- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 38
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.661
ben hacı şakırın toz sabununu kullanıyorum memnunum yıkamasından ama benım problemım cok tozması camasırların bebeğimin ustunu değiştırırken heryer toz oluyo ,sizlerde boyle bı sorun yokmu bı tek ben mı yasıyorum bunu
hayır canım muhtemelen mkinen az su ile duruluyor ekstra durulama yaptırırsan bir sorun kalmazdalının sabun tozunuda kullandım ondada aynı sorun yasıyorum yıkadığım derecedemı bı sorun var acaba
canım bende 40 derecede yıkıyorum ama ben envey kullanıyorum onda öyle bi sıkıntı yaşamadım.
ama şimdi fiyatından dolayı roksidalan kullanmak istiyorum
ama bence sen birde 60 derecede yıkamayı dene ozaman yapışmıyacak bence sonra denemenin sonucunu bizimlede paylaşırsan seviniriz..
hayır canım muhtemelen mkinen az su ile duruluyor ekstra durulama yaptırırsan bir sorun kalmaz
ben 30 da yada kirli iseler 40 da yıkıyorum.ekstra durulama yaptırınca üzerlerinde kalıntı kalmaz. bir de benim makinem durulamayıda sıcakla yapıyor belki de bu yüzden sıkıntı olmadı.
ilk roxy dala almıştım ondan sonrada hacı şakiri aldım şuan onu kullanıyorum aralarında bir fark yok.
bugün internetten baby me adlı markanın yumuşatıcını ve sıvı deterjanını sipariş ettim bakalım onlar nasıl çıkıcak.
o detercanla ilgili düşüncelerinide bizimle paylaşırsan iyi olur
roxy dalanınlekeleri pek iyi çıkartmadığını duymuştum ama bilmiyorum kafam çok karışık..
ben lekeyi çıkarıpta yıkıyorum herzaman cnm. daha kolay oluyoro detercanla ilgili düşüncelerinide bizimle paylaşırsan iyi olur
roxy dalanınlekeleri pek iyi çıkartmadığını duymuştum ama bilmiyorum kafam çok karışık..
Kizlar biz dalinin sivisini kullaniyoruz cilt dr u onu onerdi cozunurlugu acisindan bende 50 de yikiyorum yumusatici kullanmiyorum yumusatici gozune az limon tozu koyuyorum hem yumusak oluyo hem mikrop olduruyo sonrada kurutmaya atiyorum orda hepten yumusuyo
Erca cnmmmm almk istedigin urun uyesi oldugum sitefe indirimdeydi kullaninca bizle paylasirmisin cnm
Kızlar nolur bana bi akıl verin. Sütüm akşamları bebeğime yetmiyor ve yavrum ağlayıp duruyor. Saatlerce bu şekilde ağladıktan sonra uyuya kalıyo. Milupa aptamil aldım beğenmedi, hero baby aldım aynı, sma aldım yine aynı çocuk resmen öğürüyo mamayı verince midesi bulanıyo. iyce acıkıyo öyle veriyorum yine almıyo yine almıyo mamalar ziyan oluyo atıyorum. Yine ziyan olması önemli değilde aç kalmasına çok üzülüyorum. 3,5 aylık olduk nerdeyse sizce ne yapabilirim günde 2/2.5lt su içiyorum ama yinede fazla sütüm yok. gündüz iyide akşama doğru bitiyo resmen zaten göğsümüde silikonsuz emmiyor uuçları olmadığı için silionla vermek zorunda kaldım şimdi biraz biraz uç çıktı ama ondanda midesi bulanıyo ağlıyo yırtıyo kendini almıyo o şekilde. çok hassas midesi var.
Fikri yada tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kızlar nolur bana bi akıl verin. Sütüm akşamları bebeğime yetmiyor ve yavrum ağlayıp duruyor. Saatlerce bu şekilde ağladıktan sonra uyuya kalıyo. Milupa aptamil aldım beğenmedi, hero baby aldım aynı, sma aldım yine aynı çocuk resmen öğürüyo mamayı verince midesi bulanıyo. iyce acıkıyo öyle veriyorum yine almıyo yine almıyo mamalar ziyan oluyo atıyorum. Yine ziyan olması önemli değilde aç kalmasına çok üzülüyorum. 3,5 aylık olduk nerdeyse sizce ne yapabilirim günde 2/2.5lt su içiyorum ama yinede fazla sütüm yok. gündüz iyide akşama doğru bitiyo resmen zaten göğsümüde silikonsuz emmiyor uuçları olmadığı için silionla vermek zorunda kaldım şimdi biraz biraz uç çıktı ama ondanda midesi bulanıyo ağlıyo yırtıyo kendini almıyo o şekilde. çok hassas midesi var.
