2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Arkadaşlar merhaba,

7 aylık bir bebek annesi olarak bu heyecanları günleri çok yakından biliyorum.
Allah hepinize bebeklerinizi sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Siteden uzak kaldığım su birkaç ayda minik bebeklerimizin doğumlarında ya da doğum günlerinde gelen misafirlerimize hediye etmek için küçük sevimli rengarenk kokulu sabunlar yaptık.
Odalarını süslemek için de kullanabilirsiniz.
Dün limangoda satışa cıktı.
İlgilenenler için link aşağıda.

http://kids.limango.com.tr/shop/index.php?cID=16961&c=67111&s=0&allproduct=0

Günaydın,

Yeni bir gün nasılsınız kızlar vucudunuzun tepkileri ne durumda? geçen hafta kasık ağrılarım öyle çoktuki şimdi alıştım galiba artık ağrılara sızılara. mide ağrım oluyor işte acıktığımda ya da midemi tekmelediğinde..
akıntım var kıvamlı ve sarı her gün 1 defa ve cok fazla geliyor.
parmak ağrılarım var hala.
gece 5 defa lavaboya kalkıyorum, uykumu alamıyorum hiç.
bende durum böyle.
sizlerde durum nasıl?

Son düzenleme:

ahh ahhh zarla zorla uyuyup sersem gıbı uyanmak bu olsa gerek bu sabah yataktan kalkarken şeyımı gece kesmşler de ben duymamışım gıbı acısıyla yataktan kalkarken cnımı cok yakıo acısını anlatamıorum saga donuorum elıyle ıtıo sola donuorum ordan da elıyle ıtıo sırt ustu yatıorum sabaha kadar sırtlarım agrıoo pufffff nzaman dogcakk bu bebekler yaaaa cok yordular bızı dımı amaaa daha şmdıden .......
sarı akıntı bende de cok war ıdrar testı yaptrdı ıltıhap cıktı bol su ıc dedı dr dogumla alakalı deıl dedı bol su ıc snde tarcın

hep aynı sıkıntılar valla bende de zaman geçmek bilmiyor sanki birde :) sea sen dün kontrole gidicem demiştin hayırlı bişey söyledi mi doktorun?

selamlar ,
ben de 13 kasım salı günü epidural sezaryanla bebeğimi kucağıma aldım. Allaha şükür iyi geçti. 3. 150 gr. 50 cm boyunda doğdu.dünyanın en muhteşem varlıkları bunlar. allah bekleyenleri de kolayca kurtarsın inşallah

canım su içiyorum. hatta geceleri çok fazla wc yaptığı içinde sinir oluyorum, uykum çok kesintili, sersem gibiyim. hamile tüm arkadaşlarımın son 1 ayda çok fazla akıntı şikayetleri vardı bana çok fazla dile getiriyorlardı şimdi bende de olunca bunu doğumun yaklaşmasına verdim.. benim gerçi normal zamanda da akıntılarım hep oluyor ama şuanki kadar fazla değil zaman zaman ve az az daha beyaza yakın oluyordu.. doğumdan sonra eğer akıntım hala sarı devam ederse doktor sanırım müdahale edecektir.

ben de sola ya da sağa yattığımda çok rahatsız oluyorum özellikle sola yattığımda ayaklarını sağ kaburgalarıma geçiriyor. çapraz ya da sırt üstü yatıyorum.

kızlar günaydın :) o son günlerinizin tadını çıkarın valla. rabbim hepsini unutturuyo . ikinci bi doğumdan korkmuyorum mesela ben. tecrübe kazandım çünkü. ve kendinizi dinlemeyin akışına bırakın kafanıza takmayın bebeğinize odaklanın onunla konusup rahatlayın. siz stres yaparsanız o da strese girer. içerde muhteşem bi güzellik sizinle buluşmayı bekliyor.size muhtaç biri doğar doğmaz göğsünüze yapıştırın bi daha bırakmayın kokusunu içinize çekin herşeyi o an unutacaksınız sadece o anı sabırla bekleyin.tadını çıkarın. bunların hepsi tatlı zorluklar göreceksiniz:) ve allaha şükredin ki bi evladınız olacak o duyfuyu size bahşetmiş mevlam sakın isyan etmeyin hayırlı güzel sağlıklı mutlu doğumlar hepinize...

merhaba kızlar...

bebeişlerle ilgilenmekten buraları çok boşladık :) eminim düzenimiz oturunca hepimiz tekrar burayı hareketlendireceğiz inşallah...

