- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.681
Yatarak emzirseniz ?
en azından biri yavaş canm benimkiler çok dolunca ikiside akardı.. hemde aşırı...hele bir göğsüm hayatta şişmez dolmazdu her daim akardı... tıpa takmak lazım derdim hep:)
çok üzüldüm bıraktı diye ama sağlıklı olsun doysunda mamayla takviye edicez artık birde aşırı derecede biberon ayırıyor. biri kirliyse diğeriyle veremiyorum illa o olucak.
ben 40 derecede yıkıyorum oyuzdenmı acaba cok toz oluyorkı sen kac derecede yıkıyorsun,hangı deterjanı kullanıyorsun
ben de sabun tozu kullanıyorum ama toz değil de koyu çamaşırlarda beyaz lekeler oluyor ben de 40 derecede yıkıyorum bir de 60 ile yıkayıp denemek lazım ama hacı şakir kullanan bir arkadaşım daha demişti çok fazla köpürdü bebek kıyafetlerim mahvoldu demişti
basladınmı cnm hayırlı mesaıler bebışe kım bakıyo
bende kararsızım cnm ondan sorayım dedım aras dönuyo artık cnm
almasammıkı dedıgın gıbı of para harcamay yer arıyoruz dımı aslında 2 aylıken alsaydık baya kullanmış olurdu
cnm dr muz 6 dan önce vermıcez dedı bende tamam dedım
ablamın bebegı 6 da basladı cnm hıc reddetmedı yaren 4 te basladı zorladı benı
kızlar bende roxy kullanıyorum ama malesef kaka lekesini çıkartmıyor siz kaka lekesini çıartmak için eksta bir şey kullanıormusnuz.
bende 40 derecede yıkıyorum ve hacışakir granüllü sabun tozu kullanıyorum bende ama toz olayına dikkat mi etmedim acaba diye düşünüyorum sen toz çıktığını söylediğinde. acaba kıyafetlerinden mi kaynaklanıyor ? bazı kıyafetlerin kendisi toz üretiyor sanki
ben toz olayını soyle farkettım,bebeğimin ustunu koltuğun ustunde değiştırıyorum onun yanında bufem var onun ustune bı bakıyorum hep toz olmus.bıde ilk bebeğimin kıyafetlerını utulerken farketmıstım .bızım kıyafetlerımızdede toz oluyor ama bu bana fazla geldı sonucta bebeğın ağzına falan girer bunlar.oyuzden dıkkat edeyım bundan sonra yıkama konusunu.bırtek ben yasıyorum bu toz olayını demekkı
ben toz olayını soyle farkettım,bebeğimin ustunu koltuğun ustunde değiştırıyorum onun yanında bufem var onun ustune bı bakıyorum hep toz olmus.bıde ilk bebeğimin kıyafetlerını utulerken farketmıstım .bızım kıyafetlerımızdede toz oluyor ama bu bana fazla geldı sonucta bebeğın ağzına falan girer bunlar.oyuzden dıkkat edeyım bundan sonra yıkama konusunu.bırtek ben yasıyorum bu toz olayını demekkı
Cnm o memeden sut cok geldigunden genizine kaciyo bu seferde anck uyurken az cektigi icin ondan emziriyorum iki meme arasindaki dengeyi saglayamadi yavruck
slm guzel anneler umarım herkes ıyıdır bız bugun 4.ay asımızı olduk ama nasıl agladı yavrum anlatamam ılkınde az agladı ıkıncısı yakıyormus goz yasıyla agladı yavrum goz yaslarını gorunce ıcım erıdı benımde aglayasım geldı ya cok kotu oldum sımdı uyuyor bakalım okadar aglamaya yoruldu cnm benım ya kan damlası baslıycakmısız ebe dedı 8damla hergun 1 defa verılcekmıs sabah aksam 4 damla olarakta verebılırsın dedı gelısımı guzel kılo alımı normal boyuda guzel uzamıs maasallah arada sutum olmayınca mam verıyorum bır kutuyu bıtıremıyrz ama olsun bıberonla almıyor bugun bebelac aldım belkı severde alır dye bu dahada fazla mılupadan ınsallah severek yerde atmayız kalanını
bılseydık keske alırdık ondan.hamılelığımde benım hıc aklıma gelmedıkı ucum olmıcakta emzımekte zorlanacam gıbı .aynen bende baskalarının yanında emzırmeye cekınıyorum valla neymıs o falan dıyolar bazıları ,bende napıyım tutmuyo oyle diyorum zaten oyle herkesın yanındada emzırmıyorum artık.sen nasıl emzırıyosun?ben kucağıma alıyorum yastıkta yatıyor oyle emzırıyorum.kolumla tutarak değil yanı oyle olmuyor zaten hem sılıkonu tut hem bebeği.kv lerlede yakınmıssın yardım etmıyormu sana yemek te falan
tatlı gecmıs olsun bızım asılar kaldı 1 hafta sonraya hasta oldugu ıcın
bız kan damlaya ılk uc gun 3 damla sonra 4 5 6 7 8 olrak basladı cnm kabızlık huysuzluk hazımsızlşık etkılerı olabılıyms
slm guzel anneler umarım herkes ıyıdır bız bugun 4.ay asımızı olduk ama nasıl agladı yavrum anlatamam ılkınde az agladı ıkıncısı yakıyormus goz yasıyla agladı yavrum goz yaslarını gorunce ıcım erıdı benımde aglayasım geldı ya cok kotu oldum sımdı uyuyor bakalım okadar aglamaya yoruldu cnm benım ya kan damlası baslıycakmısız ebe dedı 8damla hergun 1 defa verılcekmıs sabah aksam 4 damla olarakta verebılırsın dedı gelısımı guzel kılo alımı normal boyuda guzel uzamıs maasallah arada sutum olmayınca mam verıyorum bır kutuyu bıtıremıyrz ama olsun bıberonla almıyor bugun bebelac aldım belkı severde alır dye bu dahada fazla mılupadan ınsallah severek yerde atmayız kalanını
Kızlar nolur bana bi akıl verin. Sütüm akşamları bebeğime yetmiyor ve yavrum ağlayıp duruyor. Saatlerce bu şekilde ağladıktan sonra uyuya kalıyo. Milupa aptamil aldım beğenmedi, hero baby aldım aynı, sma aldım yine aynı çocuk resmen öğürüyo mamayı verince midesi bulanıyo. iyce acıkıyo öyle veriyorum yine almıyo yine almıyo mamalar ziyan oluyo atıyorum. Yine ziyan olması önemli değilde aç kalmasına çok üzülüyorum. 3,5 aylık olduk nerdeyse sizce ne yapabilirim günde 2/2.5lt su içiyorum ama yinede fazla sütüm yok. gündüz iyide akşama doğru bitiyo resmen zaten göğsümüde silikonsuz emmiyor uuçları olmadığı için silionla vermek zorunda kaldım şimdi biraz biraz uç çıktı ama ondanda midesi bulanıyo ağlıyo yırtıyo kendini almıyo o şekilde. çok hassas midesi var.
Fikri yada tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba
benimde 20 kasım doğumlu bi kızım var
ve devamlı sütümü arttırma çabasındayım. son günlerde kabak tatlısı ve çörek otunun faydasını çok gördüm. bir çay kaşığı çörek otu yiyorum. çok farketti
umarım sizdede işe yarar
bol sütlü günler