2012 kasım annelerinin bebekleri

cnm yenı topiğin cok guzedl olmuş ellerıne sağlık haftaya perşembe ben de gidicem inşalla bende eklenırım listeye bebeişim gösterır cinsiyetınıde

kızın olursa şayet pembeli pembeli giydirirsin canım :34:
benim küçük kız pembe delisi ve elbise tam kokoş:51:
ah bide kir götürse:26:

hıııı ben orasını hiç düşünmemiştim. eşim beyaz giyor sorun olmuyor renk açıcı kullanabiliyorum ama pembe ? renkliler için domestos dökerim olmaz mı :)))

hıııı ben orasını hiç düşünmemiştim. eşim beyaz giyor sorun olmuyor renk açıcı kullanabiliyorum ama pembe ? renkliler için domestos dökerim olmaz mı :)))
olmuyor tatlım malesef bazen domestos bile ağartabiliyor pembeleri
alındığındaki gibi tatlı pembeliği kalmıyor birde sıpam taktığı elbiseye takar o iyiden iyiye kötü oluyor sürekli yıkanmaktan

maşallah ne güzel öğrenmişsiniz. benim kuzu toplamış bacaklarını çekmiş karnına doğru göremedikk:18:
ALLAH sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah. en önemlisi bu tabi.

3 hafta bekletecek beni kuzum yaaaa:18:.

bende öğrenir öğrenmez yazarım inş

maşallah ne güzel öğrenmişsiniz. benim kuzu toplamış bacaklarını çekmiş karnına doğru göremedikk:18:
ALLAH sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah. en önemlisi bu tabi.

3 hafta bekletecek beni kuzum yaaaa:18:.

bende öğrenir öğrenmez yazarım inş
geç olsun da güç olmasın canım bekliyoruz haberini en kısa zaman da:34:

doğum tarihi 1 kasım
isim : henz bulunamadı
prensesimizi bekliyoruzz

doğum tarihi 1 kasım
isim : henz bulunamadı
prensesimizi bekliyoruzz

Adı: Esraa86
Yaşı:26
Yer: istanbul
Kilo: 72 (şuanki) hamiş kaldığımda 69du :34:
Sat:30.01.2012
Doğum tarihi: 6.11.2012
İsim::26::26::26::26:

anne : BENİM !!
Kilo : 63 / Şuan 58,5
Sat: 15.01.2012
Muhtemel Doğ.Tar.: 05/11/2012
İsim: ALİ BERKAY
Son Durum: MİNİK YAVRUMU TÜM BENLİGİMLE BEKLİYORUMM

dün doktordaydık kızlar oğlumu gördüm. elini kafasının arkasına atmış yan gelmiş yatıyordu. doktor amca uyandırınca sinirlendi tekmeler, yumruklar havada uçuştu:) çok çirkin benim kuzum ya suratsız oğlum:) minik suratlı koca ayaklı bir bebek dedi doktor:) 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapacak, bugün 3lü test için kan vereceğim. benim 2li testim 2 haftadır doktorda olduğu için B-Hcg yi bilmiyorum.36,8 merak edenler için. 1 ay önceki ultrason fotosunu da koydum dünkünü de:) bakın bakalım çatık kaşlı oğlumu nasıl bulacaksınız. bu arada ultrason resimlerini hangi başlığa koyuyorduk biriniz linkini verin bana bulamadım:) $1.webp$3.webp

Son düzenleme:
dün doktordaydık kızlar oğlumu gördüm. elini kafasının arkasına atmış yan gelmiş yatıyordu. doktor amca uyandırınca sinirlendi tekmeler, yumruklar havada uçuştu:) çok çirkin benim kuzum ya suratsız oğlum:) minik suratlı koca ayaklı bir bebek dedi doktor:) 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapacak, bugün 3lü test için kan vereceğim. benim 2li testim 2 haftadır doktorda olduğu için B-Hcg yi bilmiyorum.36,8 merak edenler için. 1 ay önceki ultrason fotosunu da koydum dünkünü de:) bakın bakalım çatık kaşlı oğlumu nasıl bulacaksınız. bu arada ultrason resimlerini hangi başlığa koyuyorduk biriniz linkini verin bana bulamadım:)Eki Görüntüle 424606 Eki Görüntüle 424607
çatık kaşlı oğluşunu yesinler canım ama nasıl ttalı çıkmış öyle sağlıklı sekilde doğar inşşş
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-bebislerinin-ultrason-goruntuleri.html
topic burda

kilo:61
sat:26 ocak
meleğim:prensesim olacakkk
isim:zeynep ama yanına 2.isiim arıyoruz
d.t:03.11:2012

Back
X