Kızlar humana stıal tee kullanıyormusunuz ben bugun başladım sankı bıkaçgundur azalma var gıbı geldı suumde gercı aras huzurlu kakası ve cışde guzel ama bana doşulugu az gelıyo kullannalar fayda gösterdınızmı
su da olabıldıgınce ıcıyorum sızce bebk huzurlu ve aka cışte problen yok ben kendo kendımemı kuruntu yapıyorum
Humanayı bende kullanıyorum ama bende pek fark hissedemedim
Zaten ne yaptıysam da bi faydası olmadı
Bana da hep dolu değilmiş gibi gelio
Ne bİleyim kuruntu da yapıo olabiliriz
Ama ben her emzirmeden sonra aç die mama da veriorum
hankar benim oğlumda birkaç gündür böyle . emip uykuya dalardı , yatıncada 1.5 saat derin uyurdu şimdi emiyor kollarımda uykuya dalıyor yatağına yatırmamla uyanıyor , özellikle geceleri gözleri kapalı rüya mı görüyor anlamadım mıkır mıkır sesler , ağlar gibi inleme içim acıyor öyle yaptıkça , derin uyuyamıyor ve benide uyutmuyor dün gece hiç uyumadı
Geçen hafta benim oğlum da aynısıydı hata bıraya yada diğer topiğe yazmıştım
Iykuya dalamıyor sürekli sesler çıkarıyordu
Acı çekiyor gibiydi
Başında bekleyip ağlıyodum ne oldu bu çoçuğa die
Bi tarafımı ağrıo nazar mı değdi kabus mu görüö die üzülüodum
Ama bi kaç güne geçti
Tam nedenni bilmiorum ama bizimki bu irkilmelerin ardında hep şidettli gaz çıkardı
Sanırım gazdan uyuuamıodu
Ama seni çok iyi anlıorum merak etme çok kısa sürede geçecek seninkide
selam kızlar,
ay ne sevindim sizi gördüüme hankarcım bebeişin çok tatlı maşallah.
2 gündür oğlum hiç uyumuyor , şöyle derin uykuya dalamıyor , gazı varmış gibi ağlıyor , ama memeye gelince susuyor. hep memede kalmak istiyor doyduktan sonra gaznı çıkarmak için omzuma doğru alıyorum yerine yatırıncada hep mıkır mıkır uynıyor dolayısı ile bende uyuyamıyorum.kızlar uyku ve banyo çok süt yapıyor ama uyuyamıyoruzki.birde tırnaklarını kestinizmi bebeklerinizin nasıl kesicez korkuyorum ben kesmeye.
Canım yukarda yazdım benimkide böyleydi merak etme geçicek kısa bi süre sonra
Bende tırnaklarını kestim
Hata uzadı bu akşam tekrar kesicem
Ben tırnak makası kullandım memnun kalmadım
Onun yerine normal makas şeklinde olanla kestim hem daha kolay oldu
diğeriyle etini sıkıştırcam die korkmuştum