2012 kasım bebekleri büyüyor..

benim kızımda da oldu çok fena alnına boynuna kadar yayılmıştı. her gün pamukla ılık su ile sildim iki günde bir bepanten sürdüm çok ince şekilde ve boynunu sıkan kıyafetler giydirmedim,oda ısısını da düşürdüm birden geçti şimdi yok şükür.

bende deneyeyim hemen ama hangi bepanteni kullandınız bir resim koysanız

kullanan varsa ve bilgi verirse çok sevinirim , kızımın poposu çok azıcık kızarmıştı ama çok az ,bende çoğalmadan hemen krem süreyim dedim ( pamukla sildim bu arada ) sebamed pişik kremi almıştım ,gece sürdüm 3 saat sonra açtığımda kızımın poposu felaketti derisi soyulmuş , ciğer gibi pişmişti , bir şekilde geçirdik biz ama şimdi hangi pişik kremini kullanıcağımı bilemiyorum yardım edin :26::26::26:

canım merhaba.ben hergün 1 kere bebeğimin altını değiştirirken ılık su ile yıkıyorum.bir de her alt değiştirmemde bikaç dakika açık bırakıyorum nefes alsın diye.günde en az 1 kere saf zeytinyağı ile poposunu siliyorum.pişik kremi olarak da mustelanın kremini kullanıyorum ve kesinlikle süper bi krem.biraz pahalı ama mercimekten biraz büyük sürüyorum ama her yerine yetiyor.ben de 3-4 saatte bir değiştiriyorum altını. inşallah en yakın zamanda geçer.yavrum canı nasıl yanar şimdi.

valla canım benim sanssızlığım doktordsan oldu galiba bi doz ilaç verdiler oda hiç fayda etmedi doğum sırasında hiç vermediler zaten .benimkide cıkarıyo alttan ama yinede cok kıvranıyo rezeneye basladım bende inş. fayda eder

canım zinco diye bi damla var onu öneririm birde tatlı elma yağı var.elma yağını topuklarının altına sürüp hafif masajdan sonra çoraplarını giydiriyorsun o da işe yarıyor.birde bunları deneyebilrsin

Arkadaşlar bebeğiniz uyuduğu zaman emzirmek için uyandırıyor musunuz? benim oğlum bazen birkaç saat uyanık oluyor, hep emmek istiyor sonra da uyuyor bazen 3 saati geçiyor . bu sürede uyandırsam mı acaba. siz ne yapıyorsunuz?

Arkadaşlar bebeğiniz uyuduğu zaman emzirmek için uyandırıyor musunuz? benim oğlum bazen birkaç saat uyanık oluyor, hep emmek istiyor sonra da uyuyor bazen 3 saati geçiyor . bu sürede uyandırsam mı acaba. siz ne yapıyorsunuz?

ben gündüzleri bazen uyanmasını beklemiyorum hafif hareketlendiği zaman alıp emziriyorum.. geceleri ağlayıp uyandırdığı zaman emziriyorum 4 saat falan uyuyor:KK52::KK55:
çünkü uyandırsam daha kötü uykuyu alamayınca daha çok bağırıyor..
bir de kusmaya başladı bir kaç gündür.. 2 gece önce iki yemek kaşığı kadar kustu burnundan bile süt geldi..bazen şaşırıp kalıyorum..

rezeneyi önerenlere çok teşekkür ederim..
rezene çayını içmeye başladım akşamdan beri:KK1: ben baya tuvalete çıkmaya başladım:KK1: bebiş de rahatladııı:KK9::KK9:
ama ben oğluma içirmiyorum
bugün gayet rahat uyuyor denemeyenlere ve bebişi gaz sancısı çekenlere şiddetle öneririmm:KK9::KK9:

Son düzenleme:
canım benımkıde uyuyo maşallah ılk zamanlar saat başı uyanıodum emzırmek ıcın uzun sure ugrasıodum emsın dıye bıraz emdimi gazıyla ugrasıodum acayıp uykusuz kalıodum sımdı bırakıorum valla ne zaman canı ısterse o zaman:)) oda alıstı zaten yaklasık 3 saatte bı uyanıo..hem daha ıstahlı oluyo hemde huysuzluk yapmıo..3saati gecırmemeye calıs yınede bence.
sık kullanılanlara ekle cnm yada kasım annelerı yazan yere tıkla ordanda cıkıyo aşagıda

saol cnm yaptım oldu :))

Herkese merhabaaa,
Ben kasım annesi olucaktım, kızım 38. hatada doğunca ekim annesi oldum. Biz 1 aylık olduk, topiği yeni gördüm çok beğendim, tüm annelere kolaylıklar dilerim, umarım güzel paylşımlar olur.
Yazmışken sorayım dedim: başlık ne kadar kullanılmalı?

rezeneyi önerenlere çok teşekkür ederim..
rezene çayını içmeye başladım akşamdan beri:KK1: ben baya tuvalete çıkmaya başladım:KK1: bebiş de rahatladııı:KK9::KK9:
ama ben oğluma içirmiyorum
bugün gayet rahat uyuyor denemeyenlere ve bebişi gaz sancısı çekenlere şiddetle öneririmm:KK9::KK9:

canım zaten bebeğe içirilmiyor sen içiyorsun ya hem rahatlıyorsun hem de sütünden bebeğine geçiyor benim kız bir pırtlıyor maşallah evde kopuyoruz kimsenin pırtına sevinmezsin ama kızım gazını çıkartınca çok seviniyorum:KK1::KK1::KK1:

çok sevindim rahatlamana poşet mi içiyorsun yoksa aktardan tohum gibi olanlardan alıp kendin mi demliyorsun ?ben kahvaltıda bile çay niyetine içiyorum çok faydasına gördüm :KK31::KK31:

ben gündüzleri bazen uyanmasını beklemiyorum hafif hareketlendiği zaman alıp emziriyorum.. geceleri ağlayıp uyandırdığı zaman emziriyorum 4 saat falan uyuyor:KK52::KK55:
çünkü uyandırsam daha kötü uykuyu alamayınca daha çok bağırıyor..
bir de kusmaya başladı bir kaç gündür.. 2 gece önce iki yemek kaşığı kadar kustu burnundan bile süt geldi..bazen şaşırıp kalıyorum..

