2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayy canım vlla çok sters yaptım ya olması gereknden fazla mı şimdi benm bebek. amcası fazla bile dedi.eve glip sevinsem mi üzülsemmi bilemedim.obez mobez olur die korktum.çocuk ağlıo rejıme mi sokayım yavrucagı :)) boyu 60 cm kilosu 3 aylık içn tam sınırda.7.500 işte benmkide.doğumda zaten 3 900 dü. ben bişey yapmıyorum ki emziriyorum .karnı toksa almıyo zaten memeyı. istedikçe veriyorum. ne su ne başka bişey hç bi şey vermedm bu zmna kdr çocuğa sadece emdi beni. bıngıldağı da ben yazdım canım :) amcası diyoki erken kapancak gbi falan demiş eşime. sordum ne olur bi riski olurmu die yok dedi. ebeyı aradım o da bırak d 3 ü dedi. şimdlk bırktım vermioyrum. çok korktum beyınle ilgli bişey olck diye.zaten 3 gündr hava acaip guzel guneşli. hep balkona çıkarıyorum gunes aldrıyorum. kafa ölçümleri 34 doğumda 38 olmuş şimdi.neyse bunları atlattım kafama takmıorum şuan.
ama bnm yeni takıntılarım var. 3 gün de anca kaka yapıyo ve kakası hafifi yesil ve pütürlü. çok da kötü kokuyo :) snraa aşıdan sonra bi acayip oldu bu kız 2 gun gece emmedi uyanmadı yani. dün gecede bir kez uyandı. çok deil birhafta önce 2 saatte bir uyanır emmk isterdi saatti şaşmazdı noldu bu aşı ne yaptı bu kıza böle. eşim diyo iyi işte uyu rahat et bu seferde uyanmıyo die ben uyuyamıyom. eski kızım çok yorardı beni ama ben o halini geri istyrum.saat 12 de emip uyuyup 6 da kalkarmı bii bebek yahu . nasıl acıkmaz acaba o iğneler mi uyuttu kızı. anlamadım gitti ??

canım sadece anne sütüyle kilo alıyorsa kafanı yorma hiç.benim oğlum da 4250 doğmuş 3 aylıkken yaklaşık 10 kilo olmuştu.bana da bir kaç kişi kötü şeyler söyleyince izmirdeki en iyi çocuk doktorlarından birine gitmiştim.doktor olurmu öyle şey deyip kızmıştı.şimdi oğlum 7 yaşında 24 kilo obez falan değil hatta bana göre zayıf bile.

bişey soracam bide sizlerde gaz sancısı için bebeklerinize rezeneyi yada kimyonu kaynatıp içirdinizmi ne ölçüde ve kaç gün sürdü bu işleminiz.ben içirmeye başladı 2 gündür rezeneye başladım.1. gün 1 çay kaşığı verdim 2gün 2 çay kaşığı verdim.daha bugün verdim akşam 6 da başlıyor genelde gaz sancısı gece 11 e kadar ağlıyor hep zeytinyağı filan sürüyorum pışpış filan derken helak oluyor canım kızım. rezeneyi verme konusunda doğrumu yapıyorum bilmiyorum ya zarar verirse diyede korkuyorum gerçi.
kimyon mu versen acaba o dahamı az zararlıdır acaba.

bide emzik almıyor benim kızım nasıl alıştırdınız.pzt. 2 aylık olacak inşallah ama emzik kesinlikle almıyoruz.nasıl alıştıracam bilemedim vallahi.

canım 2 gün önce bu forumdan bir arkadaştan nukun 1 numara damaklı emziğini duymuştum.inanamadım verdim ve hemen aldı.gündüzleri sadece onu emerek kendi kendine uyuyor bile canım kızım.çok büyük rahatlıkmış emzik.sen de bir dene istersen.

kızlar bebişler nasıl szler nasılsnz bakalım kac gunlk olduk ve kac kılodayız bız 57 gunluguz ve 5 kılodayız henuz :KK43:

amıp hastalıgımz vardı gectı cok şukur kusmasıda gecerse ınş daha cabuk kılo alıcak kızım...

canım 2 gün önce bu forumdan bir arkadaştan nukun 1 numara damaklı emziğini duymuştum.inanamadım verdim ve hemen aldı.gündüzleri sadece onu emerek kendi kendine uyuyor bile canım kızım.çok büyük rahatlıkmış emzik.sen de bir dene istersen.

