• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
walla coynescıgım ben artık adama catı muayenesı demem aynen usgde goruodur herhalde mal deıldır bıde dedıkı 35oo un uzerındekı ırı bebeklere catı muayenesı yapılır dedı bnmkı zayıfmış gerek yokmuş sancı anında da yapılsa yeterlı olucak dedı snde sıkıntı yapma bak bnmkı 2 940 olmuş senın bebegnde 3 olmştr canıkommm rahat oll ben rahatladım baya kg sı ıı geldı gozume umarım usg yanılmaz :)

walla coynescıgım ben artık adama catı muayenesı demem aynen usgde goruodur herhalde mal deıldır bıde dedıkı 35oo un uzerındekı ırı bebeklere catı muayenesı yapılır dedı bnmkı zayıfmış gerek yokmuş sancı anında da yapılsa yeterlı olucak dedı snde sıkıntı yapma bak bnmkı 2 940 olmuş senın bebegnde 3 olmştr canıkommm rahat oll ben rahatladım baya kg sı ıı geldı gozume umarım usg yanılmaz :)

aman kuzum normal doğumda ıdeal kg dımı ama

haftası aynı olanlar aynı belirtileri yaşıyoruz bu güzel herşey yolunda sevinebiliriz bebişler en fazla 3 haftası var kızlar ya sabırrr inşallah doldururlarda gelirler Amin

kesinlikle bekle ben yerinde olsam beklerdim acele etmeyin kuzum ya bu kadar bekledik ya sabır

haha bz senı doğurdu saydık bıldık nedense ay bıde daha 2 haftan var cnm benım ne bu acele

ay acelle etmıordum takı dun sabah o pembe sıvı gelene kadar ama dr da 2 haftada olabılır akşama sabahada gelebılır dedı bnde cantaları pusetı arabaya ındrttım eşıme :9: hazır kıtayız yanııı

ay acelle etmıordum takı dun sabah o pembe sıvı gelene kadar ama dr da 2 haftada olabılır akşama sabahada gelebılır dedı bnde cantaları pusetı arabaya ındrttım eşıme :9: hazır kıtayız yanııı

haha bıde arabayada yazı her an doğurabılırım:1:
cnm doğru dıon valla bende her kontrolde acaba doğum varmı derken 37 haftada kut oldu hazırlıklı olmak en ıyısı garantısı yok valla 40 haftanın

haha bıde arabayada yazı her an doğurabılırım:1:
cnm doğru dıon valla bende her kontrolde acaba doğum varmı derken 37 haftada kut oldu hazırlıklı olmak en ıyısı garantısı yok valla 40 haftanın

aynen ole cnm ben zannetmıorumkı bnm 40 hafta dolsun ıcıme ole doguyo vallaa :23:

nyse kzlar bnm belım bayagı agrıdı kalkım kızımla bıraz meyve yıyelım yuzyılda başladı snra grşrz opuldunz byeee:3:

merhaba kızlar 2 kasım saat 15.55 de bende yavruma spinal anestezi ile kavuştum şükürler olsun.Paşam 3600 gr ve 51 cm dogdu ultrason bende de yanldı .İlk gün sütüm yok denecek kadar azdı ikinci gün iyi geldi şükür yani böyle birşey olursa benim gibi ağlamayın üzülmeyin:))))çok mutluyuz tombiğimle emiy0or uyuyor özlüyorum onu hemen gece kalkıp seyrediyorum mimiklerine gülüyorum.O kadar güzel ki onunla hayat ...öncesi bomboşmuş sanki .ben eşimin pabucunu coktaaan fırlattım anlayacagınız:9: :9: sizlerde sag salim saglıkla kavuşasınız yavrularınıza inallah sizlerede cok dua ettim beklerken..

mekıe kuşum bak sende kavuştun benışıne hemde 3 kg denılen bbiş 3600 maşalla kuzuma benım eee nasıl gıdıyo çok sevındm uzun ömurlu olsun bebişin

