-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.101
bebek pudralarıyla ilgili yazıları internetten okunmanı tavsiye ederim masum diye satıyolar içlerinde kansoren maddeler varmış kesinlikle solunmaması gerekiyomuş akciğer ve yumurtalık kanserine sebep oluyomuş Allah korusun
ben de doğduğundan beri sütüm az olduğu için mama kullanıyorum dr milupa demişti tahıl karışımını kim önerdi sana ben 5.aydan önce ek gıdaya geçmeyi düşünmüyorum sindirim sistemi tam gelişmediği için bebekte sıkıntı yaratır diye düşünüyorum
bugün 3.ay muayene için dr a gittik rotavirüs aşımızı da yaptırdık bu ay sadece 500 gr almış gerçi anlamıştım ben fazla almadığını dr iyi ama sınırda kilo almış dedii mama takviyesi yap dedi amma oğlum ne mama ne biberon alıo denemediğim şey kalmadı kaşıkla bile almıyor avent chicco kullandım olmadı bugünde nuk un 1 numara kauçuk biberonunu aldım ama yine fayda etmedii napıcammmmmm ben. 1 martta da işe başlıcamm(( oğlum ille de meme diyor.sütüm var ama onuu doyurrmuyor saat başı emmek istiyor bu yüzden
Birde mama kullanan anneler nezaman ek gıdaya geciceksiniz biz aptamil+ tahıl karışımını biberon degilde kaşıkla yemeye başladık bile,bu ay sonu.meyve puresine geçicez ınş...
canım hep mi mama yedi.kaç günlükken başladın bu şekilde vermeye.ayrıntılı yazarsan sevinirim
canım benimkide almıyordu nuk 1 numara kauçuk aldı . ama ben biberondan önce yine nuk kauçuk emzik kullanıyordum biberon ile emziğin uçları aynı olduğu için ondan kolay almış olabilir.bugün 3.ay muayene için dr a gittik rotavirüs aşımızı da yaptırdık bu ay sadece 500 gr almış gerçi anlamıştım ben fazla almadığını dr iyi ama sınırda kilo almış dedii mama takviyesi yap dedi amma oğlum ne mama ne biberon alıo denemediğim şey kalmadı kaşıkla bile almıyor avent chicco kullandım olmadı bugünde nuk un 1 numara kauçuk biberonunu aldım ama yine fayda etmedii napıcammmmmm ben. 1 martta da işe başlıcamm(( oğlum ille de meme diyor.sütüm var ama onuu doyurrmuyor saat başı emmek istiyor bu yüzden
benimde 15 gün sonra işe başlamam gerekiyor rapor alabilirsem veya yıllık izinlerimle 1 ay daha ertelesem bile bebeğim minnacıkken onu bırakıp işe gitme korkusu sardı ve nasıl besliycem bilmiyorum işe başlayan arkadaşlar sütlerini nasıl saklıyo biberonlamı süt saklama poşetleriyle mi birde buzdolabında kaç gün saklanır tabi birde biberonla alırmı almazsa artık kaşıkla uğraşır babası eşim işinden istifa etti o bakıcak hem ders çalışıp hem çocuğa nasıl bakıcak zaten acayip stres var üstünde bilmiyorum 3 saat süt izni var ama annenin bakmasıyla baba bir olmaz
seninle aynı durumdayız tatlım şuan kaç kiloda.benimde mama yemiyo.bende bol bol rezene içiyorum.bugun bulgur pilavı yaptım.boza aldırdım.sütü artırma çabasındayım canım.
ya ben sana bısey sorcam bn rezene ıcıyodum her gece ama aygın baygın uyuyodum cocuk yatagında mırıldanıyodu bn kucagımda emzırıyom sanıyodum resmen halısulasyonlar goruyo gıbıyddım yastık kucagımda bn onu bebek sanıyodum sonra bı farkettım ben rezeneyı ıcınce ole oluyom sendede varmı
​rezene çayının içinde anason vardı ben fark edene kadar biz ana oğul sürekli uyuyorduk.aktardan sadece rezene çayı aldım sonra
bızde kullanıyrz cnm ıctıkten sonra kakasını yapıyor hemen sızdede oluyrmu bu arada ya esım grıp oldu onun gecıyor sımdı ama banada gectı bu aksam yapmadıgım sey kalmadı ılerlemez ınsallah zaten oglumda grıptı yenı kurtuldu cocuk onada gecıcek dye korkuyorum ya ne zormus kıs ayında kucuk cocuk buyutmek
aaaa tatlım bendede oluyor rezeneden mi acaba.bu arada rezene tansiyon düşürür baş dönmesi yapar önceden bunu biliyordum yüksek tansiyonlara i.saraçoğlu önermişti.benimkini düşürüyor gerçekten ama süt uğruna katlanacam artık
aaa bende katıyorum omu yapıyor acaba
aahhhhhhh ahhhh o kadar dikkat ediyom dışarı çıkmıyoz misafir gelmesin diye duayız evde patladım sıkıntıdan ve buna rağmen kızım bugün öksürmeye başladı yarın doktora gidecez inşaala bronşit filan demez AHHHHHHH KIŞ ÇOCUĞU NE ZORMUŞ YAAA
canım benimkide almıyordu nuk 1 numara kauçuk aldı . ama ben biberondan önce yine nuk kauçuk emzik kullanıyordum biberon ile emziğin uçları aynı olduğu için ondan kolay almış olabilir.
hata ettik canım ben hangi siteye girdiysem hepsinde eğer anne işe başlayacaksa bebek en az 1 ay önceden biberona alıştırılmalı yazıyor.bende son haftalara bıraktım zorlandım.
