valla aynı şeyleri düşünen ne kadar insan varmış bendee akrep burcu olmamasından yanayım çok istiyorum hattaama dediğin gibi ağrılar dayanılır gibi değil Allah yardımcımızolsun kızzzz :))
ay bende öle dıodum hep
37 haftalık olunca bıanda oldu terazı
Merhaba kızlar,
allahın izniyle bende oğluma kavuşanlardanım.cuma sabahı 6da suyum gelince apar topar hastaney gittik.muayene ettiler saat 15,30 sıralarında da onuralp im dünyaya gözlerini açtı.allah heerkese bu güzelliği nasip etsin.gerçekten tarifi yok.bunları yazarken bile gözlerimden akan yaşı durduramıyorumbende sezeryan olanlardanım allaha şükür öle çok ağrım olmadı ilk gün biraz sıkıntı okadar.dr.a da sonsuz teşekkürler ediyorum tabiki.gerçi sezeryan olanlarra sormak istiyorum.benim dikiş üzerinde şişme oldu sizde de bunu yaşayanlar varmı acaba.dr operasyonda n geçtiğiiçin normaldir akıntı yoksa dedi.akıntım yok ama şişlik var bi problem olmaz umarım. Birde maalesef bebeğim meme almıor bu sorunu nasıl atlatırımmmmyardım edin lütfn
ayy bende aksine akrepp olsun istiyorummben akrebim biliyonn:)) akrep tanıdıklarım hep uysal i insanlar,,ve bebeklerde uslu oluyor.. buyuk ihtimal benım oğluş yay olcakkkkk ama bende yay olmasın istiyorum yaa yay bebekleri zor oluyo..genellememek lazım aslında ama hep etrafımda bööle örnekler var yaw
başlıktanda belli olacağı gibi çok zor bir doğum oldu
gece 2 den akşam 20.30 a kadar sancı çektim . gece 2 de rahim içine rahim yumuşatıcı ilaç yerleştirildi hem rahim yumuşatma hemde suni sancı etkisi yapıyor
hastaneye yatış yaptığımda 40 +5 gün olmuştu bu vakte kadar ne açılma ne sancı ne de nişan gelmesi bu durumların hiçbirini yaşamadım
saat 2 de başladım sancı çekmeye sancılar çok düzenli ve sıklığı iyiydi fakat bende açılma yok saat 14 oldu 4 cm zorlayarak , saat 17 oldu yine zorlayarak 4 cm ama bu vakte kadar sürekli sancı çekiyorum , sancılar 120lerde ve sürekli ayakta durmaya çalışıyorum hastaneye yatarken lavman yapılmıştı ilaç konulmadan önce o vakitten beri ne birşey yiyebiliyorum ne içebiliyorum açlıkta had safhada yani , açılma olmayınca moral bozukluğuda bir yandan sonra serum ile suni sancıya başlandı bu sancılar daha da berbat
açılma olur mu diye dozuda yükselttiler bu kadar acı sancı bir yanda her an sezeryana alınma ihtimali çok çok yüksek
normal sancıda , iki sancı arasında azalma oluyor suni sancıda ona müdahale edilebiliniyor
benim sancıların dozunu yükseğe ayarladılar hiç azalma olmuyor sürekli sancı şeklinde 20.30 a kadar devam etti doğuma alındığımda üçüncü ıkınmada bebeğime kavuştum
ve bebeğim şuan kucağımda , uykusuzum bebeğim uyutmuyor birde öyle bir ağlaması var ki içim acıyor gazı mı var ağrısımı var anlamıyorum , göğüs uçlarımda yara , dua edin ayakta duramıyorum oturamıyorum zor bir doğum oldu
Allah doğum yapacak annelerin yardımcısı olsun bizleride dualarında unutmasın
valla aynı şeyleri düşünen ne kadar insan varmış bendee akrep burcu olmamasından yanayım çok istiyorum hattaama dediğin gibi ağrılar dayanılır gibi değil Allah yardımcımızolsun kızzzz :))
cnm benım gecmış oldun sende ne guzel kavuşmusun evladına rabbım uzun ömurlu hayırlı evlat versın
cnm benım 2 sezeryandada olmDI AMA OLAN ARKADAŞLrım var senın gıbı bırının öle şiş kbatık kaldı 2.doğumda plastık bışey takıp duzelttıler tenle ılgılı bı durummuş cnm
bebişinde ınşalla zmanla alır memenı cnm ama bu arada sutunu sagıp ver mutlaka cnm sık sut uretımı ıcın sart
