2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ay bende öle dıodum hep
37 haftalık olunca bıanda oldu terazı

ayy bende aksine akrepp olsun istiyorumm ben akrebim biliyonn:)) akrep tanıdıklarım hep uysal i insanlar,,ve bebeklerde uslu oluyor.. buyuk ihtimal benım oğluş yay olcakkkkk ama bende yay olmasın istiyorum yaa yay bebekleri zor oluyo..genellememek lazım aslında ama hep etrafımda bööle örnekler var yaw

cnm benım gecmış oldun sende ne guzel kavuşmusun evladına rabbım uzun ömurlu hayırlı evlat versın
cnm benım 2 sezeryandada olmDI AMA OLAN ARKADAŞLrım var senın gıbı bırının öle şiş kbatık kaldı 2.doğumda plastık bışey takıp duzelttıler tenle ılgılı bı durummuş cnm
bebişinde ınşalla zmanla alır memenı cnm ama bu arada sutunu sagıp ver mutlaka cnm sık sut uretımı ıcın sart

hahahah bu benım ıkıncı gafım dımı:26::26:

ayyy canım benim, gelmiş geçmiş olsun inşallah zor bir doğum olmuş hakkaten, açılma olmayınca böyle oluyor herhalde, neden açılma olmuyor acaba çok mu dar kalçalısın acaba? neyse çok şükür sağ salim kavuşmuşsun yavruna, çok ağlamasına da üzülme yani anne yüreği için cız eder elbet ama eskiler "bebek kısmı ağlaya ağlaya büyür ciğerleri açılır derler" bir sıkıntısı yoktur, bebek bu ağlıyacak tabi, üzme kendini

valla aynı şeyleri düşünen ne kadar insan varmış bendee akrep burcu olmamasından yanayım çok istiyorum hatta ama dediğin gibi ağrılar dayanılır gibi değil Allah yardımcımızolsun kızzzz :))

aynen aynen, hani kimse alınmasın ama ben özellikle akrep kadınlarını pat diye tanırım, bi yerde bi gıcık halleri oluyor hiç istemezdim akrep olmasını ama taa 23 ünde dönüyor yay burcuna muhtemelen akrep olucak, erkekleri için iyi diyorlar ama bakışları çekici olurmuş, hayırlısı artık

dr.da korkulacak bişey olmadığını söledi ama ne biliyim geçmezse diye düşünüyorum yada iltihap kapmasın die.peki canım göbek işin nasıl çözdün. korse falan tak diolar nasıl bi korse acaba göbeimin kalmasını istemiyorum

valla akrep bayanlar alınmasında gerçekten benim apartmanda bi akrep karı var bildiğin akrep yani kendisini görünce bile uyuz oluyorum sırf bu yüzden çocuğumun akrep olmasını istemiyorummmm :)) tam günümüz 22 kasım ama zaten doktor hanım 41. haftayıda bekleriz dedi diye sevinir bile oldum burç yüzünden :)

tatlım benım sorun olsa dr söşlerdı
benım göbuş maşalla dıyelım dumduz
benım dr um 3 saat sonra hemen amerıkan bezı takıyo cnm ılk doğumdada ıkıncı doğumdada kalmadı bışey
bence sende tak cnm benım dr um aerıkan bezı önerıyo korse amelıyat yerıne hava aldırmadıgı ıcın yara ıltıhap d-falan olabılıyomuş cnm

bu amerikan bezini ben nerden bulabilirim.gerçi cuma günü yaptım doğumu şimdi de taksam sorunu giderirmi, zamanla peki kaç saat takıosun peki

canımmm çok geçmiş olsun kız senle günlerimiz aynıydı ben hala doğuramadım yaaa sen ne güzel bebeğine kavuştun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı doğuramayan kasım annelerinin başına inşallah... :))

aynen cnm :)) valla su gelince gün mün dinlemedi oğlumm :)) darısı tüm ANNE adaylarının başınaaa :))

göbeği indirmek için amerikan bezimi korsemiii kullanmalıyımm.medikalcilerde bulabilirmiyim bu ikisini de şuan 5 günlük oğlum şimdi taksamda düzelir değilmi