çok şükür biz iyiyiz, kızım da iyi... gaz problemi yaşıyoruz, onu da adaçayı yağı, bol masaj, fitil ve yüzüstü yatarak biraz daha hafifletiyoruz çok şükür.

emme problemimiz yok ama benim göğüs ucu ağrılarım hala geçmedi

neyse kızım uyanıyo görüşürüz bi ara :) :)

hep aynı sıkıntılar valla bende de zaman geçmek bilmiyor sanki birde :) sea sen dün kontrole gidicem demiştin hayırlı bişey söyledi mi doktorun?

gttım cnm gttım hıc bı sıkıntı yok cok şukur 10 gun daha beklerım dedı snra sunı sancıyla yaparız dogumu dedıı bende sunı sancıdan cok korkuorum inş kndılıgınden gelır bu hafta sancımmm

aynen cnm sırt ustu yatncada sırt agrısı oluo cokkk

amin cnm aminn ben cektıgım acılardan sıkıntı etmıorum aslın ama dogsaydıda ne bılım oturamamam dogum yaptıgım ıcın olsaydı yada yatıp kalkamamam hanı dogum yerım acıo derdım daha dogurmadan bu acıları cekmek zoruma gdıo bnm bebegıme kavuşunca emınımkı bende unutucam herşeyı zaman gecmek bılmıyor dr umda dıyo acele etme yaa gunu tamamlar belkı her bebek erken dogccak dıe bışı yokkı dedı bende daha bışı dıyemedım ne dıım adam da haklı hakkımzda hyrlısı artıkkkk

canım bende aynı durumdayım kasık ağrılarım çok fazla yatamıyorum dönemiyorum kalkamıyorum artık.yeşilimsi akıntım çok oluyor.çok sık lavaboya gidiyorum ve parmaklarımdaki uyuşmalar arttı. demekki bunlar normal.inşallah bebeklerimize kavuşunca hepsini unuturuz.pazartesi saat 12:30da alınacak bebeğim çok heyecanlıyım:)

ayy canım ne güzel oyuncak gibi oynuyorsun bebeğinle, biz de bir sağ salim kavuşsaydık hala beklemedeyiz, takvimim kapancak yakında, bu çocuğun geleceği yok

slm kizlar
uyku tam bir iskence oldu benim icin kilolu oladigim halde saga, sola donmekte cok zorlaniyorum wc derdi hic cekilmiyor zaten.

Dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum bir omur boyu bebekleriyle saglikli, mutlu yasasinlar insalah :)
Bizde sag salim bebeklerimize kavusuruz Allahin izniyle cok az kaldi..

bu kadar aynı şikayetlerin olması demekki normal,bendede geçen haftaya kadar sarımsı akıntılar olmuştu bu hafta daha kıvamlı ve beyaz akıntılarım var,doktorum normal olduğunu söyledi... parmak ağrılarım had safhada ellerimi artık tam kapatamıyorum,bunun için baya endişelenmiştim ama sanırım bundada endişe edicek bir durum yok,artık uykular şimdiden düzensiz ya tuvalet sıkıştırıyor yada zaten dönerken(dönmeye çalışırken daha doğrusu) hep uyanıyorum, bel ve sırt ağrılarım hamileliğimin başından beri var,artık o ağrılar benle özleşti..
ama ne olursa olsun yinede bu songünlerin tadını çıkarmaya çalışıyorum,eşimle daha çok vakit geçirip,uzun bir süre yapamıyacağımız özel şeyler yapmaya çalışıyorum(sinema vs)

cnm nasıl geçecek bu şey ya.çok canım sıkılıyor.annem ben sana doğum yaptığımda bende de oldu ama sonra kendiliğinden geçti" diyor.inşallah bizimki de öyle kendiliğinden geçer.çok sinir bozucu bi görüntüsü var (

Merhaba Kızlar,

Mervecik_20 ve merveover dün doğum yaptılar.. İkiside sezeryan oldu doğum hikayelerini toparlanınca yazarlar sanırım..

Bende günü dolup bekleyenlerdenim... 17 Kasım c.tesi günü sabah 8:30'da sunni sancı ile doğurtmayı deneyecekler.. Dua edin sağsalim çıkalım doğumdan.. Çok stres yaptım çünki... :18::18::18:

Bekleyen tüm annelerin allah yardımcısı olsun

canım inşallah bir avazda kurtulursun, suni doğumu daha kısaltıyor biliyorsun, seninle aramızda 3 gün vardı sanırım, ben de yarın doplere giricem bi sıkıntı görürse o gün suni ile doğumu başlatcaklar yoksa pztesi günü, çünkü benim pazar doluyor günüm

ayy inşallah kısa sürer.. Zira son günlerde duyduğum ve şahit olduğum doğum hikayeleri pek iç açıcı değil, korktum sanırım :18::18::18:
Benim BDT Bugün doldu aramızda 3 gün varmış.. Allah yardımcımız olsun canım ama doktorlar artık 2 gün en fazla 3 gün bekliyorlar artık çok fazla bekletmiyorlar..
Dün çatı muayenesi oldum acayip canımı yaktı.. Sanırım etkilendim rüyama girdi.. Neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık

canım bol bol olumlu düşünmeye çalış, negatif şeylere kulaklarını kapat, pozitif doğum hikayeleri mevcut internette onları oku bol bol, doğuma ister sezeryan olsun ister normal ne kadar pozitif girersen o kadar daha az canın yanıyor artık ben buna inanıyorum, inşallah güzel hikayeni okuruz burda, dediğin gibi doktorlar çok bekletmiyorlar artık, benim de en geç pztesi 40+1 deyken doğurtulcak herhalde, tabi o zamana kadar gelmezse, belli mi olur belki bu gece sen de sancılanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…