2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

evet,her gitmeye soruyorum zaten ama daha belli değil dediler..ben pazartesi normal bi doktora gideceğim..test yapmıyacak..sadece bebeklerin sağlıklı olup olmadığını söyleyecek..ayın 24. ünde çarşamba günü özel bi doktorda randevum var..özel bi hastane..orda yaptıracağım testlerimi filan..3 boyutlu ultrasonda var..aynı günlerde doğum yaparız belkide..senin ilk gebeliğin mi? :emir_bebek:

evet benim ilk gebeliğim.olabilir mutlaka görüşelim doğumlarımızı ne zaman yapacağımızı.nerde doğum yapmayı planlıyorsun.devlet hastanesi mi yoksa özelde mi???bencede iki doktora gitmen çok iyi olmuş.inşallah çarşamba günü cünsiyetlerini öğrenirsin.tabi ne kadar önemli değil desekte insan merak etmiyor değil.

Merhaba arkadaşlar bende ikiz annesi olacağım Allahım nasip ederse.. Sayfayı acele acele okuyordum bir türlü yazamadım.. Bugün 16+2 yiz .. Dün doktora gittik doktor amcamızın prensibi imiş kesinlikle cinsiyet söylemiyor.. Ama 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için randevu aldık. Özel bir nükleer tıp uzmanından onun söylediği %90 doğru çıkıyormuş. Bakalım o zaman öğrenicez..Muhtemel doğum tarihimiz 26 Ocak ama o kadar bekleyemeyiz:)kiloma gelince 5 kilo aldım şimdilik.. Bu şekilde yazarsan sevinirim...Benden bu kadar.. Şimdiden teşekkür ederim....

arkadaşlar şöyle bi tahmini doğum tarihlerine baktım da Allah bilir de sanırım en erken ben doğum yapacağım.. bebişleri en büyük benim aranızda.. hadi bakalım hayırlısı hepimiz için.. :9:

kızlar bişey soracağım.. son iki haftadır zaman zaman karnımda acayip sertlik oluyor hani çok sıkışık olursunuz da çatlayacak gibi olursunuz ya öyle.. geçen gittiğimde doktora söyledim idrar tahlili istedi bişey çıkmadı yani iltihap varsa da üreme yok dedi ilaç vermedi özellikle akşam yemeklerden sonra daha çok oluyor karnıma bastırdığımda ağrıyor sizde de oluyor mu. amniyo sıvısı çok olduğunda böyle bişey olur mu.. bi bilginiz var mı.. kafama çok takılıyor..

benimde karnım çok sert canım,hemde çok aşağıda,baskı yapıyor,dediğin gibi bazen taş gibi oluyor,ben sadece doktora çok aşağıda dedim,o da zamanla çıkacak dedi..bakalım ne zaman çıkacak..Allah kolaylıklar versin canım..

Kızlar hepinize bişey sorcam :45:
Ben istanbulda oturyorum sizler nerelerdesiniz daha tam olarak bilemiyorum
benim bebişler tüp olduğu için hala tüp doktorumuza kontrole gidiyoruz ama çok fazla aydınlandığımızı söyleyemem:41:
Kendisi doçent ve işinde uzman diye biz de bişey soramıyoruz bide ultrasonu çok kötü çocukların başı nerde kıçı nerde anlayamıyoruz:30:
Sizler nerede oturuyosunuz ve doktor tavsiyeniz olur mu
doktorlarınızdan memnun musunuz uzun uzun muayene ediyolar mı
bizim muayene 5dk sürüyoda:44:
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler:40:

ben ben çok uzaklardayım, Adanada...şimdiye kadar gittiğim doktorlardan biri özel olduğu halde doğru dürüst konuşmadı..memnun kalmadım..değiştirdim doktorumu..doktor dediğin azıcık konuşkan olur değil mi :) oraya bilgi almaya gidiyoruz sadece ultrasonda görüntüsüne bakmak için değil dimi ama :)

evet benim ilk gebeliğim.olabilir mutlaka görüşelim doğumlarımızı ne zaman yapacağımızı.nerde doğum yapmayı planlıyorsun.devlet hastanesi mi yoksa özelde mi???bencede iki doktora gitmen çok iyi olmuş.inşallah çarşamba günü cünsiyetlerini öğrenirsin.tabi ne kadar önemli değil desekte insan merak etmiyor değil.

