2012 kasım bebekleri büyüyor..

Slm kizlar.songul arasa gecmis olsun.bugun bizim de dr kontrolumuzz vardi.bebidin gelisimi gayet iyi.anne sutu ve mamaya devam.elma suyu vermeye baslayacagiz.

saagol cnm aslında pek bıleyı yok ama yınede götureyım basında dıyorum
senınde bebışe maşalla cnm bakalım elma suyuna nasıl tepkı verıcek cnm
dr amcamız 6 dan önce yok dedı gelışımı önde dedı bızde beklıyoruz cnm .ayı demır damlasına başladık sızde başladınızmı cnm

İhmal etme tabi cnm.benim kizimda bronsolit olmustu ve hicbir belirrisi yoktu.saglik ocagindan demir damlasi verdiler ama dr 6. Aydan sonra baslamami soyledi.kabizlik yapiyormus.o yuzden iki ay daha bekleyecegiz

Kizlar ben 3 aylik igne ile korunuyorum ama surekli kanamam vardi.bugun dr a gittim.muayene etti.janamanin igneden kaynaklandigini soyledi.ignenin etkisi botincw gel hormonlu spiral takalim dedi.bende ankaradaki drumunda spiral takmak istedigini ama ben istemedigimi soyledim.dr da bana kizdi.igneye devam edersem yan eykilerinin de devam edecegini boylece surekli kanama olmasindan dolayi enfeksiyon kapabilrcegimi soyledi.bende spiral kayarsa ne yapacagimi sordum.hormonlu oldugu icin korumaya devam edecegini soyledi.kan surubu ve b12 ignesi yazdi.hergun kanamam oldugu icin kan depolarimda baya qzalma olmus.spiral taktiran arkadaslar oneriyor mu?bir de spiral takilirken aciyor mu?5yil koruyuculugu oldugunu soyledi.

İhmal etme tabi cnm.benim kizimda bronsolit olmustu ve hicbir belirrisi yoktu.saglik ocagindan demir damlasi verdiler ama dr 6. Aydan sonra baslamami soyledi.kabizlik yapiyormus.o yuzden iki ay daha bekleyecegiz

Goturcm tatlim bugun yeniden olmasundan korkuyorum
Kan damls icin drumuz 1hafta bile bekletmedi ilk 3 gun 3 damla ile basladiik yavas yavas 8 e cikicaz kabiz yapmadi henuz cnm ama dr muz kabiz yesil siyah kaka ve baslarda huzurrsuzluk yapabileceginden bahsettii

Tatli. Ne zor isler
Sanirim birazda yapiyla ilgili cok yakin tarihte eltimjn arkadasimin kaydi cnm
Kanamasi cok slk olanda oldu bide annem banada spiral ilr hamile kalmis belki eski teknoloji ama ben yinede korkuyorum cnm
Ben emziren anneler icin olan haptan kullaniuorum

Bende zaten kayip tekrar hamile kalmaktan korkuyorum ama dr kaysa bile hormonlu oldugu icin koruyuculugunun devam ettigini soyledi.hapi sprdum ama sana hap veremem drdi. Nedenini soylemedi.bir de birsuru kizdi.normal dogumdan korkmazken spiralden nasil korkarsin, seni kim bu kadar korkuttu diye.bende etrafimda spiralle hamile kalan birsuru insqn var dedim.o da hormonlu spiralde boyle bisey olmayacagini soyledi.offg hangi doktira gitsem spiral diye tutturuyorlar

selam herkese kızlar bende sizi arıyorum kasım anneleri paylaşım alanında yoktunuz açıkçası benim nete girme imkanımda pek yoktu ama ben artık işe başladım
benim meleyimde 1 kasım da doğdu ama malesef doru dürüst emmedi çok üzüldüm bu duruma ama yapacak hiç bişey yoktu hem sütüm gelmedi çünkğü hiç dinlenemedim annem acılıktaydı malum ve çok sitres yaptım dediğim gibi hem sütüm gelmedi hemde bebişiöm emmek istemedi 2 ay boyunca zor zar mama öncesi azar azar emzirdim ama artık oda yok bu durum beni çok üzüyo umarım emmediği için aramızda bi iletişim kopukluğu olmaz sanki bazen beni emen çocuklar kadar sevmiyecekmiş gibi hissediyorum nedense.. offf bu durum çok cjanımı sıkıyo açıkçası
aranızda benim gibi sıkıntı yaşayan oldumu?

canım cahilliğime verin ben de boza aldım ama nasıl içilir bilmiyorum.sıcak mı soğuk mu?

