amin canım inşaallah.öncelikle gözün aydın inşaallah bebeginde bi problem cıkmaz da sag selim evinize dönersinz darısı bizlere artık tebrik ederim rabbim analı-babalı büyütmeyi nasip eylesin
inşallah amin..canım çok üzüldüm ,umarım bebeğin biran önce anneciğinin sütünü içmeye başlar.o kadar küçük ki kıyamam ben ona...bebekler doğduktan sonra 2 gün emmeseler de açlığa dayanabiliyorlar.umarım çabucak iyileşir bebeğin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
amin canım..ERCA canım dualarımız bebeğin için inşallah temiz çıkar sonuçları, bazen böyle kusmalar görülebiliyor, iyi düşün iyi olsun canım Allah başka dertler vermesin
SEA nerdesinnnnnn sennnn kızım öğlen bi gittin gelmedin kesin doğurdun sen kesin
ben de karnım burnumda salak gibi geziyorum yollarda doğurcam bu gidişle gelen geçen bana bakıyor zaten, sinir olmaya başladım normal vücut ölçülerine bi dönseydik hayırlısıyla
bugun pek hareket de hissedemedim canım sıkıldı iyice evhamlanıyorum artık bugun nstye gideyim mi dedim ama yarın 11 de randevum var inşallah bir sıkıntı yoktur, yarın çatı muayenesi yapar gibime geliyor hayırlısı bakalım bekle bekle sıkıntılar basıyor artık
benim olmadı ama gebelikten dolayı olabiliyormuş, bence çok takma doktorlar neler görüyorlar, limon suyu falan sürme canım yakar bi de içine kaçar bişi olur, bi doğuralım ondan sonra geçmezse çaresine bakarsın
amin canım inşaallah.
inşallah amin..
kan şekeri seviyesinni düşmemesi gerekiyor canım. kan şekeri düşerse çok ciddi sorunlar çıkabiliyor. o yüzden bizim miniğin elinde damar yolu açık sık sık ölçüyorlar...
serumla besleniyor arada...
inşallah iyileşir yarını bekliyoruz bakalım.
amin canım..
sonuçlar sadece batın grafi sonucunu bebek cerrahisi inceledi. birşey görmediğini söyledi lavman yaptırdı. onu da mı tahlil ettirecek bilmiyorum. bu gece serumla beslensin yoğun bakımda kalmasına karar verildi. ve yarın sabah süt verilecek yine çıkartırsa ilaçlı film çekilecek
Kızlar bende 2 aydır var o ağrı.. Özellikle de yatınca artıyor.. Bence hiçbirşey, hiçbirşeyin belirtisi değil.. Sadece bazı bünyeler kafasına göre takılıyor...
slm cnm merak etme bende de aynı mevzu var yatınca sağa sola dönerken sancı gelio maalesef.bebek aşağı baskı yaptığı için kafasıyla o yüzden sancılar oluo.mümkün olduğunca sol tarafa yatmaya gayret et.o zaman bütün sancıların hafiflicektir.
ya kızlar bende de 2 aydır yatma kalkma problemi var tabi, kasık ağrısı da var ama bu genital ağrısı 3-5 gündür var çünkü kanala girmiş kafası.
ya bir de sizde şeyinizde bebek bir anda fırlicakmış gibi bir iğneleme oluyor mu ya da çiş kaçırıcakmışsıniz gibi :) birazcık ayakta kalsam bu şekilde oluyor.
Canim bı kac sayfa once konuşmuştuk aslında ben de ve bı kac kisi de daha aynı durum
Var hatta koltuk altım da aynı ama yapacak bısey yok artık doğumdan 3-4 ay sonra kendiliğinden geciyormuş ya sabır :)
olmaz mı canım idrarımı yapıorum çıkıorum lavabodan sanki hiç yapmamışım gibi oluorummm.:) bebeğin kafası çıkıcakmış gibi değil mi işte o genital bölgeye gelen ağrıının bi çeşidi diğeri de sanki bişi sokuolar bıçak saplanır gibi vajinama sancı girio dr a söledim normal dedi yerleşmede olduğu için
teşekkür ederim kızalr. amiin iyileşsin de eve gidelim artık.
oğlum akşam yoğun bakımdaydı. bgün çıkardılar yanıma verdiler. süt sağdık içirdiler kustu. mama yedirdiler kustu... epey aradan sonra yine yedirdiler kustu.
akşam midesini yıkamışlar midesinin boş olduğundan da eminler yine de yediğini aynen kusuyor.