hem özel var burda hemde devlet kadın doğum hastanesi..ben özel istiyorum..maliyetide fazla değil..300 lira..biraz ilgi ve alaka istiyorum sadece o kadar yoksa devlette bedava ama orda da hemşirelerin (istisnalar hariç) çoğu suratsız ...bu konuyu okuyan hemşireler eğer alındıysa kendileride öyledir..komşumuzun gelini doğuma gidiyor devlete..alttan muayene ediyormuş hemşire..gelinde doğal olarak bağırmış canı yandığı için..hemşirede demişki onu kocanla yatarken düşünseydin..
terbiyesiz kadın..ben olacaktım ki orda onu nasıl şikayet ederdim ..hepsi için demiyorum ama bizim buralarda biraz böyle..hemşireler doktordan daha çok söz sahibi..sanırım aşağılık psikoljileri var..
off off ben daha neler gördüm..

Son düzenleme:
benimde karnım çok sert canım,hemde çok aşağıda,baskı yapıyor,dediğin gibi bazen taş gibi oluyor,ben sadece doktora çok aşağıda dedim,o da zamanla çıkacak dedi..bakalım ne zaman çıkacak..Allah kolaylıklar versin canım..

Arkadaşlar tekrar soyluyorum kızmayın bana ve lutfen rahım boyunuzu hunıleşme olup olmadığını mutlaka ölçturun ıkızlerde kasılma erken baslıyormus magnezyum kullanın

Merhaba arkadaşlar bende ikiz annesi olacağım Allahım nasip ederse.. Sayfayı acele acele okuyordum bir türlü yazamadım.. Bugün 16+2 yiz .. Dün doktora gittik doktor amcamızın prensibi imiş kesinlikle cinsiyet söylemiyor.. Ama 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için randevu aldık. Özel bir nükleer tıp uzmanından onun söylediği %90 doğru çıkıyormuş. Bakalım o zaman öğrenicez..Muhtemel doğum tarihimiz 26 Ocak ama o kadar bekleyemeyiz:)kiloma gelince 5 kilo aldım şimdilik.. Bu şekilde yazarsan sevinirim...Benden bu kadar.. Şimdiden teşekkür ederim....

hoşgeldin tatlım, forumun başında yerini aldın bile. etti 22 bebek :64:

hem özel var burda hemde devlet kadın doğum hastanesi..ben özel istiyorum..maliyetide fazla değil..300 lira..biraz ilgi ve alaka istiyorum sadece o kadar yoksa devlette bedava ama orda da hemşirelerin (istisnalar hariç) çoğu suratsız ...bu konuyu okuyan hemşireler eğer alındıysa kendileride öyledir..komşumuzun gelini doğuma gidiyor devlete..alttan muayene ediyormuş hemşire..gelinde doğal olarak bağırmış canı yandığı için..hemşirede demişki onu kocanla yatarken düşünseydin..
terbiyesiz kadın..ben olacaktım ki orda onu nasıl şikayet ederdim ..hepsi için demiyorum ama bizim buralarda biraz böyle..hemşireler doktordan daha çok söz sahibi..sanırım aşağılık psikoljileri var..
off off ben daha neler gördüm..

devlet hastanelerinin durumu gerçekten kötü.çok kalabalık olmasından mı???? başka nedenlerden mi bilinmez ama gidenin hastalığa yenileri eklenip geri dönüyor.bende bursadayım.bende senin gibi biraz ilgi ve güleryüz beklediğim için özel bir kadın doğum hastanesine gidiyorum.bir aksilik olmazsa doğumu da özelde yapacağım.doğum yaklaşık 3000 lira burdada.özel sağlık sigortam var.tamamını karşılayacak...sağlık sigortam olmasaydı o kadar para veremezdim herhalde.bir çok alınacak var.hemde çoğundan ikişer tane:)))
kadın gerçekten terbiyesizmiş.senin diğer çocukların doğumu nasıl oldu?sezeryan ??normal??

