-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.041
uyandi simdikk bakinsin bakalim ne zaman uyucakk aman aglamasindamasalla cnm benımmm aman dılını ısır benımde sukur eskı formında artık rezene dışındabışey kullanmıyorumm
sen bu gece nöbet tutcan cnm desene
kızlar bebekelerinizin kulağının içini değilde bu kulağın içindeki dış kulak denilen kısmını temizliyormusunuz.ben temizlemiyordum baktım böyle sabun kalıntıları gibi birşeyler var kulak temizleme çubuğuyla temizledim.
bizde de kızım elini kemirrken çok ağladı bir kaç kez.herhalde ayarlayamadı damağıyla ısırdı:)))nilüfer bizde de olmuşdu aynı senaryo bi kere bende ağlamıştım pğlumla beraber. tırnakları nasıl uzun mu ellerini sıkıyor bizimki ona yormuştuk tırnağı battı diye düşündük
cnm ben yarenden bildıgım ıcın temı<lıyorum sabun kalıntısı oluyo
canım normal kulak temizleme çubuklarıylamı temizliyorsun birde bu emniyetli kulak tem. çubukları var acaba onlar nasıl kullandınmı sen.
ay canım geçen yazını görmüştümde birtürlü fırsat bulup soramadım, merak ettim. aras gece emmeye kalkmıyormu? sanki geceden sabaha kadar uyuyor gibi bir şey yazmıştın. benim ki 6-7 saat uyusa göğüslerim taş gibi oluyor
ay bizimde oluyo o cokk avucunun ici doluyo pamuk pamuk cizgileri iciaa yok kuzum benım onca saat uyusada kaldırırım ılk yattıgında 3 en gec 4 saatt sonra emmeye kalkıyo kımıldanıyo yada elını emıyo emzııryorum koyuyorum sonra 2 saatte bı emmeye kalkıyo cnm ama hıc uyanmıyo emıyo uykuya devam edıyo
cnm ben ıslak mendılı sıcak suda guzel yıkıyorum ıyıce sıkıyorum o şekılde temızlıyorum bıde kulak arkalarındada kalıyı onlarıda temızlıyorum
ay bende bışey sorucam cnm benım bebegımın elının ıclerındekı cızgı olan yerler varya oralara pamuk doluyo bazende resnklı oluyo parmak araları falan sızdede oluyomu nerden gelıyo bılmıyorum
ay bizimde oluyo o cokk avucunun ici doluyo pamuk pamuk cizgileri ici
aa yok kuzum benım onca saat uyusada kaldırırım ılk yattıgında 3 en gec 4 saatt sonra emmeye kalkıyo kımıldanıyo yada elını emıyo emzııryorum koyuyorum sonra 2 saatte bı emmeye kalkıyo cnm ama hıc uyanmıyo emıyo uykuya devam edıyo
cnm ben ıslak mendılı sıcak suda guzel yıkıyorum ıyıce sıkıyorum o şekılde temızlıyorum bıde kulak arkalarındada kalıyı onlarıda temızlıyorum
ay bende bışey sorucam cnm benım bebegımın elının ıclerındekı cızgı olan yerler varya oralara pamuk doluyo bazende resnklı oluyo parmak araları falan sızdede oluyomu nerden gelıyo bılmıyorum
o kadar temiz tutuyorum yinede tırnağı uzadıysa bazen içi siyah oluyo babasıda diyo sanki kum taşıyo çocuk.anlamadım gitti bir yerlerede ellemedikleri halde oluyor.tırnak ıclerı nasıl cnmmmmmmm
o kadar temiz tutuyorum yinede tırnağı uzadıysa bazen içi siyah oluyo babasıda diyo sanki kum taşıyo çocuk.anlamadım gitti bir yerlerede ellemedikleri halde oluyor.
aynen tirnaginin icide oluyotırnak ıclerı nasıl cnmmmmmmm
aa yok kuzum benım onca saat uyusada kaldırırım ılk yattıgında 3 en gec 4 saatt sonra emmeye kalkıyo kımıldanıyo yada elını emıyo emzııryorum koyuyorum sonra 2 saatte bı emmeye kalkıyo cnm ama hıc uyanmıyo emıyo uykuya devam edıyo
kızlar face açıyorum eşim karizmamı çizecen diyo :)
​neden kiii
Ben emniyetli kulak tem. Çubuğuyla temizliyorum.canım normal kulak temizleme çubuklarıylamı temizliyorsun birde bu emniyetli kulak tem. çubukları var acaba onlar nasıl kullandınmı sen.
ay canım geçen yazını görmüştümde birtürlü fırsat bulup soramadım, merak ettim. aras gece emmeye kalkmıyormu? sanki geceden sabaha kadar uyuyor gibi bir şey yazmıştın. benim ki 6-7 saat uyusa göğüslerim taş gibi oluyor
Benim oğlumun avcunda ve parmak aralarındada oluyor canım :)aa yok kuzum benım onca saat uyusada kaldırırım ılk yattıgında 3 en gec 4 saatt sonra emmeye kalkıyo kımıldanıyo yada elını emıyo emzııryorum koyuyorum sonra 2 saatte bı emmeye kalkıyo cnm ama hıc uyanmıyo emıyo uykuya devam edıyo
ay tatlım sorma ben utanıyorum aslında bıraz tkıgımdan böyle konulara neden sıyah oluyo dıye
ee tırnaklarınıda kesıyorum dıpten kesersemde acıcakk
cnm uyku duzenımız aynı demekkı aras gunde 2 kere uzun 2 3 kerede kısa uykular uyuyo cnm
ve 2 saatte bır emıyo ama artık 3 saatte bır olmalıymış
ay bıde bugun uzman tv de baktım 3 ay dolduktan sonra arık anne sutu ıle beslene bebekler 500 gr alırmış gunuk 18 gr ben dınlmeseydım hep uzulurdum bu ay az kg almış olsaydı
bakalım 10 gun sonra anlıcaz