-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.081
peditus surup bizde kullandık ama doktor sadece 3 gün kullanmamızı önerdi.
kızlar bizim kabızlık sorunumuz var son 2 haftadır 5 günde bir oda fitil yardımıyla gazını çıkarıyo ama tuvaletini yapamıyo böyle bi durum yaşayan oldu mu nasıl geçti?
Bebeğin anne sutuyle besleniyorsa olabiliyor. Benim buyuk oglum tam bir haftada yapardi kakasini. Hatta gunu bile belliydi.her carsamba3 aydan sonra duzelmisti. Biz de ilk baslar fitil verirdik yine yapmazdi. Sonra dr. Fitil vermeyin, olabilir dedi. Canini sıkma. Inşallah duzelir.
ya ben sana bısey sorcam bn rezene ıcıyodum her gece ama aygın baygın uyuyodum cocuk yatagında mırıldanıyodu bn kucagımda emzırıyom sanıyodum resmen halısulasyonlar goruyo gıbıyddım yastık kucagımda bn onu bebek sanıyodum sonra bı farkettım ben rezeneyı ıcınce ole oluyom sendede varmı
teşekkür ederim.İnş. doktora giitim doktor da olabilr dedi ama insan endişeleniyor.ister istemez acaba rahatsızmıdiye düşünüp evham yapıyorum ilk bebek olduğu için tecrübesizim de
ya ben sana bısey sorcam bn rezene ıcıyodum her gece ama aygın baygın uyuyodum cocuk yatagında mırıldanıyodu bn kucagımda emzırıyom sanıyodum resmen halısulasyonlar goruyo gıbıyddım yastık kucagımda bn onu bebek sanıyodum sonra bı farkettım ben rezeneyı ıcınce ole oluyom sendede varmı
merhaba cnm Amin. bende haftaya başlıyorum işe oğlumdan ayrılmak zor ama herşey onlar için.herkese selamlar..
burayi surekli takip ediyorum ama yazmiyordum..benimde 9 kasim dogumlu elif mina isminde kizim var.
paylasilan sorunlarin cogu bizde de var.gaz,uyku sorunu v.s.
ve ben haftaya ise basliyorum onun sıkıntısı var bir de.
tum bebislere maasallah, Allah nazarlardan korusun hepsini.
tum annelere de Allah kolayliklar versin..
Selam anneler
Bizimde parmak aralarımiz aynı durumda,sürekli silip temizliyoruz,sizin bebislerin koltuk altlarında pisik varmi,kızımı kucagima alirken hep bağıriyordu sebebi buymus meğer,banyo yaptırırken fark ettim ,kendimi çok kötü hissettim o an,suan düzeldi şükürler olsun..
Canim ben ilk gün gördügumde banyo sonrası pudra döktüm,sonraki günlerde sabah aksam poposuna sürdügum özel bi pisik kremi vardı wella nin onu sürdüm 3 güne kalmadan geçti,muhakkak ondan ağlıyordur cnm ,ınş sizinkide cabubak düzelirmerhaba cnm Amin. bende haftaya başlıyorum işe oğlumdan ayrılmak zor ama herşey onlar için.
benim oğlumunda koltuk altları pişik cnm sen deyince şimdi geldi aklıma acaba bazen ondanmı ağlıyorki, ne sürdün cnm koltuk altlarına
merhaba cnm Amin. bende haftaya başlıyorum işe oğlumdan ayrılmak zor ama herşey onlar için.
evet hersey onlar icin..
zor olacak ama Allah yardimcimiz olsun..
Birde mama kullanan anneler nezaman ek gıdaya geciceksiniz biz aptamil+ tahıl karışımını biberon degilde kaşıkla yemeye başladık bile,bu ay sonu.meyve puresine geçicez ınş...
Canim ben ilk gün gördügumde banyo sonrası pudra döktüm,sonraki günlerde sabah aksam poposuna sürdügum özel bi pisik kremi vardı wella nin onu sürdüm 3 güne kalmadan geçti,muhakkak ondan ağlıyordur cnm ,ınş sizinkide cabubak düzelir
bebeğinin başında sivilce çıkan varmı minik minik sivilceleer çıktı fazla sıcakta tuttum sanırım yada önerisi olan varmı
Bizde kullandık,yanında ekstra ilaçlarda vardı bizim 3 gün kullandım ben