2012 kasım bebekleri büyüyor..

biz 3 ay kontrolünde 500 gr almışız erken dimi.ama sütüm az galiba.uyku düzenleri aynı gibi.ve bende kulaklarını kulak çubuğunu ıslatıp öyle temizliyorum.benim oğlumda arada çok bağırarak ağlıyo.noluyo bunlara anlamadım gittti.sanki çimdik attık gibi bağırıyo.

cnm ılk 3 ay gunde 28 gr dıyo yanı ortalama 800 ama ben bunun bı ortalama oldugunu duşunyorum aras 1420 1380 1000 gr aldı gıt gıde duşuyo mesela son ay hastaydı oda etkıledı
belkı sutunun az olması yada hasta falan olsuysa oda etkılemıştır

kabagi dogradikdan sonra tencereye koy ustune seker koy ben goz karari dokuyorum ustune, kapagini kapat sabaha kadar oyke kalcak sabahda kisik atesde yumusayana kadar pisir,,benim sutumu acayip arttitdi masaallah''

cok tsk ederım cnm gecelerı gusel oluyo sutum bebıs uyudugu ıcın ama gunduzlerı tukenıyom artık bazen yarım saatte bı emzırdıgım oluyo ve dogal olarak azalıyo bıde ınsanların gosume bakıpta senın sutun yok bu cocuk actır demıyolarmı bogasım gelıo onları

cok tsk ederım cnm gecelerı gusel oluyo sutum bebıs uyudugu ıcın ama gunduzlerı tukenıyom artık bazen yarım saatte bı emzırdıgım oluyo ve dogal olarak azalıyo bıde ınsanların gosume bakıpta senın sutun yok bu cocuk actır demıyolarmı bogasım gelıo onları

sen bebede erken kalkiyo galiba:-) aynen ya benimkide cok sık emiyo derman kalmiyo insanda hic gogusler sutlu gibi olmuyo yumusacik:-) kabakdan sonra baya farketti akiyolar resmen,,her gun ye insallah ise yarar sendede,,

Aynısı banada yapılıyo ve eşim ve annem tarafından özellikle, sağıp görüncede maşallah maşallah çekiyolar :) gerçekten boğmalıklar :))

sen bebede erken kalkiyo galiba:-) aynen ya benimkide cok sık emiyo derman kalmiyo insanda hic gogusler sutlu gibi olmuyo yumusacik:-) kabakdan sonra baya farketti akiyolar resmen,,her gun ye insallah ise yarar sendede,,

bende dün denedim 3 fincan rezene içtim.aktarda satılanlardan.inan çocuk daha uzun uyudu haliyle doyduğu için.bugece içmedim ve sonuç hüsran.çok emdi.7 den sonra yarım saatte bi emdi.yani süt çoğaltmak çok önemli.kızımda bööyle sorun yaşamamıştım.

ınsallah farkeder:)bız sabahın kor karanlıgında uyanıyoz bn ananesı kılıklı dıom ananemız sabah ezanında uyanırda:)ama nasıplı olur erken kalkan bebekler yaa

bende dün denedim 3 fincan rezene içtim.aktarda satılanlardan.inan çocuk daha uzun uyudu haliyle doyduğu için.bugece içmedim ve sonuç hüsran.çok emdi.7 den sonra yarım saatte bi emdi.yani süt çoğaltmak çok önemli.kızımda bööyle sorun yaşamamıştım.

ya ben sana bısey sorcam bn rezene ıcıyodum her gece ama aygın baygın uyuyodum cocuk yatagında mırıldanıyodu bn kucagımda emzırıyom sanıyodum resmen halısulasyonlar goruyo gıbıyddım yastık kucagımda bn onu bebek sanıyodum sonra bı farkettım ben rezeneyı ıcınce ole oluyom sendede varmı

aa yok kuzum benım onca saat uyusada kaldırırım ılk yattıgında 3 en gec 4 saatt sonra emmeye kalkıyo kımıldanıyo yada elını emıyo emzııryorum koyuyorum sonra 2 saatte bı emmeye kalkıyo cnm ama hıc uyanmıyo emıyo uykuya devam edıyo

cnm ben ıslak mendılı sıcak suda guzel yıkıyorum ıyıce sıkıyorum o şekılde temızlıyorum bıde kulak arkalarındada kalıyı onlarıda temızlıyorum

ay bende bışey sorucam cnm benım bebegımın elının ıclerındekı cızgı olan yerler varya oralara pamuk doluyo bazende resnklı oluyo parmak araları falan sızdede oluyomu nerden gelıyo bılmıyorum

bende banyo sonraları kulaklarını temizliyorum kulak çubuğuyla sabun kalıntıları kalıyor ayrıca parmaklarının aralarında bizde de oluyor pamuk bende anlamıyorum nerden geliyor anlayan birileri banada söylerse sevinirim

Geniz akıntısı olduğu için kızıma peditus diye bi şurup verdi doktor, kullanan varmı acaba?

biz kullandık öksürüyordu burun tıkanıklığı da vardı

kızlar bebekelerinizin kulağının içini değilde bu kulağın içindeki dış kulak denilen kısmını temizliyormusunuz.ben temizlemiyordum baktım böyle sabun kalıntıları gibi birşeyler var kulak temizleme çubuğuyla temizledim.

ben her duştan sonra kulağının içini dışını çubukla temizliyorum

ohh ne güzel sohbet artmış maşallah...:KK3::KK3:
valla bizde de oluyor ellerinin içi pamuk pamuk oluyor..temizliyorum hep..
kulağında da kir falan görürsem bebekler için olan kulak çöpüyle bastırmadan içine ittirmeden alıveriyorum..
peditus bizde kullandık :KK34:..

benim oğlumda da uykuya dair hiç bir eğilim yok , sabah 9.30 gibi uyandı hala uyanık , akşam üzerine kadar uyanık duracak gibi duruyor :s

X