Lavman yapmadılar narkozdan sonra yaptılar mı bilemem de
Sonda da sorun olmadı takarken biraz sıkıntı oldu ama saniyelik acı yani..
Doğum sonunda çok ama çok şükür bir sorunum olmadı :)
Sol kasığım ve vaginada adet olur gibi bı agri sanki tas bağladılar :) off bu böyle sürmese bari.. Sen normal dogum mı bekliyorsun bu arada?
bana çok sıkıntılı gelio o lavman işi :) biçok kişiye yapıolarmış ama sezeryan olanda ne alaka onu anlayamadım zaten peki sondanı ameliyat öncesimi taktılar.bnmde sezeryan olcak o yüzden mrk ediorum :)
kızlar bugün doktora kontrole gittim.. kafam allak bullak oldu. bi anda hiç beklemediğim bi teklifle karşılaştım.
geçen perş. günü alttan muayene etmişti hiç bişey anlamamıştım. gıdıklanır gibi olmuştum sadece. bugün yine baktı bu kez baya bi kurcaladı kurcaladı canımı acıttı azıcık veee bebeğimin daha epey yukarıda olduğunu söyledi. açılmam falanda yokmuş.
bana demez mi
""pazartesi günü günün doluyo istersen salı günü suni sancı verebilirim sana !! ama açılman olmassa sezeryana geçiş yapabiliriz. sen bekle dersen en fazla 41 haftanın bitimine kadar beklerim yani 19 kasıma kadar.. o zamana kadar sancın gelmezse gene suni sancı deneriz ama heran sezeryan olma ihtimalin var ona göre hazırlan çünkü böyle giderse rahim azım suni sancıya cevap verebilecek gibi değilmiş ama bigünde de iinebilirmiş bebek. ''
42. hafta bitimine kadar bekleyenler var dedim. olabilir ama kakasını filan yapabilir beklemekte riskli olur dedi ben en fazla 41 hafta bitimine kadar beklerim dedi. yani daha da beklersen mesuliyet senin mi demek istedi bilemiyorum. şuan için suyunda plesentada bebekte problem yok onun için 19 una kadar beklicem. acaba daha da beklesem mi bilmiyorum. suni sancıyı yiyipte sezeryana alınmak cok kötü olsa gerek. aklıma gelen başıma gelicek galiba. salı günü gene gidicem muayeneye. olmadı haftaya pazartesi gel dicek yani 19 unda. ne dicem o zamana kadar açılmama olmassa bekleyelim mi dicem yoksa tamam suni deneyelim mi dicem yoksa direkt sezeryan mı olsun dicem ?? bilmiyorummm.
benimde sol kasığım daha fazla ağrıyor..doğurana kadar bu şekilde olcak heralde ağrılar anca doğurunca biter:)
ilki normaldi,,bu da şimdilik normal görünüyor.. yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum.. senin nasıl olcak doğumun?
cnm dr.lar ancak 41 hafta bitimine kadar bekleyebilir sonrası bebek içi sakıncalı.çünkü zaten 39.hafta sonrası bebek dışkı verir bu sebeplede pek beklemezler eğer sende de açılma ve sancı yoksa riske girmene gerek ne kendini at riske nede bebeği.
Aa benim de yarın kontrol var bakalım
Ne diyecek? Benim tup bebek oldugundan Dr da ben de sezeryan istiyorum inşallah öyle olacak yarın haberleşiriz bakalım
Neler olcak
selam...sezeryan oluck arkadaşlar siz mi seçtiniz mecburi mi yoksa ???
yani önce suni sancı denemeli miyim? doktora sormayı unutttum diyelim ki suniyi aldım acaba kaç saat bekler açılma olucak mı diye ve 4 cm acıklığa ulaşana kadar ben suni sancıyı çekecek miyim? epidural yapmıyorlar ya hani acılma olmadan. off o zaman 10 gün içinde olanlar olucak. 41 e kadar beklicem.
sancıdan sonra da normal olmazsa sorun yaşarsın direk sezeryan deim ben
sancıdan sonra da normal olmazsa sorun yaşarsın direk sezeryan deim ben
Ya kızlar, öyle diyorsunuzda, bence önnce normal doğum denenmeli..
Bakın ben 4750 gr. çocuğu 50 kiloyla normal doğurtulan biriyim.. Biz ölümden döndük.. Bebek takıldı, saatlerce çıkamadı.. Bu kadar çekmeme rağmen yinede normal doğum gibisi yoktur, NORMAL ŞARTLARDA TABİİ... Haa bana deseniz birdaha asla normal doğum yapamam sanki.. Çünkü bu bebğimde iri görünüyor..
Benim arkadaşlarım hep normal doğum yapmışlardı, doğum biter bitmez sanki hiç doğurmamış gibiydiler..
Belki çok kolay bir doğum olacak.. O zaman boşuna 7 kat karın katlarını kestirmeye ne gerek varki.. Keşke benim doğumum bu kadar zor olmasaydı da, ben normal yapsaydım.. Sezeryan daha stresli ve daha dikkat gerektiren bir ameliyat.. Adı üstünde ameliyat yani.. Diğeri öyle değilki...
kızlar bugün doktora kontrole gittim.. kafam allak bullak oldu. bi anda hiç beklemediğim bi teklifle karşılaştım.
geçen perş. günü alttan muayene etmişti hiç bişey anlamamıştım. gıdıklanır gibi olmuştum sadece. bugün yine baktı bu kez baya bi kurcaladı kurcaladı canımı acıttı azıcık veee bebeğimin daha epey yukarıda olduğunu söyledi. açılmam falanda yokmuş.
bana demez mi
""pazartesi günü günün doluyo istersen salı günü suni sancı verebilirim sana !! ama açılman olmassa sezeryana geçiş yapabiliriz. sen bekle dersen en fazla 41 haftanın bitimine kadar beklerim yani 19 kasıma kadar.. o zamana kadar sancın gelmezse gene suni sancı deneriz ama heran sezeryan olma ihtimalin var ona göre hazırlan çünkü böyle giderse rahim azım suni sancıya cevap verebilecek gibi değilmiş ama bigünde de iinebilirmiş bebek. ''
42. hafta bitimine kadar bekleyenler var dedim. olabilir ama kakasını filan yapabilir beklemekte riskli olur dedi ben en fazla 41 hafta bitimine kadar beklerim dedi. yani daha da beklersen mesuliyet senin mi demek istedi bilemiyorum. şuan için suyunda plesentada bebekte problem yok onun için 19 una kadar beklicem. acaba daha da beklesem mi bilmiyorum. suni sancıyı yiyipte sezeryana alınmak cok kötü olsa gerek. aklıma gelen başıma gelicek galiba. salı günü gene gidicem muayeneye. olmadı haftaya pazartesi gel dicek yani 19 unda. ne dicem o zamana kadar açılmama olmassa bekleyelim mi dicem yoksa tamam suni deneyelim mi dicem yoksa direkt sezeryan mı olsun dicem ?? bilmiyorummm.
yani önce suni sancı denemeli miyim? doktora sormayı unutttum diyelim ki suniyi aldım acaba kaç saat bekler açılma olucak mı diye ve 4 cm acıklığa ulaşana kadar ben suni sancıyı çekecek miyim? epidural yapmıyorlar ya hani acılma olmadan. off o zaman 10 gün içinde olanlar olucak. 41 e kadar beklicem.
senin ne zaman doğumunn cnm
bu topıcte 40 haftası dolmadan sunı sancıyla normal doğum yapabılen arkadaslar var canımm hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?