2012 kasım bebekleri büyüyor..

cvrnasılsın cnm
uzun zamandır senı beklıyordum gösterdıgın oyun halıyı aldınmı cnm memnunmusun

Son düzenleme:

Aynen hapsursa doktordayız. bızım dr. da dedı alerjık çocuklar cabuk bronsıte cevırır dedı. ayrıca allah korusun astım riski de olurmus. sizin dr. ne ilacı verdi? bizimki simdilik gerek yok dedi. ben "ya bronsit olursa" dedim. "bunun bir ilacı yok" dedi. ayrıca "rahat ol "dedi bana kadın. sanırım beni cok panik gördü. ben pek dısarı çıkarmıyordum kızdı dr. "Hergün çıkabilirsiniz, çocuğu cam fanusta yaşatamazsın ömür boyu" dedi.Grip aşısı biz de yaptıralım o zaman.

cvrnasılsın cnm
uzun zamandır senı beklıyordum gösterdıgın oyun halıyı aldınmı cnm memnunmusun

iyiyi arkadaşım sen nasılsın , çalışmaya başladım oyüzden fırsat bulup giremiyorum, eve gelince bir koşturmaca gidiyor, snrada yatıp sızıyorum .
almadım canım oyn halısını bir arkadaşım vazgeçirdi zaten yakında dönmeye başlayacak onda pek durmaz gereksiz filan dedi bende vazgeçtim.fiyatı uygunda değil çok az bir zaman için değmez diye düşündüm.
sen ne yaptın aldınmı ?
canım ya yazılarınızın birazını okudumda benim oğlumda sadece anne sütü alıyor ama ben ek gıdaya 5. ayda biraz başlamak isitiyorum.6. aya kadar bekleyince çocuk kabul eteyebiliyormuş.anne sütü tadına iyice alıştığı için.

CNM BENIM YA BIZIM TEK SORUN ANAOKUL DÖNEMINDE OLMANIZ GEZMEK FAlAN BUNLar etkılemıyormuş dedıgın gıbı
tamamen grıp mıkrobundan cnm
bronsıtte ılac degılde erken teshus oldugunda cnm tedavıye cabuk sonuc verıyo aras oldugunda 2 gunde atlattık
sımdı sudefed verdı cnm grıp nezle burun tıkanuıklıgı ve alerjık bebeklerde kullanılıyomuş arastırdım hemencık
cnm sızde abınız ıyılesınce vurdurun en azından mayısa kadar koruyuculuk gösterır ekım gıbı ıkısınede dedı dr

basladınmı cnm hayırlı mesaıler bebışe kım bakıyo
bende kararsızım cnm ondan sorayım dedım aras dönuyo artık cnm
almasammıkı dedıgın gıbı of para harcamay yer arıyoruz dımı aslında 2 aylıken alsaydık baya kullanmış olurdu
cnm dr muz 6 dan önce vermıcez dedı bende tamam dedım
ablamın bebegı 6 da basladı cnm hıc reddetmedı yaren 4 te basladı zorladı benı

kızlar marka ve urun hakkında yorum yapabılıyomusuz ama sıte lınkı veremıyormusuz
sağolsun meg hemen cevapladı

kızlar ben gecen gun sıte adı vermemıştım
malum sıte unlu sıte sosyal paylaşım sıtesı olarak adlandırmalıymısız dedıgım gıbı kural dısıymış

Herkese iyi aksamlar. Songul aras ve yaren niran omce iyilesir insallah.
Kizlar ben dalan roxy kullaniyorum bebegimin kiyafetleri icin ve ekstra durlama da yaptiriyorum

benim bebisim de yattigi yerden yari beline kadar kalkiyor.tam olarak donmuyor ama yan tarafina donmeye calisiyor.
Ben kizimi yan yatirmiyorum cunku yan yaarken yuzustu donuyor ve nefes alamiyor o yuzden sirtustu yatiyor.

günaydın kızlar umarım herkes iyidir tabi bebişlerde..
detercanı konuşmuştuk dün ozaman marka yazıla biliyosa ben enveyin bebek detercanını kullanmıştım en bitkiseli o diye ama fiyatı çok pahalı sanıyorum şimdi roksi dalan alıcam bende.
ama onunda iyice erimediğini duymuştum acaba erimesi için kaç derecede yıkamak lazım..

ben hacı şakırın toz sabununu kullanıyorum memnunum yıkamasından ama benım problemım cok tozması camasırların bebeğimin ustunu değiştırırken heryer toz oluyo ,sizlerde boyle bı sorun yokmu bı tek ben mı yasıyorum bunu

canım seningibi aynı sorunu yaşayan bi arkadaşım daha vardı benim oda aynı şeyden bahsediyodu sanıyorum sabun tozu olduğu için erimiyo ve tozlar çamaşırlara yapışıyo bu bebekler için sakıncalı olsa gerek çünkü onlar herşeyi yalıyolar ..
kaç derecede yıkıyorsun çamaşırlarını bebişin?

Bende dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını kullanıyorum 60 derece yıkıyorum be hiç sıkıntı yasamadım oldukça memnunum cok güzel kokuyor bide:))

ben 40 derecede yıkıyorum oyuzdenmı acaba cok toz oluyorkı sen kac derecede yıkıyorsun,hangı deterjanı kullanıyorsun

ben de sabun tozu kullanıyorum ama toz değil de koyu çamaşırlarda beyaz lekeler oluyor ben de 40 derecede yıkıyorum bir de 60 ile yıkayıp denemek lazım ama hacı şakir kullanan bir arkadaşım daha demişti çok fazla köpürdü bebek kıyafetlerim mahvoldu demişti

ben 40 derecede yıkıyorum oyuzdenmı acaba cok toz oluyorkı sen kac derecede yıkıyorsun,hangı deterjanı kullanıyorsun

canım bende 40 derecede yıkıyorum ama ben envey kullanıyorum onda öyle bi sıkıntı yaşamadım.
ama şimdi fiyatından dolayı roksidalan kullanmak istiyorum
ama bence sen birde 60 derecede yıkamayı dene ozaman yapışmıyacak bence sonra denemenin sonucunu bizimlede paylaşırsan seviniriz..

tamam canım bırde 60 derecede yıkayım bakıyım ondan sonra paylasırım sızınle sonucu yınede olursa değiştırırım artık deterjanı

deterjanı fazla koyunca evet kopurme oluyo bende az koyuyorum oyuzden 60 da yıkıcam bende artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…