2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar ben doğdugunda berı prıma premıum care kullanıyoru cokta memnunum
ben market alışverışımı onlıne yapıyorum ıstenılen beden yoktu huggıes organık pamuklu olanından aldım kullanan bı arkadaşım memnun sız ne duşunuyosunuz ne kullanıyosunuz azönce geldı bez ıyı gözukuyo ınşalla pişman olmam şidiye kadr pışık olmadık

bende huggies kullanıyorum :KK9: biz de hiç pişik olmadık ama primayı da hiç kullanmadım yani kıyaslayamam ama memnunum :KK3:

Altını kontrol ediyorum kuru ise ağlaması Altına bağlı değil diyorum. Gazını çıkarıyoruz yine ağlıyorsa ve kucağıma sakinleştirmek için aldığımda yanağım omuzum çenem dahil heryerimi emiyorsa aç diyorum. Zaten mama verdiğim gibi anında ağlaması dürüyor mutlu Mesut uykuya dalıyor.

cnm benım ya demek sebeı o ay sımdı bı arkadaşım aradı oda kk dan arkadaşım onda sut problemı vardı dr hap yazmış sut arttırıcı mutlaka faydasını görursun demış

ben market alışverışımı onlıne yapıyorum ıstenılen beden yoktu huggıes organık pamuklu olanından aldım kullanan bı arkadaşım memnun sız ne duşunuyosunuz ne kullanıyosunuz azönce geldı bez ıyı gözukuyo ınşalla pişman olmam şidiye kadr pışık olmadık

Canım ben de prima kullanıyorum çok memnunum pişik olmadık çok şükür. Bittiğinde eşim prima bulamayınca huggies organik senin dediğinden almış iki kere bağladık ikisînde de sızdırma yaptı battaniyesine kadar ya büyük geldi ya da sızdırma yapıyor anlamadım

Canım ben de prima kullanıyorum çok memnunum pişik olmadık çok şükür. Bittiğinde eşim prima bulamayınca huggies organik senin dediğinden almış iki kere bağladık ikisînde de sızdırma yaptı battaniyesine kadar ya büyük geldi ya da sızdırma yapıyor anlamadım

ay benımde en korktugum şey sızdırma prımada 1 2 kere yaşadık oda pıpıyı ne yöne koysak bılemedık ondan prımadan cok memnunum
pşiikte olmadık hıc
bıde aras cok cış yapıyo bakaım huggıeste durumlar ne olcak aslında bez degıştırme taraftarı degılım ama bebele markete gıtmeyı sevmıyorum onlıne yapıyrum alışverış olmaynca aldım

ay benımde en korktugum şey sızdırma prımada 1 2 kere yaşadık oda pıpıyı ne yöne koysak bılemedık ondan prımadan cok memnunum
pşiikte olmadık hıc
bıde aras cok cış yapıyo bakaım huggıeste durumlar ne olcak aslında bez degıştırme taraftarı degılım ama bebele markete gıtmeyı sevmıyorum onlıne yapıyrum alışverış olmaynca aldım

Canım bize öyle büyük de gelmediği halde sızdırma yaptı sabahı zor ettik hemen prima aradık. İkiside yenidoğan 3-6 kilo için prima da sızdırma hiç yaşamadık ama huggies bize uygun gelmedi biraz büyüsün huggiesi tekrar denicem sızdırma olacak mı bakalım.

Erkek bebeklerde kişi aşağı doğru olacakmış yoksa işediği zaman beline kadar gelirmiş. Bebekle alışveriş çok zor bizim alışverîşi ya eşim ya kardeşim yapıyor sağ olsunlar.

pşiikte olmadık hıc

:KK9: biz de o problemi yaşadık ama pipiyi düzgün koyunca o problem ortadan kalktı:KK1:
ben bağlayınca sızdırıyordu.kv bağlayınca hiçbirşey olmuyordu:KK1: en sonunda kv pipisini düz koyman gerekiyor deyince :KK1::KK1:
ben nerden bileyim erkek bebek altı hiç değiştirmedim ki ben:KK1::KK1:
öyle emiyor ki poposunun olduğu yere hiç çiş geçmiyor ön taraf kocaman oluyor :KK76::KK76:

Canım bize öyle büyük de gelmediği halde sızdırma yaptı sabahı zor ettik hemen prima aradık. İkiside yenidoğan 3-6 kilo için prima da sızdırma hiç yaşamadık ama huggies bize uygun gelmedi biraz büyüsün huggiesi tekrar denicem sızdırma olacak mı bakalım.

Erkek bebeklerde kişi aşağı doğru olacakmış yoksa işediği zaman beline kadar gelirmiş. Bebekle alışveriş çok zor bizim alışverîşi ya eşim ya kardeşim yapıyor sağ olsunlar.

bende 4 9 kg aldım cnm bakalım ne olcak ay en sınırıde gece olması uyku acılıyo ınsana usucek gıbı gelıyo pufffff

selam kızlar,
ay ne sevindim sizi gördüüme hankarcım bebeişin çok tatlı maşallah.

