2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

coynes bende hala tık yok cnm bugun kontrolum wardı ama dr um son 10 gun artık dedı olmazsa ustune 3 gun daha beklerım snra sunı sancıyı verırım dedı :))) bakalım ınş bu hafta gelır kızım :)

kızlarr benim sancılarım başladı. normal doğum olcak bi aksilik çıkmazsa. doğum yapmış anneler lütfen bna bişeyler yazın içiimi rahatlatın.. .çok ihtycım var lütfen

sevalllll okuuuuuuuu :))

Sea canim nerelerdesinnnnn ?

asyaa burdaym cnm gırıp cıkıorum bel agrım oldugu ıcın fazla oturamıorum pc başında bugun kontrolum wardı dr um 10 gun ıcınde olmazsa 3 gun daha beklerım snrada sunı sancıyı verırım dedı :)) kızımda kg almamış bu hafta 3 kg de boyu uzamış sadece 52 cm olmuş maaşallahh bakalım sen nyaptın gttınmı kontrole ?

merhaba canım maşallah sana da bebişşine de...
ben de normal doğumu bekliyorum bakalım beyimizin keyfi ne zaman gelirse artık...
çatı muayenesi oldum bugün 10 saniye sürdü, hiç acımadı kasılmamak en iyisi zaten.bebekten önceki kontrollerden aklımdaydı yoksa canın yanıyor.normal doğum için müsaitsin bebeğin başı olması gereken yerde ve 1 cm açıklık var dedi doktor.bu 1 cm açıklığı duyunca doğum 1- 2 güne olabilir sandım ama doğumun belirtisi değilmiş, belirsizlik devam ediyor.kontrolden sonra kanama falan olmadı sadece akıntım koyulaştı biraz.bebişim 37+5 te 3kilo 350 gr ve 52 cm haberler bu kadar kızlar

gözünüz aydın ...bebeğine de sana da bol bol sağlık diliyorum :) zor bir doğum olmuş gerçekten iyi dayanmışsın sancılara sonunda normal doğum olmasına da ayrı sevindim...

sen doğum koçu olmalıymışsın cidden aklımdaki en iyi örnek sensin :) gittikçe artıyor cesaretim sayende... umarım açılmalarımız hızlı hızlı ve dayanabileceğimiz sancılarla olur.

Yok yok sen merak etme en gec haftaya kucağında bil Allah'ın izni ile :) 3 kilo gayet iyi merak etme 3 olsalar yeter diyorduk ya hep yeter cok sukur..ben İyiyim cuma gideceğiz Dr a bekliyorum heyecanla :)

sen doğum koçu olmalıymışsın cidden aklımdaki en iyi örnek sensin :) gittikçe artıyor cesaretim sayende... umarım açılmalarımız hızlı hızlı ve dayanabileceğimiz sancılarla olur.
inşallah canım. 5 dk da bir sancın olursa git hastaneye. boşuna oralarda bekleme. evi,nde rahat rahat çek sancını. ben evde çektim sancımı . hastaneye gittim yürüyerek 11 de 11 bucukta doğumhaneden çıktım kızımla. tekrar söylüyorum doğurmak vs ve o ıvırzıvır işlemler anlık bişey dikiş kesi falan. hiç duymuyosun onları . en önemli atlatmanız gereken yer sancı kısmı. açılma olması için mecbur o sancı oluyo işte. ıkınma faslı hiç zorlamıyo seni orada acı falan hissetmiyosun.kesi yi hiiç duymuyosun . dikiş ise normal iğne batar gbi işte. oda çarçabuk oluyo bitiyo. sancı bende resmen belimi kesiyolar gbi hissettim son anlara doğru kopacak gbi giriyo biraz kalıyo kalıyo devam ediyo sıkıyosun dişini kıvranıyosun sonra geçiyo ohh bi rahat nefes alıyosun . sonra bi daha aynı şey. bu kısım zor işte tek. allhım bi an önce doğum olsun bebeğim çıksın rahatliim sancım bitsin diyosun zaten.size bunları yazarken kızmın yuzune bakıyorum.iyikide normal doğurmusum. onunla birlikte başardık biz bu işi ve kendimi kahraman gbi hissettim. ebe hiç zorluk çıkarmadın dedi çok kolay rahat bi doğum yaptın dedi. keşke herkes senin gbi olsa dedi.sadece ıkınman gelince ıkın o masada yapman gerek bu nefesin kesilene kadar ıkın ıkın ıkın veee oldu bitti. bi bakıyosun bebeğini giydiriyolar. sen rahatlamış bi vaziyttee ölece bakakalıyosun onları izliyosun. ve o güzellik benimmi diyosun. allahım herkese yaşatsın bu duyguyu harika bi duygu harika :)))

