fatosyy canım dogum icin tahlıllerin temiz cıkmıs.cok sevındım.allah yardımcın olsun.dualarım aklım senınle.saglıklı bı sekılde bebeklerını kucagına alırsın insallah.canım ya ben bisey soracaktım?benim karnım sertlesiyo tas gibi oluyor.nasıl deyım sana bırı sol tarafımda sertlesiyo dıgeri sag tarafımda göbegimin ortası bos kalıyor.nefesım daralıyor ve kalbım carpıyor.bu sende de oluyor mu canım.eskıdende sertlesırdı ama nefesım daralmazdı.oncekı gıtıgımde dr dedım sertlesıyo dıye bebek hareket ettıgınden olur dedı.gecelerı hic uyuyamıyorum.gec yattıgım halde 2 saat arayla uyanıyorum.uykuda bıle bebek sertlesi nefes nefese kalıyom.kalkıp bı dolasıp tekrar yatıyom.hayırlısıyla su 4 haftamda bi gecseydi.bugun 34 haftalık olduk.allahım 37,38 görmeyi nasip etsin amın...
allah hepimizin yardımcısı olsun.saglıkla ve küveze gerek kalmadan bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.aminnn...
kuaföre giden arkadaslara bısey soracaktım.bende cok utanıyorum orayı aldırmaktan.aldırırken acıyomu kızlar.daha once bacagımı aldırmıstım.pek acımamıstı.orası daha nazık oldugu icin acır belki.bide televizyonda doktor kuaförde aldırmayı pek önermemisti.kıl kökleri acıkta kalıyormu mıkrop almaya elverişli oluyormus.bende kararsız kalmıstım.hala da kararsızım.
az az uyguluyor birde bi anda çekince olup bittiğini anlamıyosun acıdığını ve bittiğini.bende ilk defa gittim.iki dk çekmedi.bitti dedi.ilk defa gidip memnun kalan biri olarak tavsiye ederim.bi sürü hamile varmış giden.
gull canım benim ya çok geçmiş olsun.diş ağrısı çok kötü.dr. a gittinmi hiç ?belki bi antibiyotik verir.gebelikte kullanılan antibiyotikler ağrı kesiciler var.
çok üzüldüm şimdi nasılsın ?
Son düzenleme: