- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 38
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.661
ben hacı şakırın toz sabununu kullanıyorum memnunum yıkamasından ama benım problemım cok tozması camasırların bebeğimin ustunu değiştırırken heryer toz oluyo ,sizlerde boyle bı sorun yokmu bı tek ben mı yasıyorum bunu
hayır canım muhtemelen mkinen az su ile duruluyor ekstra durulama yaptırırsan bir sorun kalmazdalının sabun tozunuda kullandım ondada aynı sorun yasıyorum yıkadığım derecedemı bı sorun var acaba
canım bende 40 derecede yıkıyorum ama ben envey kullanıyorum onda öyle bi sıkıntı yaşamadım.
ama şimdi fiyatından dolayı roksidalan kullanmak istiyorum
ama bence sen birde 60 derecede yıkamayı dene ozaman yapışmıyacak bence sonra denemenin sonucunu bizimlede paylaşırsan seviniriz..
ben 30 da yada kirli iseler 40 da yıkıyorum.ekstra durulama yaptırınca üzerlerinde kalıntı kalmaz. bir de benim makinem durulamayıda sıcakla yapıyor belki de bu yüzden sıkıntı olmadı.
ilk roxy dala almıştım ondan sonrada hacı şakiri aldım şuan onu kullanıyorum aralarında bir fark yok.
bugün internetten baby me adlı markanın yumuşatıcını ve sıvı deterjanını sipariş ettim bakalım onlar nasıl çıkıcak.