Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızın olursa şayet pembeli pembeli giydirirsin canım
benim küçük kız pembe delisi ve elbise tam kokoş
ah bide kir götürse:26:
olmuyor tatlım malesef bazen domestos bile ağartabiliyor pembelerihıııı ben orasını hiç düşünmemiştim. eşim beyaz giyor sorun olmuyor renk açıcı kullanabiliyorum ama pembe ? renkliler için domestos dökerim olmaz mı :)))
geç olsun da güç olmasın canım bekliyoruz haberini en kısa zaman damaşallah ne güzel öğrenmişsiniz. benim kuzu toplamış bacaklarını çekmiş karnına doğru göremedikk:18:
ALLAH sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah. en önemlisi bu tabi.
3 hafta bekletecek beni kuzum yaaaa:18:.
bende öğrenir öğrenmez yazarım inş
kasım annelerinde çin takvimi tutuyor gibi:26:
ekledim prensesinidoğum tarihi 1 kasım
isim : henz bulunamadı
prensesimizi bekliyoruzz
:103::118::126::129:Adı: Esraa86
Yaşı:26
Yer: istanbul
Kilo: 72 (şuanki) hamiş kaldığımda 69du![]()
Sat:30.01.2012
Doğum tarihi: 6.11.2012
İsim::26::26::26::26:
çatık kaşlı oğluşunu yesinler canım ama nasıl ttalı çıkmış öyle sağlıklı sekilde doğar inşşşdün doktordaydık kızlar oğlumu gördüm. elini kafasının arkasına atmış yan gelmiş yatıyordu. doktor amca uyandırınca sinirlendi tekmeler, yumruklar havada uçuştu:) çok çirkin benim kuzum ya suratsız oğlum:) minik suratlı koca ayaklı bir bebek dedi doktor:) 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapacak, bugün 3lü test için kan vereceğim. benim 2li testim 2 haftadır doktorda olduğu için B-Hcg yi bilmiyorum.36,8 merak edenler için. 1 ay önceki ultrason fotosunu da koydum dünkünü de:) bakın bakalım çatık kaşlı oğlumu nasıl bulacaksınız. bu arada ultrason resimlerini hangi başlığa koyuyorduk biriniz linkini verin bana bulamadım:)Eki Görüntüle 424606 Eki Görüntüle 424607