ya bnm kızda almıo evde 4 tane emzık war ama hıcbırını almıyor aldgnz emzıgı tam olarak yazarmsnz sılıkonmu kaucukmu ? bende alıp denemek ıstıyorum...nuk kaucuk war ama almıyor acaba aynısımı hatta resım yada bı lınk atarsanz bırebır aynısını gorup alalım emzık rahatlk bence nekadar tashıp etmessmde :)

kızlar bebişler nasıl szler nasılsnz bakalım kac gunlk olduk ve kac kılodayız bız 57 gunluguz ve 5 kılodayız henuz :KK43:

amıp hastalıgımz vardı gectı cok şukur kusmasıda gecerse ınş daha cabuk kılo alıcak kızım...

pısttt doğuramayan kadın hoşgeldın özlettın kendını
bebışın 57 gunkuk oldu he ay ben artık bılmıyorum ac gunluk bak utandım şidik:KK17::KK17::KK17:
cnm hastalıgın gecmesıne cok sevındım bızım yarende cok cok kusardı ama guzel kg alıyodu ıyılestı ya alır cnm artık
aras 3 aylıkk kontrolde 7.5 kgydı cnm

Bebegimle 12. Haftayi dun geride biraktik hic bir sorunu yok Allahima cok sukur. Sadece emerken cok terliyor. Acd3 her gun veriyorum. Evimiz merkezi sistem cok sicak ama hep tek kat giydiriyorum. Emerken bitek sirilsiklam oluyo bu kiz neden acaba var mi bir bilginiz.

canım benim oğlumda öyleydi.alerjik bir bebek olabilir oğlum gibi.bir doktoruna sor istersen.

kızlar asagıda napıyosunuz bakım hadı ıkı sohpet edelım benım ıkı kuzumda uyudu keyıf yapıyoum şimdik bı guzel

canım benim oğlumda öyleydi.alerjik bir bebek olabilir oğlum gibi.bir doktoruna sor istersen.

cnm oğluna alerjık tanısı nasıl kondu
benım oğlumda dr u suphelendı bıde cıldı kırmızı ve puturlu oluyo duzelıyo sık sık cıldıyeye yönlendırdı bızı

ya bnm kızda almıo evde 4 tane emzık war ama hıcbırını almıyor aldgnz emzıgı tam olarak yazarmsnz sılıkonmu kaucukmu ? bende alıp denemek ıstıyorum...nuk kaucuk war ama almıyor acaba aynısımı hatta resım yada bı lınk atarsanz bırebır aynısını gorup alalım emzık rahatlk bence nekadar tashıp etmessmde :)

canım benimki silikon e bebekten aldım
Nuk %0 BPA Emzik Silikon Baby Rose (0/6 Ay) - e-bebek.com

cnm oğluna alerjık tanısı nasıl kondu
benım oğlumda dr u suphelendı bıde cıldı kırmızı ve puturlu oluyo duzelıyo sık sık cıldıyeye yönlendırdı bızı

bizim yüzümüz sivilce doluydu çok terliyordu bu şikayetleri söyleyince doktor sırtına parmağıyla yavaşça bişeyler yazdı ve birkaç sn de yazı belirginleşti inanamadık.babamızda alerjik olunca doğru teşhis oldu.bir süre zaditen kullandık.zamanla geçti şimdi 7 yaşında nerdeyse hiç sıkıntımız kalmadı çok şükür.

bizim yüzümüz sivilce doluydu çok terliyordu bu şikayetleri söyleyince doktor sırtına parmağıyla yavaşça bişeyler yazdı ve birkaç sn de yazı belirginleşti inanamadık.babamızda alerjik olunca doğru teşhis oldu.bir süre zaditen kullandık.zamanla geçti şimdi 7 yaşında nerdeyse hiç sıkıntımız kalmadı çok şükür.

cnm terlemesı yok hıc rrastlamadım
ama yuzumuz fena oluyo sonra duzelıyo
sızde cıldıyeyemı gıttınız cnm
bıde gecen bronşit başlangıcında yaşaladık 2 gunluk tedavı ıle hemen atlattık onunda alerjık olabılecegını duşundu dr u cıldıne bakarak sızde yaşadınızmı cnm böyle durum
bıde krem kullandınızmı

