2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm ya kotu olmus held sutun varkenn benim yarendede hep akardi bende biberon veriyodum 4 aylikken birakti beni ancak 6 aya kadar sagabildim malesef

ben 40 derecede yıkıyorum oyuzdenmı acaba cok toz oluyorkı sen kac derecede yıkıyorsun,hangı deterjanı kullanıyorsun

bende 40 derecede yıkıyorum ve hacışakir granüllü sabun tozu kullanıyorum bende ama toz olayına dikkat mi etmedim acaba diye düşünüyorum sen toz çıktığını söylediğinde. acaba kıyafetlerinden mi kaynaklanıyor ? bazı kıyafetlerin kendisi toz üretiyor sanki

beyaz lekeler çok çamaşır attığında makinaya iyi durulanmadığında hangi derecede yıkarsan olur ... çok çamaşır biriktiyse fazla durulama yapın bence

teşekkürler canım bakıcımız var o bakıyo.bir tanıdığımızın tavsiyesi ile .
aynen canım çok kararsız kaldım bende zaten herşeyi alasım var , ama alırsam çok az oynuyacak gibi geliyor birde çocuklar çok çabuk sıkılıyorlar mesela önceleri dönencesine bayılıyrdu şimdi sıradan geliyor .
canım ek gıda için red eder diye korkuyorum , benim oğlum mamayıda öyle bayılarak içmiyor en sevdiği anne sütü halbuki bebekler mamaya bayılırlaro yüzden tedirginim.doktorumuzla daha hiç konuşmadık ama 6. ay dese bile dinlemeyi düşünmüyorum. bazı şeylerden 1 çay kaşığı tattırarak başlıycam.hatta yoğurt ve meyve sularından ağzına değdirmeye başladım.

kızlar bende roxy kullanıyorum ama malesef kaka lekesini çıkartmıyor siz kaka lekesini çıartmak için eksta bir şey kullanıormusnuz.

kızlar bende roxy kullanıyorum ama malesef kaka lekesini çıkartmıyor siz kaka lekesini çıartmak için eksta bir şey kullanıormusnuz.

Cnm ben olay aninda hemen mudahale ediyorum beyaz sabunla yoksa az beklesin cikmiyo malesef sonra makinede yeniden yikaniyo

ben toz olayını soyle farkettım,bebeğimin ustunu koltuğun ustunde değiştırıyorum onun yanında bufem var onun ustune bı bakıyorum hep toz olmus.bıde ilk bebeğimin kıyafetlerını utulerken farketmıstım .bızım kıyafetlerımızdede toz oluyor ama bu bana fazla geldı sonucta bebeğın ağzına falan girer bunlar.oyuzden dıkkat edeyım bundan sonra yıkama konusunu.bırtek ben yasıyorum bu toz olayını demekkı

ekstra durulama yaparsan sorun ortadan kalkar büyük ihtimalle.

merhaba bu toz olayı granül sabundan oluyor biz de de olmuştu 40 derece ve üstünde yıkamaya başladım geçti bir de belki sabun miktarını çok koyuyor da olabilirsiniz...sevgiler

kızlar nerelerdesiniz yaa eskisi gibi olsun topiğimiz..konular konuları açsın sayfalar ilerlesin birbirimizden fikirler alalım
hadi bakalım canlanalım..pazartesi aşımız var 4 aylık olacaz artık..bakalım ne kadar büyümüşüz?
hasta olan bebişlere çoook geçmiş olsun..bizde de ara ara öksürük devam ediyor...yine gittik doktora yine ilaç vermedi...öksürük savunma mekanızmasıdır dedi çıktı sadece burnu tıkanmasın dikkat edin dedi..işte bizden haberler böyle..

slm guzel anneler umarım herkes ıyıdır bız bugun 4.ay asımızı olduk ama nasıl agladı yavrum anlatamam ılkınde az agladı ıkıncısı yakıyormus goz yasıyla agladı yavrum goz yaslarını gorunce ıcım erıdı benımde aglayasım geldı ya cok kotu oldum sımdı uyuyor bakalım okadar aglamaya yoruldu cnm benım ya kan damlası baslıycakmısız ebe dedı 8damla hergun 1 defa verılcekmıs sabah aksam 4 damla olarakta verebılırsın dedı gelısımı guzel kılo alımı normal boyuda guzel uzamıs maasallah arada sutum olmayınca mam verıyorum bır kutuyu bıtıremıyrz ama olsun bıberonla almıyor bugun bebelac aldım belkı severde alır dye bu dahada fazla mılupadan ınsallah severek yerde atmayız kalanını

tatlı gecmıs olsun bızım asılar kaldı 1 hafta sonraya hasta oldugu ıcın
bız kan damlaya ılk uc gun 3 damla sonra 4 5 6 7 8 olrak basladı cnm kabızlık huysuzluk hazımsızlşık etkılerı olabılıyms

Aynen benimde hiç akılma gelmedi anlamadım bile ucunun küçük olduğunu. ben yastıkla emziremiyorum yastıkla pek hakim olamıyorum kızıma çünkü. valla onların daha çok zararı oluyo bana uyuyan çocuğu seviyolar uyandırıyolar sonra bütün gün huysuzluk yapıyo. bi kaç kere kırmadan aradan söyledim uykusu bölününce çok huysuzluk yapıyo diye ama yine aynı bende bişey demiyorum artık. en iyisi uzak olmak büyüklerle çocuk büyütmek zor derlerdi şimdi anlıyorum ne demek istediklerini.

sagol cnm darısı basınıza gecmıs olsun sızede kan damlasını bende oyle kullanayım bırden yuklenmıyım ozamn kuzuma

geçmiş olsun canım. 4. ayda 2 aşı birden mi vuruluyor bende merak ediyordum. İnşAllah alır bizimki hiç mama sevmiyor ya midesi bulanıyo mamalardan keşke kızımda yese. içine vanilya katanlar varmış doktorları önermiş bir iki yerden okumuştum ama nasıl yapıyolar bilmiyorum.

2.aydaki aşılardan farklı mı ki bu aşılar...off yaa bizde mi çok ağlayacaz..:26:az kaldı pazartesi aşımız var bizimde..:18::18:
sağlıklı olsunlarda napalım katlanacaz

merhaba
benimde 20 kasım doğumlu bi kızım var
ve devamlı sütümü arttırma çabasındayım. son günlerde kabak tatlısı ve çörek otunun faydasını çok gördüm. bir çay kaşığı çörek otu yiyorum. çok farketti
umarım sizdede işe yarar
bol sütlü günler

Cnm kabak tatli bikac arkadas daha soylemisti azaldiginda bende esime yaptirayim corekotunun neye faydasi yokki benim oglum coretotu bal tarci karisimini yaprigim ay oldu cnm tarcin ve tahin helvada sut yapiyo ben en cok ondan fayda gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…