- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
biraz daha sure gecsinde oyle yapiim dedim cnm yaa:)))
aaa cnm ayniyiz bnm 25 ocak sat ama gec dollenme oldu :) 8 inde yumurtlamam gerekiodu subatin ama 18 subatta yumurtladm ovulasyon testi yapiodm ordan emin oldm degerim pazartesi 252ydi haftaya gitmeyi dusunuyorum bakalim artk:) hayirli olsn cnm seninkide:)
merhaba canım hayırlı uğurlu olsun inşallahh Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsinn

canım bazıalrı alttan bazıalrı ustten bakıo geneklde ustten bakıpta göremezlerse alttan bakıloalr
ben gittiğimde 3+6 dım doktorum gozukmez ustten alttanj bakalım dedi hoş aklttanda gozukmeyebılrı dedi
ama gördük çok şükürr :) ultrason aletının kalitesıde bu konuda cok önemli yanı goremezsenzı aman
göremedık die panikyapmayın :)
hoşgeldın canımm Allah bağışlasın ıkısınıde ıonsallah eeklıyorum listemzıe :)
hoşbulduk canımm çok teşekkür ederimm Rabbim sanada sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sorunsuz gebelik olsun inşallahh bu arada yaşım 31 istanbuldayım sanırım eksik bilgi vermişim
canım çok çok çok gecmıs olsun ben de ılk bebegımı düşürüp ıkıncıye hamıle kalınca bana aspirin başlatmıstı
doktorum kanamalarım lekelerım fln oldu ama bebegım ıyıdı sağlıklıydı sonra doktor tehlıkeler gectı
içmesende olr dedi yine de arada içiodm ama 7. ayda kaybettım bebegımı yıne de...ben de doktoruma kendım sölemiştim
ilki düştü ıkıncısı ıcın aspirin kullanmamın zararı var mı die yok kullan yazayım receteye demişti ve yazmıstı en azından bi önlemdir
doktoruna sor canım o da desteklıycektır diye düşünüyorum...işte o ıkıncı bebegımı de kaybedınce arats yapıldı kan pıhtılaşması
varmış bende şimdi hergün iğne kullanıyorum doğuma kadar kullancaz ınsallah bu sefer sağlıkla kucaklarız
canım içini ferah tut :)
canım ben sabahları çavdarlı veya kepekli sandviç ekmeğinin içine (bimde satılanalrdan alıyorum) peynır ve domates koyuyorum
çayla beraber yıyorum kahvaltı olrk yetıyor....haftada ıkı gun ıse ekmeğin içine haşlanmış yumurta koyuyorum
sabah kahvaltıya başlamadan bi kaşık pekmez yıyorum :) iş yerınde yıyecegım herseyı hafta bası getırıyuorum
haftasonu kapları eve göütüryorum böle bi düzen kurdum :)
sonra saat 11 de bi avuc badem-ceviz veya fındık su an bademım var benım sonrasında ceviz alıcam
öğle yemegınde çorba ve 1 dilim ekmek ve yeşillik
saat 15,00 gibi 1 adet meyve saat 18 gibi akşam yemeği sabah çorba yedıysem akşam sebze yemegı yıyorum
saat 21-22 gibi de sütümü içiyorum sonrada yatıyroıuz zaten :)
ben ekmeklerımı çavdar alıyorum ve öle tüketıyorum siz belkı daha cok yersınız ama doktorum bana kılo alman risk
dediği için diyete yonelık bir yeme takıbı yapıyorum canım bişey cekınce yıyorum ama ölçülü bulantım henüz çok şükür yok
bir de gun ıcınde bol bol su ıcıyorum su çok önemli :)
bunalrı yıyınce acıkmıyorum gayette ıyı doyuyorum ama doktorumunda dediği gibi bazı hormonalrın anı yukslemesı düşmesi
sonucu açlık hıssedebılırsın bu oyunlara gelme gebelıkte en riskli şey kilo hem bebek hem anne için dedi
benım zaten riskli bi gebelık gecırdıgım için kiloma dıkkat edıyorum ıyıkı hamıle kalmadan 10 kg vermısım :) 5. aya kadar bi 5 kg
daha verırısem çook güzel olucak :)