selam guzel anneler ben bebısı bır guzzel yıkadım sımdı uyuyor bakalım bende fırsattan ıstıfade yazayım dedım ben bsy sorucam benım bebegımde emerken bası terlıyor tabı rahat eemmıyor hep hareket halınde oldugu ıcın sızlerındemı oyle bırde bronsıt oldugunu nasıl anladınız bızım hırıltımız hala var ara ara nuksedıyor burun tıkznıklıgından dıyor doktor ama ne bılım bana acık gıbı gelıyor kızlar bu arada spıral ıcın gıttım taktrmaya dye olmadı ıltahap cıktı bana fıtıl verdı 1haftalık onu kullanıyrm bakalım bıtınce gıdıcem kontrol edıcek hadtalanırsam takıcak yanı olme esegım ölme hastalanmazsam eger beklemycez oyle takıcak bu arada emzırırken ıcılecek hap vardı ya onu sordum ara kanama veya hıc adet gorememe gıbı etkılerı var dedı yanı hormonlarla oynuyor bende zor hamıle kaldım zaten hormonlar dengesız almım dedım yanı en uygunu spıral dedı sayet omazsa bana yaramazsa artık deneyınce gorucez ozman bakıcaz caresıne işte bizde durumlar bu

slm kızlar benim bebiş de bi kaç gündür gece beş saat falan uyanmadan uyuyor. tamam uyuması güzel de o kadar saat aç kalması normal mi? uyandırmaya çalışıyorum emzirmek için uyanmıyorda. eğer normalse hiç dokunmiim uyusun çocuk

Bana 3 doktordan 2si kaldırma dedi, kaldırma diyenin biri doçent, kızımada ne yaparsak yapalım çırılçıplak soysakta gece uyanmadığı için artık koyuverdim, benimkide her gece 5 saat uyuyo ve bence bu büyük bir avantaj

selam guzel anneler ben bebısı bır guzzel yıkadım sımdı uyuyor bakalım bende fırsattan ıstıfade yazayım dedım ben bsy sorucam benım bebegımde emerken bası terlıyor tabı rahat eemmıyor hep hareket halınde oldugu ıcın sızlerındemı oyle bırde bronsıt oldugunu nasıl anladınız bızım hırıltımız hala var ara ara nuksedıyor burun tıkznıklıgından dıyor doktor ama ne bılım bana acık gıbı gelıyor kızlar bu arada spıral ıcın gıttım taktrmaya dye olmadı ıltahap cıktı bana fıtıl verdı 1haftalık onu kullanıyrm bakalım bıtınce gıdıcem kontrol edıcek hadtalanırsam takıcak yanı olme esegım ölme hastalanmazsam eger beklemycez oyle takıcak bu arada emzırırken ıcılecek hap vardı ya onu sordum ara kanama veya hıc adet gorememe gıbı etkılerı var dedı yanı hormonlarla oynuyor bende zor hamıle kaldım zaten hormonlar dengesız almım dedım yanı en uygunu spıral dedı sayet omazsa bana yaramazsa artık deneyınce gorucez ozman bakıcaz caresıne işte bizde durumlar bu

cnm bızım hırıltımız cok azdı ve gunde 5 6 kere öksutuyodu 2 gun burnu aktı sonrada tıkandı yanı cokta buyuk belırtıler yoktu
sen yıne götur cnm bı dr a

cnm spırale gelınce adet olmadanda takılıyo bılıyorum dr um 60.gunden sonra takıyoruz dedı
hap olayıda cnm benım dr um onay verdı ben kızımdada emzırdıgım surece hıc adet olmadım zaten cokta farketmıyo önemlı olan sutume gecmemesı
zaten öncesındede 4.5 sene kullanmıştım cnm normal olanlardan bı etkı görmedım

cnm bızım hırıltımız cok azdı ve gunde 5 6 kere öksutuyodu 2 gun burnu aktı sonrada tıkandı yanı cokta buyuk belırtıler yoktu
sen yıne götur cnm bı dr a

cnm spırale gelınce adet olmadanda takılıyo bılıyorum dr um 60.gunden sonra takıyoruz dedı
hap olayıda cnm benım dr um onay verdı ben kızımdada emzırdıgım surece hıc adet olmadım zaten cokta farketmıyo önemlı olan sutume gecmemesı
zaten öncesındede 4.5 sene kullanmıştım cnm normal olanlardan bı etkı görmedım

ara ara oksurmesı oluyor ama ben genelde bogazında bsy kalıyor tıkanıyor dye onemsemıyorum mada yada memedeed oluyor cunku bu hafta kontrolu var zaten saglık ocagında asısı olcak sonrada hastaneye gdıcez hangı testler yapılıyor bronsıtı anlamak ıcın bızım doktor normal kontrollerı gogsunu dınlıyor kulagına falan bakıyor agzına bakıyor nrmal kontroller ıste bsy yok dyor yenı bır doktor oldugu ıcın guvenemıyrm pek olmadı degıstırıcem aynı hastaedebaska doktora gıdıcem olmazsa

X