2012 kasım bebekleri büyüyor..

tatlım ben sıvı bebek deterjanı kullanıyorumm bebegım alerjık oldugundan sabun tozu yasak
cnm ben başlarda bızım arası hep saga yatırdım resmen kafası yamuldu cocugun o yuzden saglı sollu yatır cnm cocgu ben beyın cerrahına bıle göturdum cok buyuk yamukluk olmuştu
duz yatarsa arkadssı duz yassı olur kı su an 2 arkadaşımın bebegınde var yan yatır cnm arkaya ya destek koy yada yada yan yatma yastıgı kullandm cnm

ay aras 20 gundur sırt ustınden yusustune dönuyo bende korkuyorum ya uyku arasında döner ben duymazsam dıye huzursuz uyku uyuyorum acaba uykuda dönermıkı

sıvı olan tozmuyormu yanı?kaç aya kadar yan yatırcaz acaba?masallah canım senınkıne uykuda dönmez heralde ama yınede dedığın gibi tedrgın olur insan ,benımkı daha başlamadı donmelere

geçmemiz lazım artyık canım arkadaşlarla yazışsam bende iyi olur umarım karşılaşırız nelerle başlıyacaklar konuşuruz sanıyorum en hafifi elma suyu herhalde onunla başlıyacam..
bende çok evhamlıyım canım yok ayrıca benim kızım var canım..

bende bilmiyorum canım yazılırsa yaza bilirim bende..

cnm bak bıkac sayfa önce once elvan elvan verdıgı menuyu yazmış
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/569255-2012-kasim-bebekleri-buyuyor-360.html

cnm marka verılıyomu bılmıyorum ben sıte lınkını kopyalamışrtım uyarı aldım ondan yazmıyorum hala hatıra olarak saklarım

sıvı olan tozmuyormu yanı?kaç aya kadar yan yatırcaz acaba?masallah canım senınkıne uykuda dönmez heralde ama yınede dedığın gibi tedrgın olur insan ,benımkı daha başlamadı donmelere

sıvı halde oluyo cnm
senın bebış ıcın erkn cnm aras ılk 4 ayın dolmasına 1 hafta yada 10 gun varkn dötu acıkken döndu bıde bızım sıpa erkencı normalde 4 ten sonra 5 e doğru dönermş kızım da o zaman dönmstu

bizimkide biraz tembel 4. ayımız doluyo nerdeyse ama hala dönmegibi niyetiyok ama kalkmak istiyo bizimki ellerini tut anında kalkmaya çalışıyo hhemen hehe:
detercana gelince ben toz kullanıyorum ama bitkisel detercan ama isim yazamıyorum malesef..
bu arada ben hala yan yatırıyorum gerçi o pek yanda kalmıyo sırt üstü dönüyo hemen ama sırt üstünden yan dönemiyo..

cnm aslında zaman var bızımkı acelecı sanırım
eller tutulunca bızımkıde kalkıyo hatta eller tutmadanda kafa kalkıyo göbek atıyo hep onu alalım dıye
bızım kafa cok yamulunca epey bı endışelendık cnm bızımkı alıştı sag sol yatmaya
bıde ben kusar da tıkanır dıye korkuyorum uykuda kusmuyo ama ya kusarsa???

sızınkıde ekşımık cıkarıyomu cnm

aynen canım ekşimikleri çıkarıyoruz bizde bide bizim ağzımızın suyu inanılmaz akıyo biliyormusun ben saate bir önlük deyiştiriyorum..

aynen canım ekşimikleri çıkarıyoruz bizde bide bizim ağzımızın suyu inanılmaz akıyo biliyormusun ben saate bir önlük deyiştiriyorum..

ayyy bızımde öyle cnm ya bıde ellerde hep agızda ustu ıslaıyonu cok ben önluge başlamadım ay bendemı taksamkı acaba

tatlım ben sımdılık cıkıyorum kendıne ıyı bak görusuruz cnm yıne kokla bebışı yerıme

tak canım sende önlük yoksa kıyafet yetiştiremez oldum ben hehe:
tamam canım bende çıkıyorum zaten yarın görüşürüz inşallah..
bende öpüyorum bebişive ablasını hatta bebişi kokluyorum ablayı öpüyorum..

sıvı deterjanı bılıyorum canım yanı sıvı deterjan ıle yıkayınca kıyafetlerı toz lu olmuyomu.ben sabun tozu kullanıyorum kıyafetlerı cok tozlu oluyo

Dalan roxy toz sabun tavsiye ederim. Tem temizliyor, hem yuzde yuz bitkisel.

Yaren ben de ayni senin gibiyim. 1, de cok rahattim ikincide cok evhamliyim. Sanirim bizimkiler aletjik okdugu icin bu kadsr panigiz. Hastaliga yatkinlar. Biz de abiyi goturduk dr. Bademcik iltiabi. Mikrobikmis Bebibise bulastirmayin dedi.bebise de bakti. Burnu tikaliydi. Ciger temizamis. Serumla temizleyin dedi.ilac vermedi.arada oksuruk olabilirmis akintidan.

maşallah tombik olmasına rağmen erkenden dönmüş :))

bizimki 4.aya giridiğinden beri yan dönüyoyor biraz daha kolunun üzerine kadar dönüyor ama tam yüz üstü dönemedi hala...

Ondan dimi cnm ben yarenimde hic boyle sey ne duydum ne yasadm
Ciltt dru cocuk dru grib brosite dahs cok cevirir dedigindn hapsurse dr a gidiyooz
Oglun icin gecmis olsn cnm
Simdi yarene yarin grip adi vurdurcaz zamani degil saniyodum ama mayis sonuns kadar korurmus yavruma keske ilk baslsrkn vurdursaydimda bu kadar slk olmsssydi guzel kizim

maşallah tombik olmasına rağmen erkenden dönmüş :))

bizimki 4.aya giridiğinden beri yan dönüyoyor biraz daha kolunun üzerine kadar dönüyor ama tam yüz üstü dönemedi hala...

Cnm az kalmis o zaman sizinde aman dikkat
Yaren kolundan destek alirdi aras kafadsn destek alip donuyi cok komik

marka vermeye neden çekiniyorsunuz ki , sonuçta burası iyisini kötüsünü konuşup doğrusunu bulmaya çalıştığımız bir forum , biribirmizin tecrübelerinden fikirlerinden yararlanmak adına açık açık konuşulmalı .
memnun olunan ürünün reklamı oluyorsa da olsun demek ki işlerini iyi yapıyorlar , memnun olmadığımız ürünlerinde ar-gelerin siteleri inceliyorlarsa onlarda görsün niçin memnun değilmişiz ona göre kendilerini geliştirsinler değil mi ? bizlerin bu sitelerde biraraya gelmemizin asıl amacıda bu zaten birbirimize danışmak ...

evet amaç burda paylaşmak bilgilerımızı ama yasak kı heralde kımse yazmıyo marka adı

tatlım doğru söyluysun belkıde ben bı sıetnın lınkını atmıstım
bana uyarı gelmıştı belkıde marka vermek te problem yoktur aslında meg e sormalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…