hmm anladım canım oyle bsıey duymustum hatta sabah esımle arabada konusurken az fılan gıbı dıye o zaman kızdır dedı ve benım testte cok net cıktı dedıgın gıbı yaa saglıklı olsun tabı de ben kız ıstıyoduuumm:84:Canım bence gayet iyi deger ya çünkü bi de ilk zamnaalr cok hızlı buyyolar
ama sonradan buyume yavaslıo buyume yavaslaınca beta hcg artısı da eskısı gibi olmuyo
bu yondend e dusunursek gayet ıı geldı bana ben de ılk bebegımde reglım 11 gün gecmıstı
bebegğim 5-6 haftalık flndı bende de 10481 cıkmıstı kıyaslarsak gayet ıı bence :) için rahat olsun :)
bi de genelde yuksek olunca beta erkek derler biliyo muydun bi doktorun bu konu üstünde çalışması
var hatta cidden de cok kısıde tutan bi olay kızlarda buyume de yavas oluyor beta hcg
de düşük oluyor ama kız bebek erkek bebekten daha kolay tutunuyormuşş :) ya da Allah
korusun düşük tehlıkesi olursa kız bebek daha ınatcı cıkıomus yanı :)
hatta genelde kız bebek testte çok gec cıkar :) yada silik çizgi çıakr :) erkek net :)
günaydin kızlar dunya kadinlar gunumuz kutlu olsun.ben dogum iznimde oldugum icin sabah gec kalkabiliyorum ama inanin yetmiyo ogleden sonra basimi kaldiramiyorum.ne gicik bise bu carsiya cikasim bile gelmiyo.bi 3 ayimiz bitse sonra cok rahat insallah.bu arada 15 marta randevu aldim umarim hersey yolundadir.beklemek cok zor.hepimizin bebislerini allah korusun insallah![]()
saol canım senınde kutlu olsun

bız<de 14 unde gıdıcez ıns