Annişler ben de yarin doğuma gidiyorum Allah izin verirse. Dr 8 de gel demişti az öncede aradi 11 de gel dedi. Sanki geri gönderecekmiş gibi bir his var içimde. öyle olursa kötü olur. Biz bursa da iş gereği variz. Yanima gelenler var işden izin alip birde sabah 8 de hastaneye gelecek olanlar var. Biraz çok bekleyecekler galiba. Ama bebeğimi istiyooooorum

Annişler ben de yarin doğuma gidiyorum Allah izin verirse. Dr 8 de gel demişti az öncede aradi 11 de gel dedi. Sanki geri gönderecekmiş gibi bir his var içimde. öyle olursa kötü olur. Biz bursa da iş gereği variz. Yanima gelenler var işden izin alip birde sabah 8 de hastaneye gelecek olanlar var. Biraz çok bekleyecekler galiba. Ama bebeğimi istiyooooorum

saglıkla kucagnıza alırısınz inşaallah

ya kızlar bende de 2 aydır yatma kalkma problemi var tabi, kasık ağrısı da var ama bu genital ağrısı 3-5 gündür var çünkü kanala girmiş kafası.

ya bir de sizde şeyinizde bebek bir anda fırlicakmış gibi bir iğneleme oluyor mu ya da çiş kaçırıcakmışsıniz gibi :) birazcık ayakta kalsam bu şekilde oluyor.
ayy aynen tarıf etmıssın vlla zamanlarımız aynı deıl ama hala bunlar oluyo ama tık yok daha..
ay kızlar geldım geldım yok anam gene doguramadım onuda gec ne dedıysem adama alttan baktıramadım herşey yolunda bebek kanalda o gelen pembe sıvı nişanmış nişan geldkten snra 48 saat ıcınde dogum olur olmazsa bıle sıkıntı yok bekle dedı :1: buarada bebegımde 2 940 olmuş 50 cm olmuş teyzelerı okadarda hevesle gtmıştım dogurucam dıe ama fıs oldu artık bekle dedı dr gerılme dedı bıde warmı ben yokken doguran eden kızlar ben sıze bışı dıyımmı bız çamış gıbı 11 ayda dogurcaz bu gıdışle :9: zaten çamıştanda bı farkım kalmadııııı heryerım şimşişşşşşşş

ayy aksam aksam ne güldüm yıne yaa:))çatı muayenesının kiloyla alakasınıda ılk duydum he nıe alttan bakmıo acep :44: kılosu boyuda maşallah iyiymiş canım..he bu arada nıe arabaya ındırdın kı puseti felan ya esın evde yokken gelırse sancın sen cantasızmı gıtcen hastaneye bence puseti deılde cantayı al arabadan eve geri çıkar :)

Herkese merhabalar, doğum yapanlar hayırlı olsun . bekleyenlere de allah sağlıklı doğumlar ve bebekler nasip etsin.
ben de gittim bugün kontrole, her şey iyi çıktı, ama kordon bir tur dolanmıştı geçen hafta, değişmemiş. dr. sezaryan daha iyi olur dedi. 13 kasım salıya gün verdi. Ayrıca epidural sezaryanı önerdi. 39. haftanın bittiği gün doğacak inşallah. Ben ilk normal doğurmuştum, çok zor olmuştu. Şimdi sezaryn dan da korkuyorum. artık hayırlısı.

ayy aynen tarıf etmıssın vlla zamanlarımız aynı deıl ama hala bunlar oluyo ama tık yok daha..

ayy aksam aksam ne güldüm yıne yaa:))çatı muayenesının kiloyla alakasınıda ılk duydum he nıe alttan bakmıo acep :44: kılosu boyuda maşallah iyiymiş canım..he bu arada nıe arabaya ındırdın kı puseti felan ya esın evde yokken gelırse sancın sen cantasızmı gıtcen hastaneye bence puseti deılde cantayı al arabadan eve geri çıkar :)

ay benım doğum yaptıgım gun hastanede bı doğum olmuş kadının suyu gelmış hemen gelmışler hastaneye ama cantları unutmuşlar sezeryana alınmış zorla yetışmış canltlar anneme dedım benımkıleren verseydın bı kat yetışmeseydı vercekmıştı ama son anda yetışmış

