fatosyy canım dogum icin tahlıllerin temiz cıkmıs.cok sevındım.allah yardımcın olsun.dualarım aklım senınle.saglıklı bı sekılde bebeklerını kucagına alırsın insallah.canım ya ben bisey soracaktım?benim karnım sertlesiyo tas gibi oluyor.nasıl deyım sana bırı sol tarafımda sertlesiyo dıgeri sag tarafımda göbegimin ortası bos kalıyor.nefesım daralıyor ve kalbım carpıyor.bu sende de oluyor mu canım.eskıdende sertlesırdı ama nefesım daralmazdı.oncekı gıtıgımde dr dedım sertlesıyo dıye bebek hareket ettıgınden olur dedı.gecelerı hic uyuyamıyorum.gec yattıgım halde 2 saat arayla uyanıyorum.uykuda bıle bebek sertlesi nefes nefese kalıyom.kalkıp bı dolasıp tekrar yatıyom.hayırlısıyla su 4 haftamda bi gecseydi.bugun 34 haftalık olduk.allahım 37,38 görmeyi nasip etsin amın...
allah hepimizin yardımcısı olsun.saglıkla ve küveze gerek kalmadan bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.aminnn...
kuaföre giden arkadaslara bısey soracaktım.bende cok utanıyorum orayı aldırmaktan.aldırırken acıyomu kızlar.daha once bacagımı aldırmıstım.pek acımamıstı.orası daha nazık oldugu icin acır belki.bide televizyonda doktor kuaförde aldırmayı pek önermemisti.kıl kökleri acıkta kalıyormu mıkrop almaya elverişli oluyormus.bende kararsız kalmıstım.hala da kararsızım.
evet Melitta renkli ultrason çok güzel ben çok şaşırdım çok da duygulandım, şeker yüklemesini 28 haftalıkken yapalım dedi ama bizim kontrol 27. haftada o zaman da olur dedi ailede şeker yoksa sana 100lük yüklemeye gerek yok dedi o yüzden 50lilik yükleyecek aç gelmesen de olur dedi anormal bir artış olursa o zaman aç gidip 100lük yükleyecek..inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız..
az az uyguluyor birde bi anda çekince olup bittiğini anlamıyosun acıdığını ve bittiğini.bende ilk defa gittim.iki dk çekmedi.bitti dedi.ilk defa gidip memnun kalan biri olarak tavsiye ederim.bi sürü hamile varmış giden.
gull canım benim ya çok geçmiş olsun.diş ağrısı çok kötü.dr. a gittinmi hiç ?belki bi antibiyotik verir.gebelikte kullanılan antibiyotikler ağrı kesiciler var.
çok üzüldüm şimdi nasılsın ?
merhaba güzel anneler nst ye girdinizmi özel hastanede muayene ücretinin içindemi yoksa ayrı ücret ödüyormuyuz bende bu ayın 15 de gidicem kontrole doktorum artık nst ye giriceksin demişti sormayıda unuttum bilgi verirseniz sevinirim...
canım bnm aynı şeyi yaşıyoruz demek( kaderr, inşalahh sağlıkla gelirler kucağımıza canımm, olumlu düşünelim... ben de senn gibi endişeliyimm...canımm yattttt bol bolll.gül sen benden çok dayan inşallahhh.....
kızlar size yeni haberleri paylaşayımmm.... DOĞURUYORUMMMMMM......:18::18::18: bugün dr gitim. kontrol sonunda bu haftasonunu geçirsen bile iyi dedi, açılamam artmaya devam ediyo, bebekler sıkışıyoo, birbirlerini ve beni sıkıştırıyolarr, riskli görünüyoo dediinanamıyorummm yaaa resmen şoka girdimm. SALI GÜNÜ ALALIMMMM demez miii aman allahım bunu hiç düşünmüyodum yaa, 1 hafta daha sonraya kendimi alıştırmaya çalışırkenn.....kiloları iyi, kızım 2350, oğluş 2150 olmuş. ciğer geliştirici bi daha vrdi, 4 doz ... kan tahlillerim yapıldı, son kontroller artık. ptesi son kez gitcem dr a.ayyyy allahımmm sen bebişlerimi ve beni koruu... hepimiz için hayırlısı.... doğumda tavsiyesi olan anne varsa tecrübelerinizi paylaşın lütfen..
canım hadi rabbim hayırlısı kurtarmak nasip etsin bizi merakta bırakma seni çok merak ediyoruz:)))))
Kızlar kaç gündür baş ağrısıyla yatıp baş ağrısıyla kalkıyorum. parol içiyorum geçiyor. ertesi gün yien ağrıyla kalkıyorum. sizinde oluyormuydu böyle. hergün ilaç içmek zararlı olur değil mi? başı ağrıyanlar başka alternatif ne yapıyorlardı?
arkadaşlar herkese merhabalar
ben bugün dr. dan raporumu aldım ,sevkimi aldım.artık türkiye yolcusuyum.bu haftasonu cmrtsi türkiyeye geliyorum.