2 gündür oğlum hiç uyumuyor , şöyle derin uykuya dalamıyor , gazı varmış gibi ağlıyor , ama memeye gelince susuyor. hep memede kalmak istiyor doyduktan sonra gaznı çıkarmak için omzuma doğru alıyorum yerine yatırıncada hep mıkır mıkır uynıyor dolayısı ile bende uyuyamıyorum.kızlar uyku ve banyo çok süt yapıyor ama uyuyamıyoruzki.birde tırnaklarını kestinizmi bebeklerinizin nasıl kesicez korkuyorum ben kesmeye.

selam kızlar,

2 gündür oğlum hiç uyumuyor , şöyle derin uykuya dalamıyor , gazı varmış gibi ağlıyor , ama memeye gelince susuyor. hep memede kalmak istiyor doyduktan sonra gaznı çıkarmak için omzuma doğru alıyorum yerine yatırıncada hep mıkır mıkır uynıyor dolayısı ile bende uyuyamıyorum.kızlar uyku ve banyo çok süt yapıyor ama uyuyamıyoruzki.birde tırnaklarını kestinizmi bebeklerinizin nasıl kesicez korkuyorum ben kesmeye.

bende korkuyorum hep eldivenle geziyor :26:
kırkı bir çıksın diye kendimi avutuyorum ama mecbur kesilecek yani:KK50:

bende prima premium care kullanıyorum çok memnun kaldım , çok iyi emiyor , pişik fln olmadı çok şükür

selam kızlar,

ben kestim , emzirirken elini açıyorum , alıştı elinin açık olmasına aradan çıkarıyor bir iki parmağını gözünü yüzünü çizecek diye korkuyorum çok çabuk uzuyor tırnakları

ben kestim , emzirirken elini açıyorum , alıştı elinin açık olmasına aradan çıkarıyor bir iki parmağını gözünü yüzünü çizecek diye korkuyorum çok çabuk uzuyor tırnakları
nasıl kestin canım , düzmü kesicez direk , bir yerde de uzamasın diye süreki törpüleyin okumuştum.

canım çok cesaretlisi,n:KK55: hangi markanın makasını kullandın önerir misin? ben daha almadım da:KK1:

bebeğin kolik olbilir canım. bir araştır istersen.

benim oğlumda sürekli meme istiyor. doymak bilmiyor. 10 günde 1 kilo almış. çok yediği içinde gaz sancısı çok oluyor. kolik bebekler doymak bilmezmiş.
2 saat arayla emzir. ve arada saç kurutma makinesini aç. bu ses bayaa işe yarıyor.

canım sağ ol bunu bir araştırıp dikkat edeceğim çok kilo almadı ama normal gibime geliyor........ bazı bulgular var daha çok dikkat edeceğim :18:

biz tayinciyiz o yüzden bebeğe pek birşey almadık mobilya olarak.. ilk beşiğe bende bakmıştım ama bebek çok hareketliyse 2 3 ay sonra kullanamazsın gibime geliyor..benim sana önerim park yatak.. ben memnunum daha doğrusu.. hem sallanıyor hem hafif hem taşınabilir.. ister salonda ister odamda kullanıyorum bak istersen nette çok uygun şeyler var

canım benim kocaman büyüyen yatağım var aldık yani hani şöyle 6 aylık filan olana kadar idare etsin diye istiyorum ama bende senin gibi düşündüm düşebilirde çocuk :18:

Kızlar humana stıal tee kullanıyormusunuz ben bugun başladım sankı bıkaçgundur azalma var gıbı geldı suumde gercı aras huzurlu kakası ve cışde guzel ama bana doşulugu az gelıyo kullannalar fayda gösterdınızmı
su da olabıldıgınce ıcıyorum sızce bebk huzurlu ve aka cışte problen yok ben kendo kendımemı kuruntu yapıyorum

ben kullanıyorum canım ilk sütümü öyle getirdim hem erken hemde sezaryen olunca gelmedi süt tabi humana içe içe geldi , şimdide eğer az hissedersem hemen bir bardak içiyorum inan farkediyor göğüslerin filan acıyor :KK8:

canım çok cesaretlisi,n:KK55: hangi markanın makasını kullandın önerir misin? ben daha almadım da:KK1:

canım bende ketim tırnaklarını 2-3 kere emzirirken çıkartıyorum eldivenini elimi tutsun istiyorum , elimi tutunca çok hoş oluyor bizim bebedor ama ben çok memnun değilim güzel kesmiyor gibi :KK19::KK19::KK19::KK19:

maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar:
güzelliğe bak:nazar::nazar::nazar: ama ben şampiyona eldiven giydirmesem yüzüne ne yapar hayal edemiyorum:KK52::KK76:

sağol canım, biz de eldiven giydiriyoruz yoksa yüzünü gözünü her yerini çiziyor. burada da kıyafetlerini değişirken çekmiştim henüz eldieni giydirmemiştik.