Herkese merhabalar, doğum yapanlar hayırlı olsun . bekleyenlere de allah sağlıklı doğumlar ve bebekler nasip etsin.
ben de gittim bugün kontrole, her şey iyi çıktı, ama kordon bir tur dolanmıştı geçen hafta, değişmemiş. dr. sezaryan daha iyi olur dedi. 13 kasım salıya gün verdi. Ayrıca epidural sezaryanı önerdi. 39. haftanın bittiği gün doğacak inşallah. Ben ilk normal doğurmuştum, çok zor olmuştu. Şimdi sezaryn dan da korkuyorum. artık hayırlısı.

cnm nst gırdınmı

gecmıs olsun canım ya korkma ya ben sezeryan olmadm ama burda arkadasların anlattıgı kadarıyla artık cok zor deıl doktoruna guven ınsallah sağ salim kurtulursn sende..
ay benım doğum yaptıgım gun hastanede bı doğum olmuş kadının suyu gelmış hemen gelmışler hastaneye ama cantları unutmuşlar sezeryana alınmış zorla yetışmış canltlar anneme dedım benımkıleren verseydın bı kat yetışmeseydı vercekmıştı ama son anda yetışmış

evet canım benımde ılk dogumda kontrol dıye gıttım hemen doğuma almıslardı cantalar yetısmemıstı yeşil amelıyat gomleğiyle gırmıstm doğuma arkam açık açık :)) o yuzden dun doktor belkı doğuma alabılırım seni deyınce hemen cantalarım aklıma geldı telaş yaptm esımı aradm felan:) çantalarla aramda duygusal bı bağ olustu galba:52:

sevındım cnm benımde kordon dolanıktı ama bebegım oksıjensız kalmıştı kalp atımı cok yuksektı aldılar hemen

Aslında ben de korkuyordum geçen hafta ama dr. korkulacak bir şey yok sonuçlar iyi dedi.Anne karnında pek sorun çıkmaz ama normal doğum riskli dedi canım.

Aslında ben de korkuyordum geçen hafta ama dr. korkulacak bir şey yok sonuçlar iyi dedi.Anne karnında pek sorun çıkmaz ama normal doğum riskli dedi canım.

oh oh sevındım cnm zaten sorun olsaydı nst e yada usg de ya hızlı yada duşuk çıkıyomuş cnm yoksa sorun olmuyo senınde guzel çıkmış cnm maşalla

gecmıs olsun canım ya korkma ya ben sezeryan olmadm ama burda arkadasların anlattıgı kadarıyla artık cok zor deıl doktoruna guven ınsallah sağ salim kurtulursn sende..

evet canım benımde ılk dogumda kontrol dıye gıttım hemen doğuma almıslardı cantalar yetısmemıstı yeşil amelıyat gomleğiyle gırmıstm doğuma arkam açık açık :)) o yuzden dun doktor belkı doğuma alabılırım seni deyınce hemen cantalarım aklıma geldı telaş yaptm esımı aradm felan:) çantalarla aramda duygusal bı bağ olustu galba:52:

ne bileyim ,aslında tam anestezi mi istesem acaba? onun da uyanması zor oluyor galiba. ama epidural de çok heyacanlanırım gibi geliyor. dr. epidural sezaryan daha konforlu olur dedi. Burdaki tecrübeli arkadaşlar öyle mi? epidural sezaryan normal zezaryana göre daha mı konforlu oluyor?

aman cnm sende anlayamamışın benım gıbı ne oldunu ben her kontrole planlı gıdıydum evde he doğum havası

Back