sıkma canını ben kafama çok taktım stresten sütüm azaldı şimdi sen yanındasın ağlayınca dayanamayıp memeni veriyorsun ve senin kokunu alıyor o yüzden de biberona hayır diyor. aç kalınca bak nasıl alacak bir gün annene bırakmayı denesen ona görünmeden veya biberonla başkası beslemeye çalışsın.biliyorum çok ama çok zor inşallah senin kuzunda en kısa zamanda alır. olmasada üzülme benim bir arkadaşımın bakıcısı üşenmedi çocuğu hep kaşıkla besledi.
canım ben 1 hafta sonra başlıycam süt saklama kapları aldım . şimdiden biberonla sütümü sağıpta veriyorum alışsın diye. sende mutlaka 1 ay öncesinden alıştır yoksa çok zorlanıyorsun.canım benim bildiğim süt izni 1,5 saat nasıl 3 saat oluyor anlayamadım.
benim oğlumda uyumuyodu geceleri 4 e kadar oturuyoduk aynı günlerde doğan bebeğiyle arkadaşım geldi bir akşam bunların ikisine anason rezene paaptya karışımı bi çay yaptı benimki o gece uykuya bi alıştı inşallah değişmez anason bi daha vermedim gerekte olmadı uyurken mutlaka ışığı kapatıyorum birde gün içinde bebek uyumuyosa gün içinde beşikte kalmamalıymış uyku ve beşik arasında bir bağlantı olduğunu anlamalıymış emzikte almadığı için uykuya dalış zor oluyo hafif sallıyorum karyolasında altını değiştiriyorum karnını doyuruyorum iyice bu kadar extradan yatmadan çay vermiyorum
tatlım bu karışımı bebeğemi içirdin zararlı değil demi.anason zararlı diyemi kestin canım
6. aya kadar 3 saat bir yaşına kadar 1,5 saat süt izni
bugün 3.ay muayene için dr a gittik rotavirüs aşımızı da yaptırdık bu ay sadece 500 gr almış gerçi anlamıştım ben fazla almadığını dr iyi ama sınırda kilo almış dedii mama takviyesi yap dedi amma oğlum ne mama ne biberon alıo denemediğim şey kalmadı kaşıkla bile almıyor avent chicco kullandım olmadı bugünde nuk un 1 numara kauçuk biberonunu aldım ama yine fayda etmedii napıcammmmmm ben. 1 martta da işe başlıcamm(( oğlum ille de meme diyor.sütüm var ama onuu doyurrmuyor saat başı emmek istiyor bu yüzden
canım baktım develt memurları içinmiş o 3 saat . ben özelsektörde çalıştığım için 1 yaşına kadar 1,5 saat. malesef develt şu aysayı bir türlü değiştiremedi gitti.
benimde 15 gün sonra işe başlamam gerekiyor rapor alabilirsem veya yıllık izinlerimle 1 ay daha ertelesem bile bebeğim minnacıkken onu bırakıp işe gitme korkusu sardı ve nasıl besliycem bilmiyorum işe başlayan arkadaşlar sütlerini nasıl saklıyo biberonlamı süt saklama poşetleriyle mi birde buzdolabında kaç gün saklanır tabi birde biberonla alırmı almazsa artık kaşıkla uğraşır babası eşim işinden istifa etti o bakıcak hem ders çalışıp hem çocuğa nasıl bakıcak zaten acayip stres var üstünde bilmiyorum 3 saat süt izni var ama annenin bakmasıyla baba bir olmaz
seninle aynı durumdayız tatlım şuan kaç kiloda.benimde mama yemiyo.bende bol bol rezene içiyorum.bugun bulgur pilavı yaptım.boza aldırdım.sütü artırma çabasındayım canım.
canım benimkide almıyordu nuk 1 numara kauçuk aldı . ama ben biberondan önce yine nuk kauçuk emzik kullanıyordum biberon ile emziğin uçları aynı olduğu için ondan kolay almış olabilir.
hata ettik canım ben hangi siteye girdiysem hepsinde eğer anne işe başlayacaksa bebek en az 1 ay önceden biberona alıştırılmalı yazıyor.bende son haftalara bıraktım zorlandım.
sıkma canını ben kafama çok taktım stresten sütüm azaldı şimdi sen yanındasın ağlayınca dayanamayıp memeni veriyorsun ve senin kokunu alıyor o yüzden de biberona hayır diyor. aç kalınca bak nasıl alacak bir gün annene bırakmayı denesen ona görünmeden veya biberonla başkası beslemeye çalışsın.biliyorum çok ama çok zor inşallah senin kuzunda en kısa zamanda alır. olmasada üzülme benim bir arkadaşımın bakıcısı üşenmedi çocuğu hep kaşıkla besledi.
dr browns biberon dene birde , gaz yapmasına engel aparatı fln var .
oğlum doğduğundan beri kullanıyorum
Selam anneler
Bizimde parmak aralarımiz aynı durumda,sürekli silip temizliyoruz,sizin bebislerin koltuk altlarında pisik varmi,kızımı kucagima alirken hep bağıriyordu sebebi buymus meğer,banyo yaptırırken fark ettim ,kendimi çok kötü hissettim o an,suan düzeldi şükürler olsun..
canım benim oğluşumunda olmuştu banyo sonraları koltuk altını iyi kurulayamamışım ondan olmuş dikkat edip güzel kurulayınca bi daha olmadı
canım ben 1 hafta sonra başlıycam süt saklama kapları aldım . şimdiden biberonla sütümü sağıpta veriyorum alışsın diye. sende mutlaka 1 ay öncesinden alıştır yoksa çok zorlanıyorsun.canım benim bildiğim süt izni 1,5 saat nasıl 3 saat oluyor anlayamadım.