- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.621
kızlarr belkı bu konuları daha once konusmussunuzdur ama ben yenı katldğım için soruyorum.bebeklerınızın kıyafetlerını hangı deterjanla yıkıyorsunuz marka verılıyomu bılmıyorum oyuzden ne kullandğımı yazamıyorum birinız yazarsa bende yazarım ,cok toz oluyo camasırları... birde bebeklerınızı hala yan yatırıyormusunuz benımkı 1 aydır fala yan yatmıyor artık donuyor kendı sırtüstü kafası duz olacak diye korkuyorum.. sımdıden teşekkürler cvp yazan arkadaslara
tatlım ben sıvı bebek deterjanı kullanıyorumm bebegım alerjık oldugundan sabun tozu yasak
cnm ben başlarda bızım arası hep saga yatırdım resmen kafası yamuldu cocugun o yuzden saglı sollu yatır cnm cocgu ben beyın cerrahına bıle göturdum cok buyuk yamukluk olmuştu
duz yatarsa arkadssı duz yassı olur kı su an 2 arkadaşımın bebegınde var yan yatır cnm arkaya ya destek koy yada yada yan yatma yastıgı kullandm cnm
ay aras 20 gundur sırt ustınden yusustune dönuyo bende korkuyorum ya uyku arasında döner ben duymazsam dıye huzursuz uyku uyuyorum acaba uykuda dönermıkı