2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar selam uzun zamandır yazmamadım bulduklar uğraşıyoruz midesi ceki sorunu hala çözemedik takipteyiz degerleri sınırda çıkıyor :KK43: dua edin yavrum ameliyat olmak zorunda kalmasın.. Bu arada sutu az olan arkadaslar bı dua var yazıp göğsünüzde taşıyorsunuz bende ise yaradı paylaşmak istedim : “Fîhâ enhârun min mâin ğayri âsinin ve enhârun min lebenin lem yeteğayyer ta’muhu ve enhârun min xamrin lezzetin lişşâribîne ve enhârun min aselin musaffen ve lehum fîhâ min kulis semerât.
[İçinde bozulmayan sudan ırmaklar, tadı değişmeyen sütten ırmaklar, içenler için lezzet veren şaraptan ırmaklar ve süzme baldan ırmaklar vardır ve orda onlar için meyvelerin her türlüsünden vardır.]
———————–
Sevgiler..

Songull benim goguslerde yumusacik ilk zamanlar cok sertti,zor tasiyodum yuz ustu yatamiyodum,ama simdi sanki hic sut yok icinde benimkide cok sik emiyo ve uykusu cok uzun deil acaba doymuyomu diyorum bazen , ama emince akiyo sut hemen hatta agzina incecik fiskiriyo bile:-) anlamadim gitti,

He bide benim sag gogsumu emmek istemiyor bazen hic agzina bile almiyo cokk agliyoo sonra solu veriyorum tutuyo emiyo hemen arada sag memeyi almiyo nedense ,kizimda sagi emmemisti o hic emmemisti sekiz ay solu emdi sonra birakti emmeyi zaten sol gogsum daha buyuk oyuzden..ne var bu sag tarafdada almiyolar anlamadim.her emmek isteyisinde once sagi veriyorum ordaki sut bitmesin diye,,

Son düzenleme:
çok şükür iyiyi cnm uzun zamandır yoktun fırsat vermiyormu senin bıdık.yarenin dediği gibi ishal nasıl anlaşılıyor bizimkide hep sıvı bazen defalarca bakıp inceliyorum kakayı ishalmi diye.
yaw kızlar arada benmkide sümüksü olyo bende anlamadım ishalmi deilmi bilen biri bu konuyu detaylı anlatabilirmi eşim dalga geciyo gaita bilimci oldun die ben a.s.m deki ebeye sordum normal dedi

selamlar herkese

kızlar ilk başlarda göğüslerim semsertti o derece ki gerildiğinden taşıyamıyormuşum gibi geliyordu kiiiiiiiiiiii 2 ayımız bitmek üzere derken yumuşacık oldu göğüslerim yaw bu değişim nedendirrr yumuşamasınnnnnnnnnn memişler :)

ay benmde öleydi simdi sabahları azcık dolgun olyo sona paf:KK1:sürekli incir cezerye tahin helvası bol su rezene -anason,melisa cayı kimyon cayı tüketiyorum :26:

kızlar yazdıklarınızı hemen hemen okumaya çalıştım. şunu farkettim yşadığımz sorunlar olsun değişimler hemen hemen aynı. mesela göğüs yumuşaması. bende de yumuşak artık. ilk başlarda sertti üstüne yatamıyodum ama şimdi sertleşmiyo. ama süt de var içinde.anlamadım.

kaka konusunda da bana da sanki cıvık sümüksü gibi geliyo ama ishal olsa günde bir kaçdefa yapar diye düşünüyom.

kızlar benim oğlum çok uyuyor.sadece 1 saat uyanık kalabiliyor yine uyumak istiyor.mesela bugün 9 da uyandı 10 da uyudu.sonra 4 uyandı 5 te geri uyudu.niye çok uyuyo

kızlar benim oğlum çok uyuyor.sadece 1 saat uyanık kalabiliyor yine uyumak istiyor.mesela bugün 9 da uyandı 10 da uyudu.sonra 4 uyandı 5 te geri uyudu.niye çok uyuyo

:KK76::KK76::KK76: ay biz anneler ne kadar da hoşuz uyusa bi dert uyumasa başka....
Geçen haftalarda bende aynı soruyu sorup çıldırıyordum canım senin gibi ..Aşı zamanı doktorumuza da danıştım 2 saatte bir uyuyo dedim e ne güzel işte dedi
:KK1:
uyusunda büyüsün diye boşuna mı ninni söylüyoruz dedi hatta :KK3: merak etme canım uyumadığı zamanda gelecek bilmiyorum ne kadarlık bebişin ?

bebekler 8. Haftaya kadar en fazla 1-2 saat uyanık kalabiliyorlarmis günde 16 saatten fazla uyumaları gerekiyo büyümeleri için benim kızım da gündüz en fazla 1 saat uyanık kalıyo sonra uyuyo bir saat sonra tekrar kalkıyo akşama kadar böyle ama akşam saat 6 olunca gece saat 2 ye kadar uyanmıyo emip uyuyo sabah saat 6 ya kadar sıkıntı yok diye düşünüyorum ama istersen araştır biraz daha

:KK76::KK76::KK76: ay biz anneler ne kadar da hoşuz uyusa bi dert uyumasa başka....
Geçen haftalarda bende aynı soruyu sorup çıldırıyordum canım senin gibi ..Aşı zamanı doktorumuza da danıştım 2 saatte bir uyuyo dedim e ne güzel işte dedi
:KK1:
uyusunda büyüsün diye boşuna mı ninni söylüyoruz dedi hatta :KK3: merak etme canım uyumadığı zamanda gelecek bilmiyorum ne kadarlık bebişin ?

77 günlük canım yaa.ama sadece 1 saat uyanık kalıyo.acaba normal mi,uykusu geliyor ama kolayda uyumuyoki
,dalamıyo uykuya.hep uğraştırıyo...

slm kızlar benim bebiş de bi kaç gündür gece beş saat falan uyanmadan uyuyor. tamam uyuması güzel de o kadar saat aç kalması normal mi? uyandırmaya çalışıyorum emzirmek için uyanmıyorda. eğer normalse hiç dokunmiim uyusun çocuk

slm kızlar benim bebiş de bi kaç gündür gece beş saat falan uyanmadan uyuyor. tamam uyuması güzel de o kadar saat aç kalması normal mi? uyandırmaya çalışıyorum emzirmek için uyanmıyorda. eğer normalse hiç dokunmiim uyusun çocuk

77 günlük canım yaa.ama sadece 1 saat uyanık kalıyo.acaba normal mi,uykusu geliyor ama kolayda uyumuyoki
,dalamıyo uykuya.hep uğraştırıyo...

bende çok endişeleniyordum kızlar allaha şükür Sarılık yok,aç da kalmıyor mümkün olduğu kadar uyanık tutmaya çalışıyorum ama napalım çocuk uyumak için direniyor.Doktor da ne güzel uyusun işte ne istiyorsun bu günleri arayacaksın bir kaç ay sonra deyince saldım artık.al bak 2 saat önce uyandı sütünü içti 2 hık mık dedi yine uyudu baba gelecek 11'de anca o zaman uyanır 1 2 saat hopbidi gupbdi sonra yine uykuu
ha ben tek endişem uyku uyuyo iyi tamam da etrafla da biraz ilgilensin istiyorum .

Bebegimle 12. Haftayi dun geride biraktik hic bir sorunu yok Allahima cok sukur. Sadece emerken cok terliyor. Acd3 her gun veriyorum. Evimiz merkezi sistem cok sicak ama hep tek kat giydiriyorum. Emerken bitek sirilsiklam oluyo bu kiz neden acaba var mi bir bilginiz.

X