2012 kasım bebekleri büyüyor..

peditus surup bizde kullandık ama doktor sadece 3 gün kullanmamızı önerdi.
kızlar bizim kabızlık sorunumuz var son 2 haftadır 5 günde bir oda fitil yardımıyla gazını çıkarıyo ama tuvaletini yapamıyo böyle bi durum yaşayan oldu mu nasıl geçti?

Bebeğin anne sutuyle besleniyorsa olabiliyor. Benim buyuk oglum tam bir haftada yapardi kakasini. Hatta gunu bile belliydi.her carsamba 3 aydan sonra duzelmisti. Biz de ilk baslar fitil verirdik yine yapmazdi. Sonra dr. Fitil vermeyin, olabilir dedi. Canini sıkma. Inşallah duzelir.

teşekkür ederim.İnş. doktora giitim doktor da olabilr dedi ama insan endişeleniyor.ister istemez acaba rahatsızmıdiye düşünüp evham yapıyorum ilk bebek olduğu için tecrübesizim de

bende hiç olmadı.çok iyi geliyo rahatlatıyo beni.

teşekkür ederim.İnş. doktora giitim doktor da olabilr dedi ama insan endişeleniyor.ister istemez acaba rahatsızmıdiye düşünüp evham yapıyorum ilk bebek olduğu için tecrübesizim de

of canım benımkıde emıyor altına yapıyor düşün sürekli kaka sırtından cıkıyor azcık kabız olsun diyorum inan

​rezene çayının içinde anason vardı ben fark edene kadar biz ana oğul sürekli uyuyorduk. aktardan sadece rezene çayı aldım sonra

herkese selamlar..
burayi surekli takip ediyorum ama yazmiyordum..benimde 9 kasim dogumlu elif mina isminde kizim var.
paylasilan sorunlarin cogu bizde de var.gaz,uyku sorunu v.s.
ve ben haftaya ise basliyorum onun sıkıntısı var bir de.
tum bebislere maasallah, Allah nazarlardan korusun hepsini.
tum annelere de Allah kolayliklar versin..

Selam anneler
Bizimde parmak aralarımiz aynı durumda,sürekli silip temizliyoruz,sizin bebislerin koltuk altlarında pisik varmi,kızımı kucagima alirken hep bağıriyordu sebebi buymus meğer,banyo yaptırırken fark ettim ,kendimi çok kötü hissettim o an,suan düzeldi şükürler olsun..

merhaba cnm Amin. bende haftaya başlıyorum işe oğlumdan ayrılmak zor ama herşey onlar için.

benim oğlumunda koltuk altları pişik cnm sen deyince şimdi geldi aklıma acaba bazen ondanmı ağlıyorki, ne sürdün cnm koltuk altlarına

Canim ben ilk gün gördügumde banyo sonrası pudra döktüm,sonraki günlerde sabah aksam poposuna sürdügum özel bi pisik kremi vardı wella nin onu sürdüm 3 güne kalmadan geçti,muhakkak ondan ağlıyordur cnm ,ınş sizinkide cabubak düzelir

Birde mama kullanan anneler nezaman ek gıdaya geciceksiniz biz aptamil+ tahıl karışımını biberon degilde kaşıkla yemeye başladık bile,bu ay sonu.meyve puresine geçicez ınş...

bugunn eymeni esime birakip carsiya gittimmm, yagmur yuzume vura vura gezdimmm,, ablam beni tutamiyo heryere girip cikiyomm cok komiktii,
heryer indirime girmis alisveris bile yaptim kendime, kendime geldim ya yurumek cok ii geldi cok bunalmistimm,,

Birde mama kullanan anneler nezaman ek gıdaya geciceksiniz biz aptamil+ tahıl karışımını biberon degilde kaşıkla yemeye başladık bile,bu ay sonu.meyve puresine geçicez ınş...

ben de doğduğundan beri sütüm az olduğu için mama kullanıyorum dr milupa demişti tahıl karışımını kim önerdi sana ben 5.aydan önce ek gıdaya geçmeyi düşünmüyorum sindirim sistemi tam gelişmediği için bebekte sıkıntı yaratır diye düşünüyorum

bebek pudralarıyla ilgili yazıları internetten okunmanı tavsiye ederim masum diye satıyolar içlerinde kansoren maddeler varmış kesinlikle solunmaması gerekiyomuş akciğer ve yumurtalık kanserine sebep oluyomuş Allah korusun

bebeğinin başında sivilce çıkan varmı minik minik sivilceleer çıktı fazla sıcakta tuttum sanırım yada önerisi olan varmı

bebeğinin başında sivilce çıkan varmı minik minik sivilceleer çıktı fazla sıcakta tuttum sanırım yada önerisi olan varmı

bizimde vardi yuzu ve kafasi leke leke olmustu,üsür diye abartmisik isilik oldu cocuk ortam sicakligini düsür,fazla órtme gun icinde uyudugunda cok kat kat giydirme gecer insallah

Bizde kullandık,yanında ekstra ilaçlarda vardı bizim 3 gün kullandım ben

bızde kullanıyrz cnm ıctıkten sonra kakasını yapıyor hemen sızdede oluyrmu bu arada ya esım grıp oldu onun gecıyor sımdı ama banada gectı bu aksam yapmadıgım sey kalmadı ılerlemez ınsallah zaten oglumda grıptı yenı kurtuldu cocuk onada gecıcek dye korkuyorum ya ne zormus kıs ayında kucuk cocuk buyutmek

bugün 3.ay muayene için dr a gittik rotavirüs aşımızı da yaptırdık bu ay sadece 500 gr almış gerçi anlamıştım ben fazla almadığını dr iyi ama sınırda kilo almış dedii mama takviyesi yap dedi amma oğlum ne mama ne biberon alıo denemediğim şey kalmadı kaşıkla bile almıyor avent chicco kullandım olmadı bugünde nuk un 1 numara kauçuk biberonunu aldım ama yine fayda etmedii napıcammmmmm ben. 1 martta da işe başlıcamm (( oğlum ille de meme diyor.sütüm var ama onuu doyurrmuyor saat başı emmek istiyor bu yüzden

benimde 15 gün sonra işe başlamam gerekiyor rapor alabilirsem veya yıllık izinlerimle 1 ay daha ertelesem bile bebeğim minnacıkken onu bırakıp işe gitme korkusu sardı ve nasıl besliycem bilmiyorum işe başlayan arkadaşlar sütlerini nasıl saklıyo biberonlamı süt saklama poşetleriyle mi birde buzdolabında kaç gün saklanır tabi birde biberonla alırmı almazsa artık kaşıkla uğraşır babası eşim işinden istifa etti o bakıcak hem ders çalışıp hem çocuğa nasıl bakıcak zaten acayip stres var üstünde bilmiyorum 3 saat süt izni var ama annenin bakmasıyla baba bir olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…