bebişlerim iyiler ama dr. çok iyi bakmadı bu sefer kalp atımları var , iyi gr.ları şu kadar dedi.
kızım baya bi atağa geçmiş .750 gr.ama oğluşum 630 gr. oğlanı duyamadım ben ama kızı net duydum.kızın suyu oğlana göre iyi dedi.oğlanınki de iyi ama.
başları bu seferde aşşağıda imiş kafa kafaya vermişler dedi.ben kilo olarak 800 -900 olmuşlardır diye düşünüyodum yaaahalbuki o kadar da iyi besleniyorum.neyse gr.larına baya baya iyi dedi.
gideceğim dr. a da not yazdı.kan değerlerini niye hala düzeltemedik dedi.düzelmiyor arkadaşlar haplar şuruplarda işe yaramıyor.inşallah gittiğim hast. dr. yükleme yapar yoksa benim değerler yerle bir olcak.düştükçe düşüyor.
anlatacaklarım şimdilik bunlar.aklıma gelirse birşeyler yazarım.
hepinizi çok çok öpüyorum.
çok sağol canım cevapladığın için. tansiyonum biraz düşük seyrediyor. bende tansiyon aleti aldım. aynen dediğin gibi bir ağrı. yatınca geçer diyorum kalkıyorum yine devam ediyor. 1-2 kere ilaç kullandım ama baktım sürekli ağrıyor bıraktım kullanmayı. sabretmeye çalışıyorum. Hadi az kaldı geliyorsun artık. bebeklerin kilosu için endişe etme canım. büyüycekler İnşallah annesi.bu dönemler çok çok normal canım ama tansiyonuna baktır tamam mı.dr. bana tartı ve tansiyon aleti al demişti.ben ölçüyordum normal çıkıyordu.gittim dr. a dedim.bu dönemler çok normal demişti.
başağrısı ile uyumaya çalışıyordum uyuyordum ve sabaha ağrısız kalkıcam inşallah diyordum.ama gözümü açtığım gibi ağrı kaldığı yerden devam ediyordu.ama ben hiç ilaç kullanmadım.öyle çektim ağrıları.bu yaklaşık iki hafta sürücek.tansiyonun normal çıkıyorsa sakın endişelenme gebelikten kaynaklanan baş ağrısı ama çekilmez biliyorum :18:
arkadaşlar herkese merhabalar
ben bugün dr. dan raporumu aldım ,sevkimi aldım.artık türkiye yolcusuyum.bu haftasonu cmrtsi türkiyeye geliyorum.
bebişlerim iyiler ama dr. çok iyi bakmadı bu sefer kalp atımları var , iyi gr.ları şu kadar dedi.
kızım baya bi atağa geçmiş .750 gr.ama oğluşum 630 gr. oğlanı duyamadım ben ama kızı net duydum.kızın suyu oğlana göre iyi dedi.oğlanınki de iyi ama.
başları bu seferde aşşağıda imiş kafa kafaya vermişler dedi.ben kilo olarak 800 -900 olmuşlardır diye düşünüyodum yaaahalbuki o kadar da iyi besleniyorum.neyse gr.larına baya baya iyi dedi.
gideceğim dr. a da not yazdı.kan değerlerini niye hala düzeltemedik dedi.düzelmiyor arkadaşlar haplar şuruplarda işe yaramıyor.inşallah gittiğim hast. dr. yükleme yapar yoksa benim değerler yerle bir olcak.düştükçe düşüyor.
anlatacaklarım şimdilik bunlar.aklıma gelirse birşeyler yazarım.
hepinizi çok çok öpüyorum.
merhaba melitta.saol canım evet dısım gectı.dısımın ustune zeytınyagı degıl canım zeytın koydum gecti.
canım türkiye yolcusuymusun sımdıden hayırlı yolculuklar canım.melıtta dr.m bana süt,yogurt,incir,pekmez,kuru üzüm ye demıstı.cok sukur bende pek kansızlık cıkmadı.kan hapı hala yutuyorum.sana tavsıye ederım canım sende ye bol bol.bebeklerın de ıyılermıs canım gözün aydın.allahım saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsin.amınnnn..
kızlar geceleri hıc uyuyamıyorum.2 saatte bı kalkıyorum.karnım sertlesıyor.nefesım kesılıyo, kalbım carpıyor ya.aramızda benım gıbı olanınız varmı?hep soluma yatmaya calısıyom.dr.m dedı sırt ustü yatma soluna yat dıye.uyku arasında bı sagıma yatmısım hemen döndüm korktum.kızım bırı tam sagımda dıger kızım tam göbegimde.kızlar cok daralıyorum ya.valla cok zor gecıyor.cabuk yoruluyorum,halsızlesıyorum.allah hepımızın yardımcısı olsun.bu gıdısle kontrole günümden önce giderim galıba.15 aralıgı beklıyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?