Sea yi de merak ediyorum, ukalady naptı acaba gece yatış yapcaktı o da kolaycacık doğurmuştur inşallah

bu arada kızlar cuma sinemaya gideyim diyorum eşim kızıyor nolcak sanki, fırt diye salonda doğurcak halim yok, birşey olursa çıkarız, evimize yakın zaten, şimdiden almıcak da bileti cuma doktora gidip geleyim o gün alalım demezse alayım biletleri diyorum :))

Hi hi hi sen de bendensin ben de Özcan Deniz'in yeni filmine gidelim dedim de esim götürmüyor :) uzun süre oturma bı de tuvalet sorunu olur diye vazgeçtim :))

Hi hi hi sen de bendensin ben de Özcan Deniz'in yeni filmine gidelim dedim de esim götürmüyor :) uzun süre oturma bı de tuvalet sorunu olur diye vazgeçtim :))

yok yaa ben otururum, öyle çok da tuvaletim gelmez :) bu arada a moment to remember (hatırlanacak bir anı) filmin birebir aynısı netten otur izle çok güzel film :) koreden çok güzel seneryolar çıkıyor zaten sarmış durumdayım

maşallah sana da bebeğine de...normal doğum için bekleyen herkes için harika bir örneksin, her korktuğumda aklıma geleceksin emin ol :)
korkacak ne var demişti esra erol ablam bana :) hakkaten doğruymuş. sakın benim yaptığım yanlışa düşmeyin doğumu gözünüzde büyütmeyin. vakti zamanı geldiğinde bebek doğmaK İStiyor zaten.
sabırsızlanmayın çünkü son 2 hafta geçmek bilmiyodu benim için ama bebeğim olalı 12 gün olmuş nasıl geçti anlamıyorum.
doğuma gelince bebek vakti gelince rahime sinyal veriyo bel ağrın oluyo sebebi rahimin açılması lazım bebeğin çıkışı için . çektğmiz bu ağrıda rahimin santim santim açılması. 10 cm açılana kadar sanccı çekiyoruz ve bu kişiden kişiye değişir.ne kadar sürede açılacağı yani.yürüyüüş yapın ve dua edin bence ben öle yaptım.
tek zor olan sancı doğum yapmaktan zevk alacaksınız bebek geliyo oh rahatlıcam diceksiniz yani. müthiş bişey. ben doğum hanede korkarım ağlarım sanıyodum ama öle olmadı sevinçten uçuyorum bel ağrımdan bi an önce kurtulayım da diyorum. sadece sancısı zor o kadar diyorum sakın ha korkmayın. bebeğin başını çıkartmak müthiş bişey. başı çıkana kadar ıkın olay bitmiştir.çok kolay kızlar herkes yapabilir rabbim başaramayacağımız yükü vermez emin olun.ve o sancıda dayanılmıcak gbi değil derin nefes alın sıkın dişinizi sancının geçmesini bekleyin. bu süre 5 saat sürer belki bilmiyorum herkesin farklı olur. sonra unutacaksınız hepsini .. ve karnınızdan çıkan bebeğe baktığınızda inanamayacaksınız o kadar güzelller ki bu kadarını tahmin bile etmemiştim diceksiniz. doğum yapınca bna yazın hak vereceksnz. rabbim sabır versin. minik yavrunuza bi an önce kavuşmanız dileğimle..

İnşallah ben de seayi ve ukalady yi merak ediyorum.

Coyness ben gecen hafta skyfall a gittim, bebek o kadar cok hareket etti ki anlatamam bir rahat durmadı hem düz oturmaktan hem yüksek sesten diye düşünüyorum tirsti galiba:) Cis olayıni da girmeden ve arada hallettim engelli wcsinde ihihi:) yoksa cok kalabalık oluor. Kapıya yakın ve sıra basında otur sorun olursa firt die çıkarsınız

Mertur canım cok gecmis olsun, yavrucuğunu kavusmussun ya hepsini unutturur inşallah, yavaş yavaş dilini çözeceksin neden ağladığını ağlama sekline göre ayırt edeceksin cok yakında canını sıkma tatlım, Allah sabırlar güzellikler versin.

ilknuris maşallah, onuralp'ini op Kokla bizim icin. Duaların icin teşekkürler. Sisliklerin icin gecmis olsun, meme icin de pes etme ver bebisine almıyorsa sağıp ver, üzülme. Hepsi gecer güzellikler kalır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…