi kalitesini gosteriyor.bastan soyleselerdi madem oyle.biz boyle de devam ederiz.onemli olan paylasimda bulunmak.orada yada burada farketmez

Aman canim ne sisecek bosver.herkes kendi kalitesini gosteriyor.bastan soyleselerdi madem oyle.biz boyle de devam ederiz.onemli olan paylasimda bulunmak.orada yada burada farketmez

merhaba cnm
ay öle sısındım sısındım bıde yorumları okuyunca ıcımde kalmasın dedım bıkac bısey yazdım bugun
herneyse önemlı olan beraber olmak dımı
ne yaptın bugun salona gıttınmı hergun gıdıyomusun pazar acıkmı esımın gıttıgı salon pazar kapalı

Herkese iyi hafta sonları
Biz herzamankigibi evdeyiz:-) ben eve cok alıştim ya. Hic dışarı cikasim gelmiyor. Bugun esimin isyerindeki arkadaşları ile kahvaltısı vardi. Cok istedi , gidesim gelmedi. Buyuk oglumla ikisini gonderdim. Biz de evde dinlendik küçüğümle. Zaten hava yağmur, soğuk. Ama benimde insan icine çıkmam gerekiyor. Herhalde gecen yillarda hic eve girmezdim, acisini cikariyorum evimin. Sizler nasılsınız?

Herkese iyi hafta sonları
Biz herzamankigibi evdeyiz:-) ben eve cok alıştim ya. Hic dışarı cikasim gelmiyor. Bugun esimin isyerindeki arkadaşları ile kahvaltısı vardi. Cok istedi , gidesim gelmedi. Buyuk oglumla ikisini gonderdim. Biz de evde dinlendik küçüğümle. Zaten hava yağmur, soğuk. Ama benimde insan icine çıkmam gerekiyor. Herhalde gecen yillarda hic eve girmezdim, acisini cikariyorum evimin. Sizler nasılsınız?

cnm bu hafta bende esımın ızın gunnde cıkmadım esım sastı kaldı pek tarzım degıldır cunku bı dusundum 2 cocuk hazırl KENDIM HAZIRLANAYIM ee bıde canta azda grıbım otur dedım evınde cok mutlu oldum hatta evde esım ve cocuklrla vakıt gecırmekten

Kızlar canım sıkkın oğlum hasta oldu bide emmek istemiyorum göğsüöü alınca öğğ diyor . alsada ememiyor bi tuhaflık var. memeyle kavga edio resmen süt yok sandım elimle sağdım gece meraktan canım yandı ama sütte var neler oluyor anlamıyorum kiloda almadı bu ay 15 gün sadece 100 gr aldı emmiyoki alsın. kusmamız hala devam ediyor emdiğini kusuyor wallahi bunaldım demiyorum ama dememe çok az kaldı.

X