şimdi idrar tahlili,batın grafisi,ultrason ve tam teşekküllü kan tahlili yapıcaklar...
çocuk cerrahisi ve çocuk dr.u inceleyecek
Rabbim aşamayacağımız dert keder vermesin inşallah.
sea,,, doğurdunmu kızz yoksa nerdessinn?
ERCA canım dualarımız bebeğin için inşallah temiz çıkar sonuçları, bazen böyle kusmalar görülebiliyor, iyi düşün iyi olsun canım Allah başka dertler vermesin
SEA nerdesinnnnnn sennnn kızım öğlen bi gittin gelmedin kesin doğurdun sen kesin
ben de karnım burnumda salak gibi geziyorum yollarda doğurcam bu gidişle gelen geçen bana bakıyor zaten, sinir olmaya başladım normal vücut ölçülerine bi dönseydik hayırlısıyla
bugun pek hareket de hissedemedim canım sıkıldı iyice evhamlanıyorum artık bugun nstye gideyim mi dedim ama yarın 11 de randevum var inşallah bir sıkıntı yoktur, yarın çatı muayenesi yapar gibime geliyor hayırlısı bakalım bekle bekle sıkıntılar basıyor artık
sea nerelerdesın sen anlat bakım cabuk bız kafamızda doğum hıkayelerı yazmaya başladık bak he
hamilelik takvimin bitmiş baksanasen ne zaman gidiyorsun doktora acaba ne dicek, günü dolunca hemen alma taraftarı mı yoksa 1 hafta falan bekler mi acaba?
ay kızlar geldım geldım yok anam gene doguramadım onuda gec ne dedıysem adama alttan baktıramadım herşey yolunda bebek kanalda o gelen pembe sıvı nişanmış nişan geldkten snra 48 saat ıcınde dogum olur olmazsa bıle sıkıntı yok bekle dedıbuarada bebegımde 2 940 olmuş 50 cm olmuş teyzelerı okadarda hevesle gtmıştım dogurucam dıe ama fıs oldu artık bekle dedı dr gerılme dedı bıde warmı ben yokken doguran eden kızlar ben sıze bışı dıyımmı bız çamış gıbı 11 ayda dogurcaz bu gıdışle zaten çamıştanda bı farkım kalmadııııı heryerım şimşişşşşşşş
bugün gittim ,istersem cuma günü suni sancı ile doğum başlatılabilir
beklersemde en fazla bir hafta diyor önümüzdeki hafta neticelenir dedi
çok zor bir durum beklesem mi , beklemesem mi ... =(
bıde dedımkı arada kafası yukarı cıkıo adam guldu o kafası deıl poposu yer deıştırıodur bı saga bı sola dondurur poposunu kafası artık aşagıdan yukarı donmez bu saatten snra dedı adammmm bnde dedım koca popolu kızım bnm anası gıbı tabı bunu cıkınca eşıme dedımm
ay kızlar geldım geldım yok anam gene doguramadım onuda gec ne dedıysem adama alttan baktıramadım herşey yolunda bebek kanalda o gelen pembe sıvı nişanmış nişan geldkten snra 48 saat ıcınde dogum olur olmazsa bıle sıkıntı yok bekle dedıbuarada bebegımde 2 940 olmuş 50 cm olmuş teyzelerı okadarda hevesle gtmıştım dogurucam dıe ama fıs oldu artık bekle dedı dr gerılme dedı bıde warmı ben yokken doguran eden kızlar ben sıze bışı dıyımmı bız çamış gıbı 11 ayda dogurcaz bu gıdışle zaten çamıştanda bı farkım kalmadııııı heryerım şimşişşşşşşş
bugün gittim ,istersem cuma günü suni sancı ile doğum başlatılabilir
beklersemde en fazla bir hafta diyor önümüzdeki hafta neticelenir dedi
çok zor bir durum beklesem mi , beklemesem mi ... =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?