canım sende mı sılıkon ucla emzırıyosun benım bebeğımde aynen oyle ılk oncelerı ucum yoktu sımdı var ama alıştğı için sılıkonsuz almıyor bende artık uğrasmıyorum .sutun içinde yemek yemekte onemlı sureklı ağzına bıseyler at benımde ole cok sutum yok ama ıdare edıyoruz kabak tatlısı ye fındık cevız badem ıncır falan ye.bulgur pılavı sutlac ye canım.benım soyleyebıleceklerım bukadar inş sutun olur canım fazla kafayada takma oda etkıler nekadar takmamak mumkunse ıste
Tatlim bahsettigin donemi ben iki kere yasadim emin ol gecici bi don oglum defalarca ceker bi kere yutkunurfu o memem uzardi artik once kafanda gecuci oldugunu dusun gitti bitti dersen bitiyo benim masalka geri geldi sutler ben en cok tahin helva faydadini gordum cnm dereotu boza bulgur humana rezene havuc su an aima gelmeyen pek cok sey he hic fayda etmezse cnm 4 aylik olunca gece mamalari car hero baby den ablam cok memnun bebrgin kadigi reddetmesi daha zor o bi cozum olabilir cnm stres ve uykusuzlukta sutu etkiliyi cnm
sağol canım, inşAllah dediğin gibi olur. aynen defalarca çekiyo bi yutkunuyo yada ağlıyo, gece 2-3 arası ancak uyuyo tabi benim bütün enerjim bitmiş oluyo, büyüklerlede altlı üstlü oturunca gündüzde onlar rahat vermiyolar ki yatayım. 3,5 aydır uykuya hasret kaldım valla, hele gündüz uykusu hiç yok belki uyuyabilsem sütüm artar ama. 4-5 saatlik uykuyla idare ediyorum. Anne olmak çok zormuş yinede çok şükür sağlıklı bebeklerimiz var yeterki onlar iyi olsunlarda geçecek inşallah bu günler..
benim oğlumda öyle çok hassas ve inatçı....
doğduğundan beri zoraki emziriyordum kii 1 ay kadar oluyor bıraktı... ki sütüm çok hızlı aktığı için bıraktı. sağara verdim ama artık düzenli sağamadığım içinde azaldı. humana adlı mamayı sevdi bizimki. bulmak biraz zor. ama güzel
Cnm benimde bi gogsumden sut saha fazka akiyo aras pek beceremiyo ondan emmeyi tikaniyo agliyo uyku arasinda daha yzcas cdktiginden o zaman daha rahat emiyo cnm ne yapicm bilmem
aynen bende uğraşmıyorum artık yeterki onla emsin diyorum, aslında uç çıkarıcı varmış ucu olmayanlar hamile kalınca hamileliğin ilk altı ayında onu takıyolarmış ve bebeğin emeceği kıvama geliyormuş uç, zamanında bilseydik yapardık silikonla uğraşmak çok zor helede gelenin gidenin çoksa... aç yerleştir tut biyandan sakla.. milletin yorumu herseferindeyeterki emsinde artık katlanıcaz. eğer tkrar nasip olurda hamile kalırsam alıcam ondan içimde kaldı direk emdirmek valla. evet moral etkiliyo tabi, önerilerin için çok teşekkür ederim canım..
Cnm benimde bi gogsumden sut saha fazka akiyo aras pek beceremiyo ondan emmeyi tikaniyo agliyo uyku arasinda daha yzcas cdktiginden o zaman daha rahat emiyo cnm ne yapicm bilmem
Tatlim benim bence uykusuxluk senin sutunun azalmasindaki faktor oglum 2 gundur hasta huzursuz gecd pek uyuyamadim sabah esim aldi bebegi 2 saatten fazla uyudum hemen goguslerim tas gibi oldu cnm kayinvalden biraz llgilense gunduz biraz uuyusan ole bi ortam soz konusu olsbilirmiki cnm