- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.641
Ondan dimi cnm ben yarenimde hic boyle sey ne duydum ne yasadm
Ciltt dru cocuk dru grib brosite dahs cok cevirir dedigindn hapsurse dr a gidiyooz
Oglun icin gecmis olsn cnm
Simdi yarene yarin grip adi vurdurcaz zamani degil saniyodum ama mayis sonuns kadar korurmus yavruma keske ilk baslsrkn vurdursaydimda bu kadar slk olmsssydi guzel kizim
cvrnasılsın cnm
uzun zamandır senı beklıyordum gösterdıgın oyun halıyı aldınmı cnm memnunmusun
Aynen hapsursa doktordayız. bızım dr. da dedı alerjık çocuklar cabuk bronsıte cevırır dedı. ayrıca allah korusun astım riski de olurmus. sizin dr. ne ilacı verdi? bizimki simdilik gerek yok dedi. ben "ya bronsit olursa" dedim. "bunun bir ilacı yok" dedi. ayrıca "rahat ol "dedi bana kadın. sanırım beni cok panik gördü. ben pek dısarı çıkarmıyordum kızdı dr. "Hergün çıkabilirsiniz, çocuğu cam fanusta yaşatamazsın ömür boyu" dedi.Grip aşısı biz de yaptıralım o zaman.
iyiyi arkadaşım sen nasılsın , çalışmaya başladım oyüzden fırsat bulup giremiyorum, eve gelince bir koşturmaca gidiyor, snrada yatıp sızıyorum .
almadım canım oyn halısını bir arkadaşım vazgeçirdi zaten yakında dönmeye başlayacak onda pek durmaz gereksiz filan dedi bende vazgeçtim.fiyatı uygunda değil çok az bir zaman için değmez diye düşündüm.
sen ne yaptın aldınmı ?
canım ya yazılarınızın birazını okudumda benim oğlumda sadece anne sütü alıyor ama ben ek gıdaya 5. ayda biraz başlamak isitiyorum.6. aya kadar bekleyince çocuk kabul eteyebiliyormuş.anne sütü tadına iyice alıştığı için.
ben hacı şakırın toz sabununu kullanıyorum memnunum yıkamasından ama benım problemım cok tozması camasırların bebeğimin ustunu değiştırırken heryer toz oluyo ,sizlerde boyle bı sorun yokmu bı tek ben mı yasıyorum bunu
ben hacı şakırın toz sabununu kullanıyorum memnunum yıkamasından ama benım problemım cok tozması camasırların bebeğimin ustunu değiştırırken heryer toz oluyo ,sizlerde boyle bı sorun yokmu bı tek ben mı yasıyorum bunu
canım seningibi aynı sorunu yaşayan bi arkadaşım daha vardı benim oda aynı şeyden bahsediyodu sanıyorum sabun tozu olduğu için erimiyo ve tozlar çamaşırlara yapışıyo bu bebekler için sakıncalı olsa gerek çünkü onlar herşeyi yalıyolar ..
kaç derecede yıkıyorsun çamaşırlarını bebişin?
Bende dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını kullanıyorum 60 derece yıkıyorum be hiç sıkıntı yasamadım oldukça memnunum cok güzel kokuyor bide:))
ben 40 derecede yıkıyorum oyuzdenmı acaba cok toz oluyorkı sen kac derecede yıkıyorsun,hangı deterjanı kullanıyorsun
canım bende 40 derecede yıkıyorum ama ben envey kullanıyorum onda öyle bi sıkıntı yaşamadım.
ama şimdi fiyatından dolayı roksidalan kullanmak istiyorum
ama bence sen birde 60 derecede yıkamayı dene ozaman yapışmıyacak bence sonra denemenin sonucunu bizimlede paylaşırsan seviniriz..
ben de sabun tozu kullanıyorum ama toz değil de koyu çamaşırlarda beyaz lekeler oluyor ben de 40 derecede yıkıyorum bir de 60 ile yıkayıp denemek lazım ama hacı şakir kullanan bir arkadaşım daha demişti çok fazla köpürdü bebek kıyafetlerim mahvoldu demişti
tamam canım bırde 60 derecede yıkayım bakıyım ondan sonra paylasırım sızınle sonucu yınede olursa değiştırırım artık deterjanı