Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim miinik kesemiz göründü ama bakmak isterse diye sorayım dedim .. sağolun kızlar..
ben ilk kez gidicem tatlım ilk kez tanışacam meleğimle inşallah sağlıklıdır şu kasık ağrısı bozdu moralimi korkuyorum![]()
canım söyledinmi daha önce bilmiyorum ama kaç hafta kaç günlüktünüz gördüğünüzdee?![]()
bizim miinik kesemiz göründü ama bakmak isterse diye sorayım dedim .. sağolun kızlar..
Kızlar bende cumt. gideceğim kalp atışları duyulur inş. yaa alttan muayene düşüğe sebep oluyor diyenler varben alttan muayene ettirmeye korkuyom etmeye kalkarsa ? siz bişiler biliyormusnuz ?
slm kızlar![]()
çok sevındım canım ne güzeell :) :) :) aldınmı ultrasıon resmını :)
haytrı canım yok öyel bişey hatta alttan muayene cogu kez olabılecek riskleri
gögmek acısından en ıyısı mesela yumurta dolenıo dielimki dış gebelık olduysa
alttan bakamdan mumkun değil göremez dış gebelık mı değil mi görtemeyıcne de bebek tüpte
büyümeye devam eder bu sefer tüp fln patlar Allah korusun etraf böle vaklalarla dolu canım
hiç korkma alttan bakmanın bi zararı yok :)
slm canım hoşgteldın :) naısl durumlar
canım ya bende grip başladı ama işe gelmem lazımdı bu arada bende muhasebeciyim ....:)
evet aldım tatlım ilk resmimiz :) yavrumu ilk görüşüm yalnız kızlar çok heyecanlıydımm
o zaman bakmasında fayda var..
canım ya bende grip başladı ama işe gelmem lazımdı bu arada bende muhasebeciyim ....:)
Ay benim eşim hemen usg resmini aldı buzdolabına yapıştırdı,bi de diyor ki "ayyynı ben"
Yazık ya bu erkeklere bizden daha hevesliler valla
Bu arada benim dr um folic asit vermedi.Kendisi kendi çapında ünlü ve de kaliteli bir dr
Genelde tedaviyle hamile kalan veyahut sorunlu bir şekilde gebe kalanlara öneriyorum.Senin kullanmana gerek yok dedi...
Benden önce doğum yaptırdığı arkadaşlarım var onlara da vermemiş...
eheheh :) canım ınsallah kolalrını bacakalrını fln buyudgü zmanda goruursn
o zmanaar çok manyak oluyoalr yaaa
ben de aldım resmını yatın getırım de eklerım topiğe :)
Ay benim eşim hemen usg resmini aldı buzdolabına yapıştırdı,bi de diyor ki "ayyynı ben"
Yazık ya bu erkeklere bizden daha hevesliler valla
Bu arada benim dr um folic asit vermedi.Kendisi kendi çapında ünlü ve de kaliteli bir dr
Genelde tedaviyle hamile kalan veyahut sorunlu bir şekilde gebe kalanlara öneriyorum.Senin kullanmana gerek yok dedi...
Benden önce doğum yaptırdığı arkadaşlarım var onlara da vermemiş...
slmkızlar
beysal düne kadar benimde oldu kasık agrılarım hatta gece uyurken bile rahatsız etti ama çok şükür dün yoktu apğrım..sanırım ilk günlerde oluyor o ağrı
eheheh :) canım ınsallah kolalrını bacakalrını fln buyudgü zmanda goruursn
o zmanaar çok manyak oluyoalr yaaa
ben de aldım resmını yatın getırım de eklerım topiğe :)
Getir sen koy bakalıminş. canım benm hepimiz görürüzz çok merak ediyorumm ilk gebeliğim ilk bebişimm
ay kız ciddimisinaynı ben mi diyor birde ay yazık ne güzel hevesli işte
![]()
Ay kızlar meraktan çatlıyorum banada verirler mi yarın resmini biz resmimizi göstererek babanemize sölicez daha haberleri yok onların ilk torunu benimse ilk bebeğim olacak inş.....