Tatlim olurmu ole sey ay ben bazen neler soruyooruumm cnm siseden direk bardaga koyacaksin uzerinede bol tarcin tarcinda sut yapiyo hem cnm bu arada afiyet olsun bebbisine bol sutolsun

tatlım benım tekrardan aramıza hoşgeldın cok uzun zaman oldu göruşmeyelı
ışe başlamışsın sana hayrlı mesaıler cnm

cnm benım bak 2 ayda olsa sutunu verebımıssın sen anne olarak en doğrusunu yapmıssın cnm sonucta bebegını ac bırakmamıssın
beslenme ıhtıyacını karşılamıssın
hem cnm gece kalkıp mama hazırlamak o aceleyle ısısını ayarlamak cok daha zahmetlı sen daha zor olanını yapıyosun
sen ona sevgını ılgını verıyosun annesı senın verdıgın sevgıyle aranızdakı ıletışım kopuklugu olmaz
benım kızımda 4 ay emdı sonrasında sagdım ama mınnosumla aramızda cok guclu bag var
burda bebışlerının mamayla beslıyen arkadaşalrımız var cnm

bu arada bebışe kım bakıyı

kızlar arasımızı bugun dr a göturduk grıbal enfeksıyıon
sadece bı surup verdı 3 gun ıcınde gerıleme olmazzsa tekrar göturucez ıyıkı getırmıssınız dedı malum alerjık durumdan dolayı
asılarımız bı hafta ötelendı MERTUR ınde dedıgı gıbı ablamıza önlem almalıyız dedı grıp asısı vurulcak ablamız yarın ben zamanı gectı sanıyodum mayıs sonuna kadar grıp mıkrobu oluyomuş en azından mayıs sonuna kadar korur dedı ABLAMIZI KORUMAK ARASIDA KORUMAK DEDI
yavrularım ıkısıde olmasın hatta kımsenın evladı olmasın

çok sağol canım haklısın mama öncesi hep emzirmeye çalıştım ama okadar az süt vardıki hem o direndi hem ben ama sonunda o kazandı
ne yedimve ne içtiysem hiç bişey sütümü getirmedi malesef uykusuzluk ve sitres diye düşünüyorum ama şimdi düşündükçe çok üzülüyorum
bebişe bakıcımız bakıyo canım ama bakıcımız akrabağmız aynı zamandada zaten önce birlikte baktık biraz alıştılar bir birlerine ama şimdi bizim ufaklık ben eve gidince bana yüzünü çeviriyo ve belli bi sürede gülmüyo konuşmuyo benimle ayy bu durum beni çok üzüyo internettede çok araştırdım anne sütü almayan çocukların anneleriyle iletişimleri nasıl olur diye ama hiç bişey bullamadım malesef bununla ilgili..

çok geçmiş olsun canım ama salgınvar sanıyorum aman dikkat et amin allahım herkesin yavrusunu korusun onların hasta olması demek bizim panik olmamız demek..

ttalım uykusuzluk syres sutun duşmanı adeta benımde mevlut zamanı ve arasın kızımın hasta oldugu dönem olabıldıgınce azalmıştı
hıc uzulme cnm bak sukur evladın ac kalmamıs hepsı bıyerde başlıcalar mamaya sızde 4 aylıkken gecıcekmısınız cnm eklere mama veren arkadaşalarım başladı gecmeye

cnm bebışlerımız daha ufak tepkılerını dusunceyle kontroletmelerı ıcın henuz erken olay anne sutunden kaynaklanmıyodur cnm gun gectıkce oturur
yarenın sut kardesı hıc anne sutu alamadı yarenı emzırdıgım surece ben verdım ama cocuk annesıne asık buyudu hatta yapısık
cnm yanlış hatırlamıyosam kucuk bı oğlun vardı dımı yoksa yanlışmı hatırlıyorum

çok geçmiş olsun canım ama salgınvar sanıyorum aman dikkat et amin allahım herkesin yavrusunu korusun onların hasta olması demek bizim panik olmamız demek..

sorma cnm pazar akşamı başladı bugun hemen göturduk
ay yarenımde cahılmıydık anlamadım daha rahat bı anneydım
2.de daha evhamlı oldum tamtersıne dr amcamız yeter artık ıncelemeyın artık benım adamımı dıyo

kızlarr belkı bu konuları daha once konusmussunuzdur ama ben yenı katldğım için soruyorum.bebeklerınızın kıyafetlerını hangı deterjanla yıkıyorsunuz marka verılıyomu bılmıyorum oyuzden ne kullandğımı yazamıyorum birinız yazarsa bende yazarım ,cok toz oluyo camasırları... birde bebeklerınızı hala yan yatırıyormusunuz benımkı 1 aydır fala yan yatmıyor artık donuyor kendı sırtüstü kafası duz olacak diye korkuyorum.. sımdıden teşekkürler cvp yazan arkadaslara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…