-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.121
Cnm demek ondan oldu üşütecek korkusuyla çabucak giydiriyodum bundan sonra daha iyi kuruluycam cnm sağol...bu arada oglis nasıl?uyku düzeni,gaz problemi yavaş yavaş kayboluyor değilmi?? Ve çok tatlı oldular bunlar ya aguuuuu ,giiiii,çığlık atmalar sürekli gülmeler çok şekerler masallah kuzucuklara....
sezeryan ameliyatı geçiren arkadaşlar
benim karnımın içi 2-3 gündür acıyo ve biraz şişliğim var.sizce ne olabilir.sizede oluyomu?
sezeryan ameliyatı geçiren arkadaşlar
benim karnımın içi 2-3 gündür acıyo ve biraz şişliğim var.sizce ne olabilir.sizede oluyomu?
kızlar doğumdan sonra ilk adetinizi gördünüz mü? birde ben eşim korunur artık diye düşünürken hiçde beklediğim gibi olmadı asla korunmak istemiyor ben o şeyi takmam diyor bende spiral taktırmayı düşünüyorum artık istemeye istemeye ama adetli olmak gerekiyormuş sanırım? ancak ben adeti beklersem bizim için geç olabilir diye düşünüyorum çünkü şan hamilelik 2, bir çocuk için hazır değilim geçen test bile yaptım evde negatifti ama en ufak mide bulantısı yorgunlukta ödüm kopuyor neyapmalıyım:26:
kızlar doğumdan sonra ilk adetinizi gördünüz mü? birde ben eşim korunur artık diye düşünürken hiçde beklediğim gibi olmadı asla korunmak istemiyor ben o şeyi takmam diyor bende spiral taktırmayı düşünüyorum artık istemeye istemeye ama adetli olmak gerekiyormuş sanırım? ancak ben adeti beklersem bizim için geç olabilir diye düşünüyorum çünkü şan hamilelik 2, bir çocuk için hazır değilim geçen test bile yaptım evde negatifti ama en ufak mide bulantısı yorgunlukta ödüm kopuyor neyapmalıyım:26:
canım anne sütünü koy biberona onun tadını sevdiği için içer sonra mamaya alıştırısın.valla cnm ben 1,5 aylıkken rezene çayı vermeye çalışırken biberonn alıodu ne olduysa 2.aya girince olduu hiç bişekilde biberon almadı.dr umda uykuluyken vermeye çalış dedi bende onu dinledim sabah uyanıp ağlamaya başlayınca verdim 60 cc lik mamayı içti gitti ilk bi tuhaf oldu ama ssonra çekti valla şaştım kaldım keşke 90 lık yapsaydım dedim.kaşığı da bnmki biliyor gördüğü an hemen dili ortaya atıp dudaklarıyla sıkıo açmıo ağzını çok bilmiş bi oğlum varrr...
cnm onuda kullandım 1,5 aylıkken biberonu alan şimdi almıooo..
canım bu ilk 6 ay devlet memurlarına değilmi?ilk 6 ay 3 saat süt ini canım
kızlar bu ayda bebekler gündüz kaç saat uyumalı? benim oğlum sabah 1 saat öğlen 15 dk. öğlden sonrada yine 15 dk. uyuyor o yüzdende gündüz hep huysuz.
slm guzel anneler nasılsınız ınsallah herkes ıyıdır ben bsy sorucam bebklerıne pedıtus surup veren anneler kac olcek verıyordunuz bırde kac gun kulandınız bıze doktor balgam sokturucu mukotık yerıne bunu degıstırdı verdı gunde 3kez ıcındekı kasıgıyla yarım olcek verılcek dedıler dogrumu verdım acaba artık kullanmıycam hala hırıltısı gecmedı sadece allttan cok kaka yaptırıyor anlamadım ben sızdede boyle bır durum oldumu
sezeryan olalı ne kadar oldu canım ?evet benimm de oluyor arada.üşütmeyeceksin.sıcak tut karnını falan.çorapsız gezme yaz kış.malesef bu sezeryanın etkileri
.al benden de o kadar canım.. beim eşimde canı isterse prezervatif kullanıyor..bende bebeği sadece emziriyorum doktorum hap önermedi iğne önermedi..bir tek cerezatta mı ne öyle bir hap önerdi ama onuda içtiğim süre boyunca adet olmazmışım öyle dedi bende bir an önce adet olmak istediğimden kullanmıyorum bu hapı da.:26:.spiral düşünüyorum ama çooook korkuyorum..çoğu tanıdığım taktırıp geri çıkarttırdı rahimleri kabul etmemişti kanamalrı hiç bitmiyordu:18:...hiiç iyi örnek yok yani anlayacağın:2:
cnm doktor çay kaşığıyla vermemi söyledi.sabah akşam bir çay kaşığı verdim ve 3 gün kullandık.kakasında bir değişiklik olmadı.bu arada odada buhar makinesi kullanıyormusun.ortam kuruluğuda hırıltıyı artırıyo.bn her gece 2 saat buhar mak.çalıştırıyorum.
al benden de o kadar canım.. beim eşimde canı isterse prezervatif kullanıyor..bende bebeği sadece emziriyorum doktorum hap önermedi iğne önermedi..bir tek cerezatta mı ne öyle bir hap önerdi ama onuda içtiğim süre boyunca adet olmazmışım öyle dedi bende bir an önce adet olmak istediğimden kullanmıyorum bu hapı da.:26:.spiral düşünüyorum ama çooook korkuyorum..çoğu tanıdığım taktırıp geri çıkarttırdı rahimleri kabul etmemişti kanamalrı hiç bitmiyordu:18:...hiiç iyi örnek yok yani anlayacağın:2:
slm guzel anneler nasılsınız ınsallah herkes ıyıdır ben bsy sorucam bebklerıne pedıtus surup veren anneler kac olcek verıyordunuz bırde kac gun kulandınız bıze doktor balgam sokturucu mukotık yerıne bunu degıstırdı verdı gunde 3kez ıcındekı kasıgıyla yarım olcek verılcek dedıler dogrumu verdım acaba artık kullanmıycam hala hırıltısı gecmedı sadece allttan cok kaka yaptırıyor anlamadım ben sızdede boyle bır durum oldumu
Doğum yapalı 3 ay oldu bizim adamda tık yok. ne zamana kadar sürecek çok merak ediyorum :SS