selam kızlar,

canım cok sağol. bebek deli gibi meme aranırsa ve emerken de memeyi bırakıp bırakıp tekrar emerse bu durumda bebekte gaz olurmuş. uyku ve banyo dediğin gibi sütü arttırıyor ama ne uyku ne banyo artık bana lüks olan seyler, evde kusmuklu üstlerle dolaşır hale geldim. herşeyimi değişiyorum hopp bir daha en başa dönüyoruz. tırnaklarını ben emzirirken kız kardeşim kesiyor yoksa diğer türlü çok hırçınlaşıyor en sakin anı memedeki hali kızımın. olabildiğince derin olmamak kaydı ile kesiyoruz. incecik tel gibi olduğu için çok kesici tırnakları bebeklerin dikkatli olmak lazım.

bizim hem bebedor hem chicco var ikisinden de memnunuz.

Kızlar humana stıal tee kullanıyormusunuz ben bugun başladım sankı bıkaçgundur azalma var gıbı geldı suumde gercı aras huzurlu kakası ve cışde guzel ama bana doşulugu az gelıyo kullannalar fayda gösterdınızmı
su da olabıldıgınce ıcıyorum sızce bebk huzurlu ve aka cışte problen yok ben kendo kendımemı kuruntu yapıyorum
Humanayı bende kullanıyorum ama bende pek fark hissedemedim
Zaten ne yaptıysam da bi faydası olmadı
Bana da hep dolu değilmiş gibi gelio
Ne bİleyim kuruntu da yapıo olabiliriz
Ama ben her emzirmeden sonra aç die mama da veriorum

hankar benim oğlumda birkaç gündür böyle . emip uykuya dalardı , yatıncada 1.5 saat derin uyurdu şimdi emiyor kollarımda uykuya dalıyor yatağına yatırmamla uyanıyor , özellikle geceleri gözleri kapalı rüya mı görüyor anlamadım mıkır mıkır sesler , ağlar gibi inleme içim acıyor öyle yaptıkça , derin uyuyamıyor ve benide uyutmuyor dün gece hiç uyumadı :KK43:
Geçen hafta benim oğlum da aynısıydı hata bıraya yada diğer topiğe yazmıştım
Iykuya dalamıyor sürekli sesler çıkarıyordu
Acı çekiyor gibiydi
Başında bekleyip ağlıyodum ne oldu bu çoçuğa die
Bi tarafımı ağrıo nazar mı değdi kabus mu görüö die üzülüodum
Ama bi kaç güne geçti
Tam nedenni bilmiorum ama bizimki bu irkilmelerin ardında hep şidettli gaz çıkardı
Sanırım gazdan uyuuamıodu
Ama seni çok iyi anlıorum merak etme çok kısa sürede geçecek seninkide
selam kızlar,

Canım yukarda yazdım benimkide böyleydi merak etme geçicek kısa bi süre sonra
Bende tırnaklarını kestim
Hata uzadı bu akşam tekrar kesicem
Ben tırnak makası kullandım memnun kalmadım
Onun yerine normal makas şeklinde olanla kestim hem daha kolay oldu
diğeriyle etini sıkıştırcam die korkmuştum

Humanayı bende kullanıyorum ama bende pek fark hissedemedim
Zaten ne yaptıysam da bi faydası olmadı
Bana da hep dolu değilmiş gibi gelio
Ne bİleyim kuruntu da yapıo olabiliriz
Ama ben her emzirmeden sonra aç die mama da veriorum

Geçen hafta benim oğlum da aynısıydı hata bıraya yada diğer topiğe yazmıştım
Iykuya dalamıyor sürekli sesler çıkarıyordu
Acı çekiyor gibiydi
Başında bekleyip ağlıyodum ne oldu bu çoçuğa die
Bi tarafımı ağrıo nazar mı değdi kabus mu görüö die üzülüodum
Ama bi kaç güne geçti
Tam nedenni bilmiorum ama bizimki bu irkilmelerin ardında hep şidettli gaz çıkardı
Sanırım gazdan uyuuamıodu
Ama seni çok iyi anlıorum merak etme çok kısa sürede geçecek seninkide

Canım yukarda yazdım benimkide böyleydi merak etme geçicek kısa bi süre sonra
Bende tırnaklarını kestim
Hata uzadı bu akşam tekrar kesicem
Ben tırnak makası kullandım memnun kalmadım
Onun yerine normal makas şeklinde olanla kestim hem daha kolay oldu
diğeriyle etini sıkıştırcam die korkmuştum

cnm ben aslında cocukta ac olduna daır bışey hıssetmedım ama bıkaç gundur dolgunluk azaldı gıbı geldı başladım ama sankı bıkaç saat sonra sızlamaya dolgunlaşmaya başladı psıolojık kg alımı falanda guzel cocukta huzursuzluk olmadıgından mama vermek ıstemıyorum ancqak dr derse veırım

X