Hoşbulduk arkadaşlarrr... Kocaman bir grup oluyoruz eveettt.. Allahım hepimizin yavrularını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin....

ben ben çok uzaklardayım, Adanada...şimdiye kadar gittiğim doktorlardan biri özel olduğu halde doğru dürüst konuşmadı..memnun kalmadım..değiştirdim doktorumu..doktor dediğin azıcık konuşkan olur değil mi :) oraya bilgi almaya gidiyoruz sadece ultrasonda görüntüsüne bakmak için değil dimi ama :)

canım ben de şimdilik istanbuldayım uzun araştırmalardan sonra nisa hastanesindeki asiye hanımı bulmuştum benim için de doktorun bilgisi tecrübesi yanında ilgisi de çok önemlidir asiye hanım yoğun fakat çok ilgili bir doktor. muayenelerde istediğin kadar soru sorup cevabını alabiliyosun ben her seferinde iki sayfa soruyla gidiyorum muayeneler tabi muayehanedeki gibi yarım saat kırk dakika süremiyor ama o kısıtlı sürede ben tatmin olmuş içim rahatlamış olarak çıkıyorum hatta eylülden itibaren bursaya gideceğim ve nasip olursa hamileliğimin devamını orda geçirip doğumu orda yapacağım doktorum asiye hanım gibi olacak mı diye çok endişeliyim doktorumu bırakacağım için de çok üzgünüm yani ben asiye hanımı çok pipirikli bir insan olarak tavsiye ederim

canım ben de şimdilik istanbuldayım uzun araştırmalardan sonra nisa hastanesindeki asiye hanımı bulmuştum benim için de doktorun bilgisi tecrübesi yanında ilgisi de çok önemlidir asiye hanım yoğun fakat çok ilgili bir doktor. muayenelerde istediğin kadar soru sorup cevabını alabiliyosun ben her seferinde iki sayfa soruyla gidiyorum muayeneler tabi muayehanedeki gibi yarım saat kırk dakika süremiyor ama o kısıtlı sürede ben tatmin olmuş içim rahatlamış olarak çıkıyorum hatta eylülden itibaren bursaya gideceğim ve nasip olursa hamileliğimin devamını orda geçirip doğumu orda yapacağım doktorum asiye hanım gibi olacak mı diye çok endişeliyim doktorumu bırakacağım için de çok üzgünüm yani ben asiye hanımı çok pipirikli bir insan olarak tavsiye ederim
buglem cevabı yanlışlıkla sana yazmışım afedersin :9:

boncukkkcum yazını bulamadığım için alıntı yapamadım cevabım sana..

boncukkkcum yazını bulamadığım için alıntı yapamadım cevabım sana..

canım demek bursaya geliyorsun.bende bursada yaşıyorum ve bursada jimer hastanesinde cenk beye gidiyorum.doktorun asiye hanım gibi sorduğun her soruya cevap alabilirsin.
cenk beyde çok pipirikli işin her boyutunu söylüyor ve herşeyi iki üç kez söylüyor.hastasını hatırlıyor.ismen hatırlıyor.bu da çok hoş.seni gördüğünde doktorun ismini söylemesi.hayırlısı olsun hepimiz için bakalım.

arkadaşlar ben decavit ve haftalık proluton depot iğne yaptırıyorum.sizler neler kullanıyorsunuz.doktorlarınızın önerdiği başka ilaçlar var mı

arkadaşlar ben decavit ve haftalık proluton depot iğne yaptırıyorum.sizler neler kullanıyorsunuz.doktorlarınızın önerdiği başka ilaçlar var mı

canım merhaba ben bir tek folik asit kullandım pekte kullandım sayılmazya midem almıyordu hiç birşeyi başlarda progestan kullandım düşük tehlikem vardı şimdi çok şükür iyi salı günü ikili test için gidicem başlka vitamin verirmi bilmiyorum hap demede ne dersen de şurubu olsa ne güzel olurdu

Back