- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #3.061
biz 3 ay kontrolünde 500 gr almışız erken dimi.ama sütüm az galiba.uyku düzenleri aynı gibi.ve bende kulaklarını kulak çubuğunu ıslatıp öyle temizliyorum.benim oğlumda arada çok bağırarak ağlıyo.noluyo bunlara anlamadım gittti.sanki çimdik attık gibi bağırıyo.
Kızlar kabak tatlısını nasıl yapıyosunuz
Kızlar kabak tatlısını nasıl yapıyosunuz
Face de poyraz gun sen misin ?
kabagi dogradikdan sonra tencereye koy ustune seker koy ben goz karari dokuyorum ustune, kapagini kapat sabaha kadar oyke kalcak sabahda kisik atesde yumusayana kadar pisir,,benim sutumu acayip arttitdi masaallah''
cok tsk ederım cnm gecelerı gusel oluyo sutum bebıs uyudugu ıcın ama gunduzlerı tukenıyom artık bazen yarım saatte bı emzırdıgım oluyo ve dogal olarak azalıyo bıde ınsanların gosume bakıpta senın sutun yok bu cocuk actır demıyolarmı bogasım gelıo onları
cok tsk ederım cnm gecelerı gusel oluyo sutum bebıs uyudugu ıcın ama gunduzlerı tukenıyom artık bazen yarım saatte bı emzırdıgım oluyo ve dogal olarak azalıyo bıde ınsanların gosume bakıpta senın sutun yok bu cocuk actır demıyolarmı bogasım gelıo onları
sen bebede erken kalkiyo galibaaynen ya benimkide cok sık emiyo derman kalmiyo insanda hic gogusler sutlu gibi olmuyo yumusacik kabakdan sonra baya farketti akiyolar resmen,,her gun ye insallah ise yarar sendede,,
ınsallah farkeder:)bız sabahın kor karanlıgında uyanıyoz bn ananesı kılıklı dıom ananemız sabah ezanında uyanırda:)ama nasıplı olur erken kalkan bebekler yaasen bebede erken kalkiyo galibaaynen ya benimkide cok sık emiyo derman kalmiyo insanda hic gogusler sutlu gibi olmuyo yumusacik kabakdan sonra baya farketti akiyolar resmen,,her gun ye insallah ise yarar sendede,,
Aynısı banada yapılıyo ve eşim ve annem tarafından özellikle, sağıp görüncede maşallah maşallah çekiyolar :) gerçekten boğmalıklar :))
bende dün denedim 3 fincan rezene içtim.aktarda satılanlardan.inan çocuk daha uzun uyudu haliyle doyduğu için.bugece içmedim ve sonuç hüsran.çok emdi.7 den sonra yarım saatte bi emdi.yani süt çoğaltmak çok önemli.kızımda bööyle sorun yaşamamıştım.
evet bnm oglumun adı poyraz:)
aa yok kuzum benım onca saat uyusada kaldırırım ılk yattıgında 3 en gec 4 saatt sonra emmeye kalkıyo kımıldanıyo yada elını emıyo emzııryorum koyuyorum sonra 2 saatte bı emmeye kalkıyo cnm ama hıc uyanmıyo emıyo uykuya devam edıyo
cnm ben ıslak mendılı sıcak suda guzel yıkıyorum ıyıce sıkıyorum o şekılde temızlıyorum bıde kulak arkalarındada kalıyı onlarıda temızlıyorum
ay bende bışey sorucam cnm benım bebegımın elının ıclerındekı cızgı olan yerler varya oralara pamuk doluyo bazende resnklı oluyo parmak araları falan sızdede oluyomu nerden gelıyo bılmıyorum
Geniz akıntısı olduğu için kızıma peditus diye bi şurup verdi doktor, kullanan varmı acaba?
Geniz akıntısı olduğu için kızıma peditus diye bi şurup verdi doktor, kullanan varmı acaba?
gruba katılmak istemişsin ama grupta yoksun onda sordum :) bu arada benim oğlum da asaf poyraz :)
kızlar bebekelerinizin kulağının içini değilde bu kulağın içindeki dış kulak denilen kısmını temizliyormusunuz.ben temizlemiyordum baktım böyle sabun kalıntıları gibi birşeyler var kulak temizleme çubuğuyla temizledim.