Maşallah maşallah :nazar: ikinizin bebeklerinize de benimkisi hem gündüz uyanık hep meme ağızında olacak hanımın mememi monte edeceğim artık ağzına neredeyse , gündüz yarım saatte bir uyanıyor uyuyunca , gecede taş patlasın en çok 2 saat uyuyor oda mıkır mıkır yarım saatte bir mızmızlanıyor uykusuzluktan deli oluyorum :KK30::KK30::KK30:

Kızlar benim kız doğdu doğalı uyumadı uyutamadık çok ağladı çok nefesini çeviremedi morardı filan , ben çok korktum korktukçada hep kucakta pışpışladım ama kucaktada susmadı son çare artık hafif hafif ayakta salladım öylede çok durmuyor zor susturuyorum ama başka türlü başa çıkamıyorum, yatağımız sallanmıyor , sallanan ufak beşik tarzı uygun bir şey almak istiyorum malum çok masraf yaptık çok pahalı bir şey alamam , siz bu tarz bir şey kullanıyormusunuz yada bana tavsiye edebileceğiniz beşikler var mı bir kaç gün içinde almam lazım kafayı yicem , gündüz tuvalate bile gidemiyorum çok afedersiniz :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Kanz Bebek Sepeti Yatak Beşik Sepet Park Hamağı GittiGidiyor'da 64979237

Crystal Baby Magic Night Beşikiçin yapılan yorumlar

Maşallah maşallah :nazar: ikinizin bebeklerinize de benimkisi hem gündüz uyanık hep meme ağızında olacak hanımın mememi monte edeceğim artık ağzına neredeyse , gündüz yarım saatte bir uyanıyor uyuyunca , gecede taş patlasın en çok 2 saat uyuyor oda mıkır mıkır yarım saatte bir mızmızlanıyor uykusuzluktan deli oluyorum :KK30::KK30::KK30:

bebeğin kolik olbilir canım. bir araştır istersen.

benim oğlumda sürekli meme istiyor. doymak bilmiyor. 10 günde 1 kilo almış. çok yediği içinde gaz sancısı çok oluyor. kolik bebekler doymak bilmezmiş.
2 saat arayla emzir. ve arada saç kurutma makinesini aç. bu ses bayaa işe yarıyor.

slm arkadaşlar bende oğlumu 4 kasımda kucağıma aldım ama bu gün 22. günümüz olmasına rağmen göbeğimiz düşmedi ve bugün zıbının üzerinde noktalanma şeklinde kan görünce korktum birzdan doktora götürücem ama bu şekilde bi durumla karşılaşan oldumu hiç yada göbeği bu kadar uzun süre düşmeyen..?şimdiden teşekkürler.:KK43:

Selam güzel anneler ve yavruları,

Biz bugün 31 günlük olduk maşallah.. İlk defa dün gece çok zor geçti, kızım gece 23.30'dan sabah 06.00 ya kadar uyumadı sürekli aralıklarla ağladı.Dokuz gibi uyandı emzirip zorla uyuttum kucağıma alıp yatırdım ki sakinleşsin onbir gibi yine uyandı. Sürekli kucağımda ıh ıh diye sesler çıkardı içim gitti. uyanır uyanmaz sütüm olmadığı için mama verdik ve altını öyle bir pisletti ki kollarına, sırtına kadar kakası bulaştı.

öyle panik oldum ki sıcak suyun gelmeyeceği tuttu ve su ısıtmak zorunda kaldık, o panikle yavrumu çıplak çıplak beklettim sonra kakalı vücudunu kollarımla sardım üşümesin diye. neyse yıkadık şimdi sakince koltukta uzanıyor ve dalıp dalıp kalkıyor. uyuduğunu sandığım an da uykusunda ağlıyor. Acaba hasta mı , bir yeri mi ağrıyor ?

Allah'ım çaresizlik ne zormuş, konuşsalar şunu istiyorum , şuram ağrıyor deseler :KK43:

Hayırlısı ile zaman hızlıca geçse ve bebeğim derdini anlatacak kıvama gelse..

Herkese merhabaaa,
Ben kasım annesi olucaktım, kızım 38. hatada doğunca ekim annesi oldum. Biz 1 aylık olduk, topiği yeni gördüm çok beğendim, tüm annelere kolaylıklar dilerim, umarım güzel paylşımlar olur.
Yazmışken sorayım dedim: başlık ne kadar kullanılmalı?

valla canım ben hastaneden çıktım, eve geldik başlığı çıkardım hemen, sevmiyorum çünkü evin içi ideal sıcaklıkta zaten, çok şükür burun tıkanıklığı falan olmadı, ama dışarı çıkacağımız zaman takıyorum tabi, ama evde sürekli başı açık, ayrıca oda kumandasının derecesi de 20-20,5 derecede, ama ortam sıcaklığı daha fazladır sanırım çünkü böyle bile sıcak oluyor bazen, ben bebekleri çok sıcak ortamda büyütme taraftarı değilim zaten

X