iyi geceler kızlar bende kasım annesi olcm allah izin verirse burayı hep takip ettim ama yazamadım bir türlü 38+3 teyim 3 düşükten sonra ilk bebeğim olacak inş dr bu cuma sezeyanla alalım bebeği bu bebek kıymetki bir bebek riske atmayalım dedi ben normal doğum çok istiyorum dr çatımın normal doğum için müsait olmadığını ama bebek küçük olduğu için yapabilirsin ama zor olur dedi sizce ne yapmalıyım kendimi hep normal doğuma hazırlamıstım cok kararsızım beklesem mi diyorum ben doğumdan korkmuyorum sadece bebeğime birşey olmasından korkuyorum sanırım normal dogumun her anı da yasamak istiyorum konusmaya ihtiyacım var

canım doktoruna guvenmen cok onemli elbette, bunu sen bızden daha iyi bilirsin ama doktorun genelde nasıl biri sezeryancı tabir ettiğimiz doktorlardan mı? yani 3 düşükle bu bebeği kıyaslaması çok saçma geldi, elbet kıymetli ama düşükle bu bebeğin sezeryanla alınmasını gerektirecek bi durum olması arasındaki bağlantıyı çözemedim, çatın darsa açılman yoksa olabilir elbette sezeryan, benim arkadasımın da 3-4 tane düşüğü ve kurtajı oldu ama sağ salim geçen pazar normal doğurdu, dediğim gibi doktorunun kandırmasına izin verme sadece, sezeryan sonucta bir ameliyat ve ilk doğumunsa bundan sonra hep sezeryan olucaksın demektir, yine de karar senin tabi

Kızlar yone gece ve yataktan şuam eşim yanmda uyuyr bende gr uyku yok kısmda sagdan sagdan ıttırıo cinmi açılıyor bakalım nası uyucam

gece yatarken sabah uyanmayı iple çekiyorum :)
birazdan uyicam
benim kızımda bugün çok hareketliydi bir ara, aşağıya fena baskı yapıyor hareketli olduğunda
bel ağrım yok ama kızlar

evet canım ilk doğumum aslında biraz sezeyanci açılmam yok ben istemiyorum çatımın dar olduğunu sonra sancıyı çektikten sonra yine dönebeliriz sezeyana dedi,kafam çok karıştı bugüne kadar hersey cok güzel cok kolay doğurursun diyen kadın seni sezeryana alalım dedi bebek oksijensiz kalabilir dedi ama bu risk bütün normal doğumlarda yok mu acaba baska dr a da mı gözüksem diyorum ben sezeryan olmak istemiyorum sanırım yanıtladığın için çok tesekkür ederim rabbim bütün bebek bekleyenlere sağ salim kucağına almak nasip eylesin inş herkese saglıklı sıhhatli uzun ve güzel ömürlü evlatlar nasip etsin

Günüm cuma günü doluyo. Dr. kontrolüm ve nst var cuma günü. bakalım umarım açılma ve sancı çıkar. yoksa dr.um beklemeye devam edicek.ilk kızımda 41. haftada dr. müdahelesi ile doğdu bu da öyle olacak gibi. gelmeye hiç niyeti yok dişleri çıkıpta gelicek diyorum doğumdan korkum yok ama biran önce de olsun kızımı kucağıma alayım diyorum. şu mübarek gecede Allah dualarımızı kabul etsin.Belki bu gece hicri yılbaşında gelir dedim ama tık yok beklemeye devam.Allah doğum yapacak ve bekleyen arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip ettirsin.

amin canım, imkanın varsa başka doktora da görünebilirsin elbet, bazı insanların gerçekten çatısı dar oluyor açılması olmuyor, zor doğum olsa da doğuruyor bir şekilde, tabiki bebek strese girebilir, kalp atışı yavaşlayabilir bunlar da olabilir, benim demek istediğim sadece doktorun seni kandırmasına izin verme, hakkında hayırlısı olur inşallah

offf pöff püfff ve de üffff

bir gebeşin sıkıntısını dinlediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…