ayyy canım benim, gelmiş geçmiş olsun inşallah zor bir doğum olmuş hakkaten, açılma olmayınca böyle oluyor herhalde, neden açılma olmuyor acaba çok mu dar kalçalısın acaba? neyse çok şükür sağ salim kavuşmuşsun yavruna, çok ağlamasına da üzülme yani anne yüreği için cız eder elbet ama eskiler "bebek kısmı ağlaya ağlaya büyür ciğerleri açılır derler" bir sıkıntısı yoktur, bebek bu ağlıyacak tabi, üzme ke
ndini
aynen aynen, hani kimse alınmasın ama ben özellikle akrep kadınlarını pat diye tanırım, bi yerde bi gıcık halleri oluyorhiç istemezdim akrep olmasını ama taa 23 ünde dönüyor yay burcuna muhtemelen akrep olucak, erkekleri için iyi diyorlar ama bakışları çekici olurmuş, hayırlısı artık
dr.da korkulacak bişey olmadığını söledi ama ne biliyim geçmezse diye düşünüyorum yada iltihap kapmasın die.peki canım göbek işin nasıl çözdün. korse falan tak diolar nasıl bi korse acaba göbeimin kalmasını istemiyorum
tatlım benım sorun olsa dr söşlerdı
benım göbuş maşalla dıyelım dumduz
benım dr um 3 saat sonra hemen amerıkan bezı takıyo cnm ılk doğumdada ıkıncı doğumdada kalmadı bışey
bence sende tak cnm benım dr um aerıkan bezı önerıyo korse amelıyat yerıne hava aldırmadıgı ıcın yara ıltıhap d-falan olabılıyomuş cnm
Merhaba kızlar,
allahın izniyle bende oğluma kavuşanlardanım.cuma sabahı 6da suyum gelince apar topar hastaney gittik.muayene ettiler saat 15,30 sıralarında da onuralp im dünyaya gözlerini açtı.allah heerkese bu güzelliği nasip etsin.gerçekten tarifi yok.bunları yazarken bile gözlerimden akan yaşı durduramıyorumbende sezeryan olanlardanım allaha şükür öle çok ağrım olmadı ilk gün biraz sıkıntı okadar.dr.a da sonsuz teşekkürler ediyorum tabiki.gerçi sezeryan olanlarra sormak istiyorum.benim dikiş üzerinde şişme oldu sizde de bunu yaşayanlar varmı acaba.dr operasyonda n geçtiğiiçin normaldir akıntı yoksa dedi.akıntım yok ama şişlik var bi problem olmaz umarım. Birde maalesef bebeğim meme almıor bu sorunu nasıl atlatırımmmmyardım edin lütfn
canımmm çok geçmiş olsun kız senle günlerimiz aynıydı ben hala doğuramadım yaaa sen ne güzel bebeğine kavuştun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı doğuramayan kasım annelerinin başına inşallah... :))
Sea yi de merak ediyorum, ukalady naptı acaba gece yatış yapcaktı o da kolaycacık doğurmuştur inşallah
bu arada kızlar cuma sinemaya gideyim diyorumeşim kızıyor nolcak sanki, fırt diye salonda doğurcak halim yok, birşey olursa çıkarız, evimize yakın zaten, şimdiden almıcak da bileti cuma doktora gidip geleyim o gün alalım demezse alayım biletleri diyorum :))
Hi hi hi sen de bendensinben de Özcan Deniz'in yeni filmine gidelim dedim de esim götürmüyor :) uzun süre oturma bı de tuvalet sorunu olur diye vazgeçtim :))
korkacak ne var demişti esra erol ablam bana :) hakkaten doğruymuş. sakın benim yaptığım yanlışa düşmeyin doğumu gözünüzde büyütmeyin. vakti zamanı geldiğinde bebek doğmaK İStiyor zaten.maşallah sana da bebeğine de...normal doğum için bekleyen herkes için harika bir örneksin, her korktuğumda aklıma geleceksin emin ol :)
Sea yi de merak ediyorum, ukalady naptı acaba gece yatış yapcaktı o da kolaycacık doğurmuştur inşallah
bu arada kızlar cuma sinemaya gideyim diyorumeşim kızıyor nolcak sanki, fırt diye salonda doğurcak halim yok, birşey olursa çıkarız, evimize yakın zaten, şimdiden almıcak da bileti cuma doktora gidip geleyim o gün alalım demezse alayım biletleri diyorum :))
Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?