- 3 Ekim 2012
- 289
- 1
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #2.321
SeA canım bizde ilk bebedorun vardı ervasıla hç emmedi sonra babası wee nin emziğini aldı ona alıştı kuzum :) ağzından çekiyorum vermiyo bile.sende dene onu bi bakalım napıcak.uyku konusuna gelince bazı arkdslar 5 saat falan uyuyo yazmış. bende ilk panik yapmıştım. aşıdan sonra hemen huyu değişti. 4 /5 saat uyuyo artık (geceleri)normal karsıladım ben uyandırmıyorum kendisi kıpırdanmaya başlayınca duyuyorum hemen emziriyorum. ne zmn açlık göstergesi yaparsa o zmn emziriyorum.saate çok takılmıyorum yani.
birde son zmnlarda 3 günde bir kakasını yapardı. ama dünden beri azıcık yapıo zorlanarak. ve üstelik diğer kakalar gbi değil daha koyu kıvamlı. 4 5 ıslak mndille ancak temizleyebiliyorum . poposundan çıkmıyo sanki o jkadar yapışık ve koyu. neden böyle olmuş olblr blgnz varmı ? ayrıca da çok fena kokuyo :))
birde son zmnlarda 3 günde bir kakasını yapardı. ama dünden beri azıcık yapıo zorlanarak. ve üstelik diğer kakalar gbi değil daha koyu kıvamlı. 4 5 ıslak mndille ancak temizleyebiliyorum . poposundan çıkmıyo sanki o jkadar yapışık ve koyu. neden böyle olmuş olblr blgnz varmı ? ayrıca da çok fena kokuyo :))